Premier League
Re: Premier League
Hat persze. Tavaly duplazott de mar telen elkoszonnek tole csak mert nem jott ossze par meccs.
Csak nem olyan szerencsés mint Mourinho, haha-ha...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spanyol fociba való a fazon, egy középcsapathoz. Szerintem a télen kirakják, nyáron meg valami nagyobb nevet elhoznak a padra. Bár nem tudom kit tudnának.
Pelle újabb kiváló meccse...Pedig nem mondhatnák, hogy nagyon tartalékolt a City, szinte csak Agüero meg Kompany pihent. Aztán otthon cumiznak a szarkáktól. És még bőven kaphattak is volna gólt, meg 11est is főújhattak volna ellenük, szóval nem 2 kósza labda volt csak.
A chilei szerintem elvesztette már ezt a csapatot, nem fog tudni versenyezni a Chelseavel. Sok jó játékosuk van, de valahogy nem áll össze az egész.
A chilei szerintem elvesztette már ezt a csapatot, nem fog tudni versenyezni a Chelseavel. Sok jó játékosuk van, de valahogy nem áll össze az egész.
De, Lazioban játszik 2013 óta. Előtte volt Anderlechtben.R.M.C.F írta:Ez a billya az andrlechtben van? Nem laziós?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez a billya az andrlechtben van? Nem laziós?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
ja... azért ezek valós hírekogy milyen okos a Liverpool meg az arsenal, hogy a gólképtelen Balotelli meg az arsenal esetében nem tudom ki helyére akarják hozni Higut, akinek még egy gólja sincs a bajnokságban...
a real-ba meg biglia fog menni, modric-al nincsenek megelégedve ennyi, kész is a transfer-bomba, kicsit még adsz neki körítést, mehet is nso-ra nagyjából ennyi lehet a valóságalapja
De készítek neked egy twitteres kiírást.
Transfers: Real Madrid will make a bid to sign Lucas Biglia from Anderlecht #RM #AND
- nmate
Te háborút robbantanál, ha lelépne Khedira?
Amúgy ja. Erre nem is gondoltam, bár Hamsik ha jól tudom jobban benne van a dolgokban, fotók is kerültek ki róla, ahogy egy maffiavezérrel fotózkodik.
Amúgy ja. Erre nem is gondoltam, bár Hamsik ha jól tudom jobban benne van a dolgokban, fotók is kerültek ki róla, ahogy egy maffiavezérrel fotózkodik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Cavani is lelepett
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
A Camorra háborút robbantana, ha Hamsikot el próbálnák vinni
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
El is akarták sokan hozni a szlovákot,de a mindenható filmcézár kijelentette:"Nem eladó..."ziro4vr írta:tegyük helyére azért, hogy egyrészt Hamsik meg duplázott (faja játékos rég el kellett volna húznia olaszországból) másrészt meg az a verona volt az ellenfél, akik olyan trottyos vénembereket alkalmaznak mint luka toni meg javier saviola
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
De valószínűnek tartom, hogy tartalékolnak. Mondjuk könnyen lehet, hogy a Pool is, de azért csak PL csapat a Swansea. Meg is raktam a wales-ieket.Realista24 írta:Mivel sokkal többen kíváncsiak a sztárokkal teletűzdelt Chelseare, mint a Liverpoolra. Ennyire egyszerű.Am az mi már, hogy a Digi a Pool-Swansea helyett a Shrewsbury-CFC-t közvetíti?
Higu apja egyébként tagadta, hogy valaha is tárgyalásban lettek volna az Arsenllal.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mivel sokkal többen kíváncsiak a sztárokkal teletűzdelt Chelseare, mint a Liverpoolra. Ennyire egyszerű.Am az mi már, hogy a Digi a Pool-Swansea helyett a Shrewsbury-CFC-t közvetíti?
Higu apja egyébként tagadta, hogy valaha is tárgyalásban lettek volna az Arsenllal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Higu tuti nem jön ide. Nem azért hoztuk Welbecket, hogy aztán meg hozzunk elé valakit. Nem Wengerre vallna ez a lépés.CS0ki írta:Sajnos 1 nappal késtem a hozzászólással, de akartam mondani, hogy milyen okos a Liverpool meg az arsenal, hogy a gólképtelen Balotelli meg az arsenal esetében nem tudom ki helyére akarják hozni Higut, akinek még egy gólja sincs a bajnokságban... Aztán tegnap csak lőtt egy mesterhármast. Durva, hogy még ilyen szintű csapatok is látnak benne lehetőséget...
Am az mi már, hogy a Digi a Pool-Swansea helyett a Shrewsbury-CFC-t közvetíti?
És akkor Rafa Marquez-ről megfeledkeztél Hárman együtt több mint 100 évesek.ziro4vr írta:tegyük helyére azért, hogy egyrészt Hamsik meg duplázott (faja játékos rég el kellett volna húznia olaszországból) másrészt meg az a verona volt az ellenfél, akik olyan trottyos vénembereket alkalmaznak mint luka toni meg javier saviola
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
tegyük helyére azért, hogy egyrészt Hamsik meg duplázott (faja játékos rég el kellett volna húznia olaszországból) másrészt meg az a verona volt az ellenfél, akik olyan trottyos vénembereket alkalmaznak mint luka toni meg javier saviola
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most olyan valakit fikáztok aki azért hétvégén elrakott egy hármast :Đziro4vr írta:milyen szintűek? arsenal feat higuain az egy nagy egymásra találás lenne szerintemCS0ki írta:Sajnos 1 nappal késtem a hozzászólással, de akartam mondani, hogy milyen okos a Liverpool meg az arsenal, hogy a gólképtelen Balotelli meg az arsenal esetében nem tudom ki helyére akarják hozni Higut, akinek még egy gólja sincs a bajnokságban... Aztán tegnap csak lőtt egy mesterhármast. Durva, hogy még ilyen szintű csapatok is látnak benne lehetőséget...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
milyen szintűek? arsenal feat higuain az egy nagy egymásra találás lenne szerintemCS0ki írta:Sajnos 1 nappal késtem a hozzászólással, de akartam mondani, hogy milyen okos a Liverpool meg az arsenal, hogy a gólképtelen Balotelli meg az arsenal esetében nem tudom ki helyére akarják hozni Higut, akinek még egy gólja sincs a bajnokságban... Aztán tegnap csak lőtt egy mesterhármast. Durva, hogy még ilyen szintű csapatok is látnak benne lehetőséget...
Nem illik.
Sajnos 1 nappal késtem a hozzászólással, de akartam mondani, hogy milyen okos a Liverpool meg az arsenal, hogy a gólképtelen Balotelli meg az arsenal esetében nem tudom ki helyére akarják hozni Higut, akinek még egy gólja sincs a bajnokságban... Aztán tegnap csak lőtt egy mesterhármast. Durva, hogy még ilyen szintű csapatok is látnak benne lehetőséget...