Sastre írta:Vicces, hogy szinte istenként kezelik Messit, ő tökéletes, nem hibázhat.
Ez nekünk csak jó, nyilvánvaló problémákat nem látnak, sem a szurkolók sem a vezetők, sem az edző sem a csapat... 3 éve abban a hitben élnek,hogy ha 100%on pörögnek meg mindenki hozza amit tud akkor ők a legjobbak, pedig már 2011óta nem így van ez..Amíg ők álmodoznak addig meg mindenki elszáguldott mellettük, odaát egy barcás kifejtette meglepően jól ezt az egészet, a többiek szerint vakon van... Messi óriási probléma jelenleg,de már tavaly is az volt, nem képes már azt a szintet hozni, valószínüleg nem is lesz képes már soha de ők minden nagy meccsnek úgy indulnak neki,hogy van egy Messi-ük aki majd dönthet...Mikor döntött utóljára fontos meccset?
2012-a Chelsea ellen büntetőt rontott és gyengén játszott
-a Classico ami a bajnoki címről döntött CR Calma jelenetéről szólt (meg khediráról)
2013-A Milan ellen jó volt
-A Classico-kon nem sok vizet zavart(az őszin vert 2 gólt mondjuk az döntetlenre elég volt),akkoriban Mourinho már fejből verte őket
-a Bayern ellen dupla 0 volt
2014-Az Atletico ellen vagy 5 meccsen át semmit nem mutatott
-ellenünk egy érdekes meccsen lőtt 3at de abból 2 tizi volt, de ezt írjuk fel egy jó meccsnek.
-Aztán a kupadöntőn megint 0
-A bajnoki döntőn az Atleti ellen már futni sem nagyon akart
-A vb-n a csoportkörben parádézott a kicsik ellen aztán a komolyabb szakaszban 0 gól, oké volt egy gólpassza 4 meccsen, a többi azért felejthető...
-most az őszi Classico-n pedig megint egy hatalmas dupla 0.
2012 óta 3 meccs volt ami fontosnak nevezhető és Messi hozta a tőle elvártat, ez egy 2012 őszi Classico ami 2-2 lett, egy 2013 tavaszi Milan elleni meccs ahol továbbjuttatta a Barcát és a 2014 tavaszi Classico ami jónak mondhatü (bár a körülmények érdekesek voltak)...Ez 3 db meccs az elmúlt 3 évben, nem sok a valahavolt legjobbtól, közben meg minden levante-nak lőtt góljánál ment a vakítás ,hogy best ever, aztán jött valami nagyhal és mindig írhattuk mi és sokan ,hogy hol volt Messi...
De a következő rangadónak is őgy fognak neki menni ,hogy van egy szuper Messiük aki majd dönt...Ami pozitívum,hogy Messi visszaesése nem olyan látványos mint Dinho-é sőt az egész Barca vissza esése egy lassú folyamat lépésről lépésre és így nagyon nehéz ott takarítani...Messi 27, Cr 29 de valamiért biztos vagyok benne,hogy Cé marad a végére az az ember addig nem fog leállni amíg Messi lenem lép európából, ezért szoktam jókat nevetni amikor a 2 év korkülönbségről beszélnek Cé még jó sokáig szomorítja majd az ellenfeleket,ha nem jön közbe valami komoly sérülés, Messinek volt 3-4 kiemelkedő éve de azóta is abból él meg, Cé meg már 2008 óta a saját korlátait döngeti.
Mindenesetre amíg a Barcások magukat még mindig Messi kihagyott helyzetével vígasztalják addig nincs mitől félni.Aki nem látta annak a meccsnek az első 10 percben a végkimenetelét annak másik sportág való.Valahogy Neymar gólja után egyáltalán nem voltam ideges, tudtam,hogy be lesznek darálva, persze Messi helyzeténél kicsit megfagyott bennem is a vér...De 0-2nél is miért dőlt volna el a meccs? Ezek a srácok visszahoztak egy bl döntőt a sírból,a tavaszi Classico-n is fordítottak és most is, én nem lennék biztos benne,hogy 0-2ről nem jöttünk volna fel legalább x-re de a 3-2 sem kizárt.
Kicsit sok mostanában Barcáéknál a "HA" meg "VOLNA", és még mindig nem látja a többség csak támadják akár egymást is ha valaki rávilágít ezekre a problémákra.Alves-Pique-Busquets-Xavi-Iniesta-Messi...Valaki tényleg elhiszi ,hogy ők képesek újra csúcsra járatni a Barcát? Neymar és Suarez, ők igen de így nem,túl sok a lagymatag jóllakott pöcs abban a csapatban pedig ez a két ember egy stabil háttérrel megteremtheti a különbséget, de a háttér nem stabil sőt...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams