Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 21:29

Realista24 írta:Most olvasom, hogy CR esetében 60-40 arányban oszlanak meg a marketingbevételek, CR-é a hatvan.
A Marca szerint 18-20 milliót és 100%ot akar, felbuzdulva azon, hogy Neymarnak 11 millát és 70%-ot ígértek. Mondjuk ez utóbbit nem érte, mert annó a Marca is ötvenet írt. :hmmm:
De ezek a hírek mennyire hitelesek? Jött több hasonló, és vagy egyik sem igaz, vagy egy a sok közül.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 21:25

Nyugi R.M.F.C nálad talán csak én szeretném jobban, jönne Bale... Amùgy mi rendelkeznénk a legjobb támadósorral vele ez is bíztos. Gondolkoznia kéne kicsit csak szerintem AVB tolja neki a dumát mert nélküle kevesebb esélyük lesz BL-e. Eleve ott van Mou a Chelseavel, City is jobb lesz mint idén volt, MU azért top 3-ba tuti benne lesz, és a Fulhem is erősít az Evertont meg átvette a Wigen edző aki ki tudja mit hoz ki és a Liverpoolt, Arsenalt meg sem említettem... Ebből top3 kb fix is, és a negyedik helyért nafyon meg kell izzadnia ùgy, hogy viszi a hátán a csapatot. Esze lenne ùgy verné a seggét a földhöz mint tavaly Modric.

Ezt az Egervárit ùgy elhajtanám mint a rossz magzatot. Ekkora trágya középpályát régen láttam, meg maga az egész csapat vicc kategória :-@

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 6., csütörtök 21:21

Realista24 írta:Most olvasom, hogy CR esetében 60-40 arányban oszlanak meg a marketingbevételek, CR-é a hatvan.
A Marca szerint 18-20 milliót és 100%ot akar, felbuzdulva azon, hogy Neymarnak 11 millát és 70%-ot ígértek. Mondjuk ez utóbbit nem érte, mert annó a Marca is ötvenet írt. :hmmm:
pont ezért féltem neymartól, csak én úgy vázoltam a helyzetet, hogy ide igazol
ha igazak ezek a hírek, az sok mindent/sok mindenkit felboríthat :shutup:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 6., csütörtök 21:18

Most olvasom, hogy CR esetében 60-40 arányban oszlanak meg a marketingbevételek, CR-é a hatvan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 6., csütörtök 21:09

Géci írta:Bale megint lenyilatkozta, hogy jól érzi magát a Spursnél és, hogy nagyon jó a kapcsolata az edzővel... :kivagyhe:
Még jó....egy normális ember nem is nagyon mond mást. Vagy ha igen,akkor majd szotyizik a nézőkkel ha nem jön össze a transzfer.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 6., csütörtök 20:45

Demes írta:Na meg ne felejtsük hogy a Liverpool is szárnyalni fog az új mezben :lol:
Hát jah :lol: :lol: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 4798_n.jpg

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 6., csütörtök 20:35

Hát pedig jovore még kevesebb az eselyuk BL helyezést elérni szerintem. Jovore Mourinho érkezésével a Chelsea nemhinném hogy BL indulásért kuzdene, azaz 3 stabil bajnokesélyes lesz: Chelsea, Manutd, Mancity. Marad az Arsenal. Wenger meg ezt befogja huzni :D
Na meg ne felejtsük hogy a Liverpool is szárnyalni fog az új mezben :lol:
Amúgy Bale helyében nem maradnék. EL-se biztos, BL hely se biztos. De persze onnan biztosan más.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 6., csütörtök 20:32

CS0ki írta:
Bale szerintem itt tart, kap egy ígéretet, hogy jövőre mehet (erről is szólt talán az új szerződés, fix kivásárlási árral). Aztán ahogy Modric esetében, szerintem Bale-nél is bíznak abban, hogy jövőre meglesz a BL, és nem akar majd lépni. De egy évet mindenképpen kaptak így. Modricnál nem jött össze, mert megint nem kerültek be a BL-be.
Hát pedig jovore még kevesebb az eselyuk BL helyezést elérni szerintem. Jovore Mourinho érkezésével a Chelsea nemhinném hogy BL indulásért kuzdene, azaz 3 stabil bajnokesélyes lesz: Chelsea, Manutd, Mancity. Marad az Arsenal. Wenger meg ezt befogja huzni :D

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 6., csütörtök 20:17

Na, nincs kedvem vissza olvasni, de aggódok. Mi lesz CR-el? :(

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. június 6., csütörtök 19:12

Nézi valaki az U21-es EB-t?

Csak annyit írok, Isco-t ide hama, hama! :-*

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 6., csütörtök 18:11

nyilván egy di maria egy az egyben nem pótolja bale-t, de ha mellette teszem azt vesznek a többi pénzből 2-3 játékost még, akkor erősödhetnek.
mondjuk nyilván ez olyan kérdés, hogy bale idei klasszisát ki lehet e váltani/überelni azzal, hogy csapatszinten, és keretminőségileg sokat javulnak.
Két dolog miatt. Kicsi az esélye annak, hogy nekik pont olyan játékos kell, aki nálunk játszik. Pont ezért létezik a pénz is árucsere helyett.
A másik, hogy ezek a játékosoknak is még visszalépés lenne a Spurs, nincs BL (bár higunak még örülnie kéne emiatt :D ). Bármelyikük befér egy BL csapatba, akármennyire le is vannak szólva, illetve nem megfelelőek egy madridba. Legalábbis gondolkodni ők is így gondolkodnak valószínűleg.
szerintem bale nem fog jönni.
modric tavaly sírt hogy jöhessen bale pedig szerintem nem fog.
Helyesbítek, Modric két évíig sírt, hogy jöhessen. Már az előző évben menni akart, akkor kapott egy ígéretet. Aztán nagy nehezen elengedték. Bale szerintem itt tart, kap egy ígéretet, hogy jövőre mehet (erről is szólt talán az új szerződés, fix kivásárlási árral). Aztán ahogy Modric esetében, szerintem Bale-nél is bíznak abban, hogy jövőre meglesz a BL, és nem akar majd lépni. De egy évet mindenképpen kaptak így. Modricnál nem jött össze, mert megint nem kerültek be a BL-be. Ráadásul a horvát idősebb már, Bale-nek egy fokkal kevésbé sürgős a dolog, a top évei majd mostanság jönnek, ha 1 vagy 2 év múlva lép, akkor sem lesz késő neki igazából.
Én nem látok esélyt arra, hogy jön idén. A Spurs nem akarja, ő sem fogja eröltetni, mi meg nem fogunk olyan összeget mondani, hogy a másik két fél meggondolja magát.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 6., csütörtök 18:00

Bárkit is ad a Real, az nem lesz olyan jó játékos, mint Bale. A Spursnek meg van pénze. Ők nem járnak jó azzal, ha kapnak egy gyengébb játékost, és egy zsák pénzt. Valahol megértem őket. Csak az a gáz, hogy a nagy tervekhez először a BL-be kellene jutni. Ami a PL-ben nem olyan könnyű, és Bale nélkül még nehezebb lesz. Viszont így meg Bale-lel szúrnak ki, mert ő bőven többre hivatott játékos.
nyilván egy di maria egy az egyben nem pótolja bale-t, de ha mellette teszem azt vesznek a többi pénzből 2-3 játékost még, akkor erősödhetnek.
mondjuk nyilván ez olyan kérdés, hogy bale idei klasszisát ki lehet e váltani/überelni azzal, hogy csapatszinten, és keretminőségileg sokat javulnak.
szerintem igen, mert bale-nek lehetnek rossz napjai, és le is sérülhet, viszont ha azokon a posztokon (pl így szemre balhátvéd, vagy éppen modric megüresedett helye) vinnének jobb minőséget + di maria, akkor azért az "összetettebb erő."
szerintem érted, mire akarok kilyukadni, csak zavaros. :mrgreen:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 17:40

'shutterisland írta:a spurst sem értem annyiból, hogy miért nem próbál meg bevonni játékosokat a bizniszbe.
nekik egy di maria, egy khedira vagy higuain bőven a kezdőbe mehetne, sokkal könnyebben meg lehetne szerintem egyezni.
Még nincs is vége a nyárnak :D
Amúgy azon sem lepődnek meg, ha ezek csak ilyen árát felbasszuk cikkek akarnának lenni. Könnyen el tudom képzelni, hogy DM-et bevonyjuk majd :hmmm:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 6., csütörtök 17:38

'shutterisland írta:a spurst sem értem annyiból, hogy miért nem próbál meg bevonni játékosokat a bizniszbe.
nekik egy di maria, egy khedira vagy higuain bőven a kezdőbe mehetne, sokkal könnyebben meg lehetne szerintem egyezni.
Bárkit is ad a Real, az nem lesz olyan jó játékos, mint Bale. A Spursnek meg van pénze. Ők nem járnak jó azzal, ha kapnak egy gyengébb játékost, és egy zsák pénzt. Valahol megértem őket. Csak az a gáz, hogy a nagy tervekhez először a BL-be kellene jutni. Ami a PL-ben nem olyan könnyű, és Bale nélkül még nehezebb lesz. Viszont így meg Bale-lel szúrnak ki, mert ő bőven többre hivatott játékos.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 6., csütörtök 17:36

bizonyos tekintetben szerintem Bale jobb választás ilyen téren, mert jobban beleillik a klub imagebe. Ahhoz meg, hogy marketing szempontból mennyi az értéke valakinek közrejátszik az is, hogy honnan jön az illető, mekkora vásárlói rétegre tud hatni, mennyi terméket tud ezáltal eladni. Minden bizonnyal szigetországban többet ki lehet hozni Baleből, de pl Dél Amerikában már nem. Pl. a cégek is eszeint választanak sokszor arcot, hogy az adott piacon ahol gyengébbek a riválisnál, kivel tudnának előnyhöz jutni stb... Remélem érthetően ki tudtam magam fejezni :D elég fáradt vagyok és nehézkesen megy... :D
Persze,érthető,meg lehet van is benne valami,bár az is igaz,az angolokat csak a saját bajnokságuk érdekli,nem hiszem hogy kapkodnák a Bale-es Real mezeket.
Az megint más kérdés hogy brit cégek reklámoznának e az arcával,mint pl Beckham a vodafone-nal,vagy a gilette-vel.Nem tudom.Azt se hogy a két nagy óriás sportszergyártóból melyik termékét használja.Mert ott esetleg lehetne keresnivalója,bár ugye ott is megvannak a húzóemberek mnd2 oldalon.
De én Bale-nél nem látom azt a marketingcsászárt,mint Becknél,Ronaldonal,vagy akár Neymarnal..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. június 6., csütörtök 17:39-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 6., csütörtök 17:35

U21-es Eb: akiket nem érdemes szem elől téveszteni
tudom nso. én is utálom de rákerestem a keretekre ezt dobta ki, szerintem érdemes elolvasni. külön szették azokat akikre szerintük érdemes figyelni, meg a húzóneveket. :-)

szerk.: a spanyolok 6kor kezdenek az oroszok ellen. :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. június 6., csütörtök 17:39-kor.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 6., csütörtök 17:28

a spurst sem értem annyiból, hogy miért nem próbál meg bevonni játékosokat a bizniszbe.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 6., csütörtök 17:28

szerintem bale nem fog jönni.
modric tavaly sírt hogy jöhessen bale pedig szerintem nem fog. 60millióért még oké, de fölötte... azért annyit nem ér szerintem.
én hogy csinálnám: idén szerintem ha nem jön bale akkor ebből isco lesz. spanyol, fiatal, feltörekvő tehetség. imádni fogják madridban. szóval jön isco véleményem szerint és én kötnék valami szerződést a psg-vel. valami elővásárlási opciót vagy nem tom. olyat hogy jövőre x összegért elhozhatjuk mondjuk 55millió. persze ez álom kategória.
de ha isco beváltja a hozzá fűzött reményeket és felveszi a ritmust, nem szakd össze a teher alatt és jól teljesít meg cr marad akkor nem a következő szezonban hanem utána(kötetlen posztok persze megint elöl összejöhetne egy lucasmoura-isco-céer trió.
ha meg cr utána vagy közben elmegy, akkor hozzuk balet. szerintem amúgy is egy picit lebutított cristianoronaldo. :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. június 6., csütörtök 17:28-kor.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 17:22

Bale megint lenyilatkozta, hogy jól érzi magát a Spursnél és, hogy nagyon jó a kapcsolata az edzővel... :kivagyhe:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 6., csütörtök 17:11

ericco írta:Csak Mourinhonak nem kellett, mivel már itt volt Di Maria.
akkor kézenfekvő a Hazard-Di Maria csere :mrgreen:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Vissza: