CR jelenleg élete egyik legjobb idényét nyomja...mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy hétvégén viszont magához képest gyenge meccset futott, ha jobban teljesít lehet a Barcának is elpakol hármat...Kerlon írta:Azt ne mondjátok, hogy tavasszal CR nem játszott jól.
Értékeld a legutóbbi meccset
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
végülis csak az összes ellenfélnek gólt lőtt a BL-ben.
amúgy meg egész tavasszal SÉRÜLT VOLT!!!
amúgy meg egész tavasszal SÉRÜLT VOLT!!!
Azt ne mondjátok, hogy tavasszal CR nem játszott jól.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jaj,most nem mindegy hogy ősz vagy tavasz? Nehogy már azt mond,hogy ha tanulsz,vagy melózol,mindig ugyan azt a teljesítményt rakod le az asztalra? Emberből van ő is...És igen. Ősszel annyival jobb mindenkinél, hogy minden kérdést eldönt. Gólok + jó játék (mondjuk most pont nem volt a jobbak között) ezt illik elismerni. De azért jobban örülnék, ha egyszer a tavaszi teljesítményével érdemelné ki az aranylabdát.
Egyedül Messi képes mindig ugyan azt nyújtani...a média szerint..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Benzema csak életművész szeretne lenni, ezért csak akkor játszik, ha kedve van hozzá. Ezért zseni.Matt009 írta:Köszi a videót, kb. a felét sikerült ezeknek streamen elcsípni. A video alapján Benzema egyértelmű MotM. Minden támadásban benne volt, úgy szopatta a Barca játékosokat, ahogy illik. Az sosem volt kérdés, hogy a tehetsége meg van az ilyen szintű játékhoz. Ha rendszeresen jó teljesítményt hozna, már rég aranylabdás lehetne még CR meg Messi mellett is.Géci írta:
Vidi a támadásokról...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Már küldeni akartam a warnt, hogy no offold már tele a barca topikotRealista24 írta:Csak húzom az agyad Matt. A csapat érdeme egyértelműen a siker. Szinte bárkit ki lehetne emelni valamiert. De a legnagyobb dicséretet tolem Carlo kapja, Karim mellett.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Csak hívek a klub szisztémájához. Simán úri emberek voltak, nem akarták megalázni az ellent.Géci írta:Durva amúgy, hogy mekkora ziccerek mentek el minimális dolgokon.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak húzom az agyad Matt. A csapat érdeme egyértelműen a siker. Szinte bárkit ki lehetne emelni valamiert. De a legnagyobb dicséretet tolem Carlo kapja, Karim mellett.
Kerlon. Terjed a hülyeség mint az egy nap alatt eladott 1 millio James mez
Kerlon. Terjed a hülyeség mint az egy nap alatt eladott 1 millio James mez
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Durva amúgy, hogy mekkora ziccerek mentek el minimális dolgokon.M1Ö írta:Nem is a te írásodra írtam, hogy elfogult, hanem a feltöltőjére.Géci írta:Nem a semmiért irtam ido, hogy vidi a TÁMADÁSOKRÓL...
Ő "chances"-t írt, de azért nem volt ez mind helyzet. Lehettek volna, ha pontosabbak a srácok.
kuss má', mindenki elhitteRealista24 írta:Modric rontott passzt, hagyjuk mar ezt a fals infót.
K
K
- M1Ö
Nem is a te írásodra írtam, hogy elfogult, hanem a feltöltőjére.Géci írta:Nem a semmiért irtam ido, hogy vidi a TÁMADÁSOKRÓL...
Ő "chances"-t írt, de azért nem volt ez mind helyzet. Lehettek volna, ha pontosabbak a srácok.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Nem a semmiért irtam ido, hogy vidi a TÁMADÁSOKRÓL...M1Ö írta:Mondjuk ez enyhén szólva elfogult videó! Nem volt ez mind helyzet.
- M1Ö
Mondjuk ez enyhén szólva elfogult videó! Nem volt ez mind helyzet. Azt viszont jól megmutatja, hogy abszolút jogos győzelem, felesleges is vitatkozni azzal, aki nem így látja.Géci írta:Vidi a támadásokról...
Erről jut eszembe... Volt téma, hogy miért foglalkozunk a tévés elemzéssel. Hát hihetetlen, hogy mennyire át tudják mosni az emberek agyát... Nem 1, nem 2 Barca-s ismerősöm lenyomta ugyanazt a szöveget amit a műsorban letoltak... Na ezért nem kéne ez, mert hihetetlenül butítják az embereket. Már aki vehető rá, de annyi buta, befolyásolható ember van Magyarországon (már elnézést ) hogy meghallgattatásra talál a sok baromság...
A szavazásnál Modric-ra nyomtam. Mindenhol ott volt, védekezett, támadott, irányított, színezte, több Barca-s közt megtartotta, egyszerűen tökéletes munkát nyomott le, hiba nélkül, pluszba tetszetős játékkal. Szorosan mögötte Kroos, de egy fokkal jobb volt Luka. ááá, nem tudom elmondani, hogy mennyire imádom ezt a duó-t, mindent tudnak, tökéletes focisták!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Köszi a videót, kb. a felét sikerült ezeknek streamen elcsípni. A video alapján Benzema egyértelmű MotM. Minden támadásban benne volt, úgy szopatta a Barca játékosokat, ahogy illik. Az sosem volt kérdés, hogy a tehetsége meg van az ilyen szintű játékhoz. Ha rendszeresen jó teljesítményt hozna, már rég aranylabdás lehetne még CR meg Messi mellett is.Géci írta:Vidi a támadásokról...Matt009 írta: Lehet, hogy csak azért láttam így mert higgadtak voltunk, de azért ha 100%-on pörgünk akkor a 3-1 utáni kontrákból még bevertünk volna legalább 2-t. A Barca meg örülhet, hogy nem kaptak ők is 8-at, mert a kapufáink meg a ziccereink alapján annyi is kitelt volna.
-
Vidi a támadásokról...Matt009 írta: Lehet, hogy csak azért láttam így mert higgadtak voltunk, de azért ha 100%-on pörgünk akkor a 3-1 utáni kontrákból még bevertünk volna legalább 2-t. A Barca meg örülhet, hogy nem kaptak ők is 8-at, mert a kapufáink meg a ziccereink alapján annyi is kitelt volna.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
csak nem a barca ellenRealista24 írta:Modric rontott passzt, hagyjuk mar ezt a fals infót.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Modric rontott passzt, hagyjuk mar ezt a fals infót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Tudok én pozitívat is írni a csapatról, ha van mit. Csak a BL döntőt leszámítva ezen a meccsen meg az utóbbi 5-6 meccsen közelítette meg a csapat azt, amit én elvárok tőle ennyi beleőlt lóvé után.ericco írta:Na bmeg, Matt nickjét feltörték
Senki teljesítményét nem emeltem ki külön, mert úgy nem lehet értékelni egyéni teljesítményt, hogy átlagosan 3 percből másfél percet nem látok. A kp-t azért emeltem ki, mert az még így is lejött, hogy full kontroll alatt van a meccs, és ez bizony a kp érdeme. Plusz ugye James gólpassz, Modric nem rontott passzt, Iscot meg 1-2 oldal MotM-nak választotta úgyhogy gyanítom nem lehetett rossz. Mellesleg nem is szavaztam a MotM szavazásnál hasonló okok miatt. Az full véletlen, hogy Karim pont ekkor volt MotM.Biztos nem, mert Karimot meg sem említi vagy olyan rossz volt a minőség hogy nem tudta hogy pályán van.
És igen. Ősszel annyival jobb mindenkinél, hogy minden kérdést eldönt. Gólok + jó játék (mondjuk most pont nem volt a jobbak között) ezt illik elismerni. De azért jobban örülnék, ha egyszer a tavaszi teljesítményével érdemelné ki az aranylabdát.Negatív mentes még talán C 3. aranylabdáját is elfogja ismerni.
Aki akarja, az érti, hogy akkor mire céloztam. Kifejteni nem fogom, mert nem akarok más agyára menni, és újabb bant sem akarok.a futball csúcsa
futball csúcsa.. köszi.. nembírom geci. sírok
danomics? neee.. legenda. visszakell néznem a régi forumot. :Đ
bocs az offért.
a futball csúcsa.. ilyen nincs.
danomics? neee.. legenda. visszakell néznem a régi forumot. :Đ
bocs az offért.
a futball csúcsa.. ilyen nincs.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
akkor már csak danomics hiányzik asszem, most pont aktuális is lenne, CR nem volt annyira jó, ha Altintop tolta volna a helyén 5-1
Nem illik.