Mozi, filmek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Ez a Majmok bolygója jóság volt, egy 8,5-est megér ebben az ínséges időkben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Insidious, The Conjuring, Grave Encounters'shutterisland írta:tudnátok nekem ajánlani jó horrorfilmeket ?
Ördöggerinc annyira nem para szerintem, de jó film.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na, Grosics Gyula (nyugodjon békében) Marvel hős lett?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Marvel filmek (3. fázis):
2016. május 6. Captain America: Civil War.
2016. november 4. Doctor Strange.
2017. május 5. Guardians of the Galaxy 2.
2017. július 28. Thor Ragnarok.
2017. november 3. Black Panther.
2018. május 4./2019. május 3. Avengers: Infinity War Pt. I & II.
2018. július 6. Captain Marvel.
2018. november 2. Inhumans
azé lesznek itt várós filmek.. civil war, ragnarok, infinity war
durva lesz
2016. május 6. Captain America: Civil War.
2016. november 4. Doctor Strange.
2017. május 5. Guardians of the Galaxy 2.
2017. július 28. Thor Ragnarok.
2017. november 3. Black Panther.
2018. május 4./2019. május 3. Avengers: Infinity War Pt. I & II.
2018. július 6. Captain Marvel.
2018. november 2. Inhumans
azé lesznek itt várós filmek.. civil war, ragnarok, infinity war
durva lesz
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
már jön is az ördöggerinc, köszönöm, komolynak tűnik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nem feltétlenül ez lesz a végleges hangja.sebydani írta:http://videa.hu/videok/film-animacio/bo ... art=49.599
nem tudom volt-e magyarul, gondolom akit érdekelt már megnézte angolul, de azért Ultron hangja miatt érdemes megnézni..valaki írta még a trailer megjelenésekor, hogy ki fogja vajon Ultront szinkronizálni.. hát szerintem szörnyű a magyar hang
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mindenesetre már most bevan állítva a jelzés a telefonomon, el ne felejtsem mi lesz május első napján a programom
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
http://videa.hu/videok/film-animacio/bo ... art=49.599
nem tudom volt-e magyarul, gondolom akit érdekelt már megnézte angolul, de azért Ultron hangja miatt érdemes megnézni..valaki írta még a trailer megjelenésekor, hogy ki fogja vajon Ultront szinkronizálni.. hát szerintem szörnyű a magyar hang
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mindenesetre már most bevan állítva a jelzés a telefonomon, el ne felejtsem mi lesz május első napján a programom
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Az emlékek őre
Nálam 9/10. Moziban láttam, nagyon megfogott.
A vihar magja
Szintén moziban láttam, pedig a műfajt nem kedvelem, de ez most bejött. 8/10
Nálam 9/10. Moziban láttam, nagyon megfogott.
A vihar magja
Szintén moziban láttam, pedig a műfajt nem kedvelem, de ez most bejött. 8/10
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
egyébként a két nagy kiadó kifejezetten jóban van egymással, képregényekben sokszor csinálnak ütős crossovereket
de ez amit a rajongók csinálnak az vicc
de ez amit a rajongók csinálnak az vicc
Ördöggerinc.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tudnátok nekem ajánlani jó horrorfilmeket ?
nem az a lényeg, hogy véres, trancsírozós legyen, hanem hogy tényleg para legyen, dobogjon a szívünk.
ebben a műfajban nem igazán vagyok otthon, szóval lehet, hogy amire én gondolok, az összemosódik a thrillerrel.
nem az a lényeg, hogy véres, trancsírozós legyen, hanem hogy tényleg para legyen, dobogjon a szívünk.
ebben a műfajban nem igazán vagyok otthon, szóval lehet, hogy amire én gondolok, az összemosódik a thrillerrel.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem baj, biztos lesz még 14 másik képregényfilm az évben, majd a többi jó leszZsombor írta:Chadwick Boseman lesz Black Panther. A sok Marvel-ellenes kezdheti is a fikázását. Ben Affleck meg egy szar betmen lesz.
Nem illik.
Chadwick Boseman lesz Black Panther. A sok Marvel-ellenes kezdheti is a fikázását. Ben Affleck meg egy szar betmen lesz.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem is overrated. Legalábbis európai szemmel nézve "tipikus" francia film, egy aranyos főszereplővel meg furcsa látványvilággal. Amerikai szemmel már lehet, hogy másként látják.BlancoMark írta:Amélie csodálatos élete
Valaki el tudná mondani hogy én most mit néztem 2 órán keresztül, mert én nem bírom értelmezni. És miért van ennek 8,5 pontja IMDB-n?
Mondjuk a zenéje egészen fantasztikus:
http://www.youtube.com/watch?v=W5_xFH5wqKM
Persze, hogy megfér, csak van pár olyan ember, akiknek akkora szerencséjük van, hogy életük során olyan kemény problémákkal néznek szembe, hogy a kedvenc képregényfilmjeiket gyártó cégüket nem mindenki helyezi az első helyre, és ezt személyes támadásként élik meg. Hogy van-e ennek értelme? Hát...torjack írta: Amúgy mi ez a fene nagy Marvel vs.DC dolog? Filmes oldalakon is a témában jön egy poszt a 2 tábor okostojásai egyből egymásnak esnek. Mintha nem férne meg a 2 kiadó egymás mellett.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Amúgy mi ez a fene nagy Marvel vs.DC dolog? Filmes oldalakon is a témában jön egy poszt a 2 tábor okostojásai egyből egymásnak esnek. Mintha nem férne meg a 2 kiadó egymás mellett.TéOeM írta:A Marvel hamarosan mutathatja a fukkot: Benedict Cumberbatch lehet Dr. Strange. Ha igaz, akkor őt is lassan meglehet utálni, mert Marveles lesz.
rég láttam, kicsit elvont, de tényleg erős az a 8,5, de gondolom pont a különcség miatt...BlancoMark írta:Amélie csodálatos élete
Valaki el tudná mondani hogy én most mit néztem 2 órán keresztül, mert én nem bírom értelmezni. És miért van ennek 8,5 pontja IMDB-n?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
Amélie csodálatos élete