Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Piqué - Chelsea
Pedro - Arsenal
ezeket írják az okosok, de most hogy szól a tiltás? Csak igazolniuk nem szabad? Eladás az mehet?
Pedro - Arsenal
ezeket írják az okosok, de most hogy szól a tiltás? Csak igazolniuk nem szabad? Eladás az mehet?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nekem is egy őrületesen elvakult barca drukker haverom jön ezzel mostanában,de én mindig csak annyit mondok: nincsen különösebb probléma ott.Hát szép-lassan a legelvakultabb Pep-féle Barcán nevelkedett katalán fanok is kénytelenek lesznek visszaszállni a földre és megbarátkozni egy teljesen más helyzettel! Van ott a szomszédban probléma bőven, ami eddig is egyértelmű volt, de most hogy még kevésbé megy, egyre többször boncolgatja a nemzetközi sajtó is. -->
Persze ez azért van,mert én úgy gondolom,a barca 2006-2011 között olyan volt,amilyen nem szokott lenni,és ezt ne is várja el tőle többé senki. A barca olyan klub,mint amilyen ezen időszak előtt és most után is. Ilyen...ilyen volt és ilyen is lesz.
Nincsen különös probléma ott,a xim-ből kettő már kikopás alatt,a 3id meg lassan megy utánuk,már ha ott fog megöregedni,abban sem vagyok már annyira biztos és a nagy siker ennyi volt nem több.
Szóval,a probléma nem létezik....a barca rendben van.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
kedvükre, hogy a gamper(asszem) mellé nyerjenek még valamitRealista24 írta:Katalán szuperkupa?
Ez mi alapján vagy hogyan van? Valaki homályosítson már fel.
Holnap játszik a Barca az Espanyollal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Hát szép-lassan a legelvakultabb Pep-féle Barcán nevelkedett katalán fanok is kénytelenek lesznek visszaszállni a földre és megbarátkozni egy teljesen más helyzettel! Van ott a szomszédban probléma bőven, ami eddig is egyértelmű volt, de most hogy még kevésbé megy, egyre többször boncolgatja a nemzetközi sajtó is. -->
Hmmm; hasonló köröket futottunk mi is pár éve és de baromi jó, hogy vége!
1. Botrányos vezetés, mondhatni a fejétől bűzlik a hal!Ezért gyűlölöm a jelenlegi Barca vezetést. Ezt a Rosell hagyatékot. Balhé, balhé hátán és akkor mindent meg akarnak magyarázni
2. Korosodó, hiányos, hanyatló keret; elbaltázott átigazolási politika, stratégia (védelem), FIFA szankció stb.!Alves-Pique-Busquets-Xavi-Iniesta-Messi...Valaki tényleg elhiszi ,hogy ők képesek újra csúcsra járatni a Barcát? Neymar és Suarez, ők igen de így nem,túl sok a lagymatag jóllakott pöcs abban a csapatban pedig ez a két ember egy stabil háttérrel megteremtheti a különbséget, de a háttér nem stabil sőt...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mathieu kiöregszik.
3. Középpálya elvesztése. Óriási baki ; miközben ezen csapatrészben nem is oly régen még a legerősebb, legminőségibb volt a katalán gárda az egész világon, zsebben a pótlással Thiago Alcantara és Fabregas személyében. Nem probléma; Rakitic + Rafinha majd megoldja.Rafinhaban meg én is többet látok
---------------------------------------------------------------------------
Thiago
nem apu intézte el, hanem a pep meg a barca, hogy a vén xavi még mindig faktor lehet
ráadásul Fabregast is elűzte az öreg,
4. Edzőkeringő! Hmmm, veretes névsor. :ĐTito-Tata-LE
Messit lassan lehet elfelejteni
Blatter: "Hiba volt Messinek adni a VB aranylabdát."
Én is azt érzem, hogy Messi kiégett és egyre gyengébb lesz. Esetleg egy erős csapattal még hozhat valamit a tökéletes technikája miatt, de másért már nem. Ott már Neymarra kell kihegyezni a taktikát és most még Suárezzel elöl meg is lennének remekül.
5. Messi (és nagy 3-as) visszaesése, az argentin messze a régi formájától! Egyetértek a többséggel; ő már valószínűleg túl van a karrierje csúcsán és szerintem hamarosan eljön az idő amikor már egyértelműen Neymar-ra kell fogadnia a Barcának.Messi óriási probléma jelenleg,de már tavaly is az volt, nem képes már azt a szintet hozni, valószínűleg nem is lesz képes már soha de ők minden nagy meccsnek úgy indulnak neki,hogy van egy Messi-ük aki majd dönthet...
Hmmm; hasonló köröket futottunk mi is pár éve és de baromi jó, hogy vége!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
2012-től van ez a dolog, a katalán szövetség rendezésében. Előtte volt Copa Catalunya, meg Copa Generalitat, aztán 2012-ben döntöttek úgy, hogy a korábbi rendszert eltörlik, és marad a Copa Catalunya, amiben az alsóbb osztályokban szereplő katalán csapatok vesznek részt (itt a Barça és az Espanyol is a B csapatával van jelen, ha jól tudom), valamint a Supercopa de Catalunya, a Katalán Szuperkupa, amiért az aktuálisan legmagasabban jegyzett két katalán csapat (jelenleg a Barça és az Espanyol) küzdhet meg egy egymeccses párharc során.Realista24 írta:Katalán szuperkupa?
Mondjuk az biztos, hogy nem csak a nagycsapat tagjai fognak pályára lépni ezen a meccsen, sőt, ha jól emlékszem, tavaly és tavalyelőtt nagyrészt B- és Juvenil-játékosokkal álltunk ki. Most talán Suárezt berakjuk 50-60 percre, hadd játsszon, meg esetleg olyanok is lehetőséget kaphatnak, akiket idén egyelőre mellőz Lucho (Montoya például).
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... ctive-game
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
LE: " "As a coach, I always recommend and advise players against having painkilling injections, but it's the player's decision. You have to ask the doctors about medical issues: all I know is that Messi was fit".
Mutatja a fukkot rendesen az ex madridista :Đ
Mutatja a fukkot rendesen az ex madridista :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Katalán szuperkupa?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Laportát és elnökségét nem találta bűnösnek a bíróság (még Rosellék kezdeményeztek jogi lépéseket ellenük 2010-ben). Bartomeuék fellebbezhetnek, de lévén, hogy népszerűségük a sociók körében igencsak ingadozó, szerintem ezt nem fogják megtenni. Egyelőre maga Laporta nem nyilatkozott semmit, de esélyesnek tartom, hogy 2016-ban ő is el fog indulni a választáson. Arra leszek kíváncsi, hogy Benedito (akit összeboronáltak ugyebár a Sevilla sportigazgatójával, Monchival) csatlakozik-e Laportához, vagy inkább külön indul majd.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Valószínüleg azért,mert ő is szivesen ragad fönn a támadásoknál,és Alves elég hibafaktor ebből kifolyólag úgy is...és persze ki tudja mi van az öltözőben...lehet hogy nem jön ki Enriquevel,ki tudja...Ezért sem értettem Alba padozását
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Thiago nem Pep miatt ment el. Az első felnőtt évében Guardiola alatt majdnem 3.000 percet játszott, utána Titonál meg 2.000-et se, és meg is mondta neki, hogy ezen nem fog változtatni.. Szóval őt sajnos Tito üldözte el. Az ironikus a dologban az, hogy ez után 2 héttel le kellett mondania sajnos, és jött Tata, aki meg lehet számolt volna vele..hehe írta: nem apu intézte el, hanem a pep meg a barca, hogy a vén xavi még mindig faktor lehet
ráadásul fabregast is elűzte az öreg, gg
persze jött rakitic, aki bőven jobb, mint modrics vagy krósz. nincs probléma.
Fabregast meg a Pep-Tito-Tata trió üldözte el azzal a baromi jó ötlettel, hogy Cesc hamis9-es igazából.. Szóval ez részben tényleg Pep hibája.
Rakitic meg csak pár drukker szemében jobb mint Modric vagy Kroos, aki nem gránátvörös-kék napszemüvegben nézi a meccseket - és néha belepillant a ti meccseitekbe is -, az nem mond ilyet. Mezőnymunkában lehet még valamivel jobb, mint a másik kettő - bár lehet inkább csak egál -, de Modricos megindulásai egyáltalán nincsenek, és olyan passzai se, amilyeneket ez a duó szokott nyomatni meccsről meccsre. Mondjuk a passzok hiányához köze van Alvesnek is, aki helyett jobbhátvédet játszik sokszor, de alapból sincs olyan szeme azért mint az említett két úriembernek sajnos.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Realista24 írta:Messi is nyert tegnap este
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mathieu: "Meglepődtem, hogy balhátvédként kell játszanom az El Clásicón"
Számok:
Guardiola idején 15 El Clásico volt, abból kettőt nyert a Real, kilencet a Barca.
Azóta 10 klasszikusból ötöt nyert meg a Real, ebből kettő döntő volt, háromszor nyert a Barca.
Olvasom az edzők nevét...Schuster, Ramos, Pellegrini....
Számok:
Guardiola idején 15 El Clásico volt, abból kettőt nyert a Real, kilencet a Barca.
Azóta 10 klasszikusból ötöt nyert meg a Real, ebből kettő döntő volt, háromszor nyert a Barca.
Olvasom az edzők nevét...Schuster, Ramos, Pellegrini....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem apu intézte el, hanem a pep meg a barca, hogy a vén xavi még mindig faktor lehetpalesz77 írta:Bárcsak.. Akkor még Koke és Isco se kéne! De őszintén kétlem, apu elintézte a dolgot sajnos..tucsoki írta:Egyébként van egy olyan érzésem, hogy Thiago előbb-utóbb vissza fog térni a Barcához. Nagyjából egy időben lesz Pep távozásával....
ráadásul fabregast is elűzte az öreg, gg
persze jött rakitic, aki bőven jobb, mint modrics vagy krósz. nincs probléma.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
https://vine.co/v/OhUwlFVIUa5
mint egy régi orosz robogó
mint egy régi orosz robogó
-
Bárcsak.. Akkor még Koke és Isco se kéne! De őszintén kétlem, apu elintézte a dolgot sajnos..tucsoki írta:Egyébként van egy olyan érzésem, hogy Thiago előbb-utóbb vissza fog térni a Barcához. Nagyjából egy időben lesz Pep távozásával....
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy Thiago előbb-utóbb vissza fog térni a Barcához. Nagyjából egy időben lesz Pep távozásával....
-
Pont a bátyus egyik videója alól szedtem!Géci írta:Szarabb zene nem volt? :Đ
Nem rossz amúgy, de szerintem a bátyus jobb. Egy valamibe egyformák. Mind a kettő egy porcelán baba...
Amúgy a mostani miatt direkt utánanéztem, eddig szezononként max 5 meccset hagyott ki sérülés miatt, úgyhogy reménykedek benne, hogy ez csak egy kivételes alkalom volt.. De ez a mostani rejtélyes sérülése kicsit aggasztó, remélem innentől sima szezonja lesz. A bátyus meg szerintem is jobb, Rafinha viszont alázatosabbnak tűnik, ami pluszpont az irányába.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szarabb zene nem volt? :Đpalesz77 írta:És ha már Rafinha, csináltam egy szösszenetet róla, akit érdekel az nézze meg.
Nem rossz amúgy, de szerintem a bátyus jobb. Egy valamibe egyformák. Mind a kettő egy porcelán baba...
-
Egy az egybe adom. SR kb olyan mint pár éve Victro Sanchez volt anno nálunk - nem hiszem, hogy ti emlékeztek rá -, full középszerű, semmi extra, de mivel saját nevelés, ezért megkapja az esélyt. Csak Victrot Pep hamar kidobta a francba hál istennek, Robi viszont valamiért maradt..tucsoki írta:Eddig rendre láttam Sergi Roberto-t, még az U21-es spanyol meccseket is néztem (no nem miatta), átlagos, tölteléknek elférő, de közel sem Barca szintű játékos. Valószínűleg amíg nem igazolhattok megtartja a vezetőség, de utána irány a Celta Vigo....
Rafinha-ban lehet spiritusz, kérdés, hogy mikor tud majd játékba lendülni.
Rafinhaban meg én is többet látok, tavaly ellenetek is elég jól tolta, meg egész szezonban, - Februárban asszem a hónapjátékosa lett -, nálunk egyelőre nem alkotott sokat, de még alig játszott igazából, úgyhogy van ideje. Most remélem a lehetőséget is megkapja majd, úgy tűnik kilábalt a sérüléséből, Ini kihullott előle, szabad a pálya.. Még az is az ő kezére játszik, hogy tavaly Lucho volt az edzője - és alig hagyott ki pár meccset -, úgyhogy tudja mire képes, szinte biztos vagyok benne, hogy számítani is fog rá.
És ha már Rafinha, csináltam egy szösszenetet róla, akit érdekel az nézze meg.
Ha ez szabályellenes, akkor ezt a részt töröljétek, és akkor bocsánatot kérek emiatt..