Nekem működikrealistahuni írta:egyem a szivüket az orosz streameknek offlány az egész...
Eddig nagyon gyenge meccs,kíváncsi lennék a mezőnymutatókra.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. április 21., vasárnap 21:51
Nekem működikrealistahuni írta:egyem a szivüket az orosz streameknek offlány az egész...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. április 21., vasárnap 21:46
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. április 21., vasárnap 21:38
HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. április 21., vasárnap 21:32
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 21., vasárnap 21:25
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. április 21., vasárnap 21:22
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 21., vasárnap 21:00
mekkorat nezhetett, mikor latta a bejegyzestZsombor írta:@PhilJackson11 I've missed your sense of humor! Always well taken.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. április 21., vasárnap 20:52
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 21., vasárnap 20:50
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. április 21., vasárnap 20:48
HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. április 21., vasárnap 20:39
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 21., vasárnap 20:33
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. április 21., vasárnap 20:18
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. április 21., vasárnap 18:05
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 21., vasárnap 17:56
ezért is nálam harden az ötödik.Adamo írta:harden talan azert vette jobban vallara a csapatot, mert neki nem nagyon volt jatszotarsa, mig parkernek meg cp-nek vagy anthonynak azert kicsit tobb volt, meg jobb csapatba toltak, talan azert tunik ki ezek kozul harden.
jövőre szabadügynök lehet james nem? amúgy ehhez:Adamo írta:clevelandbe meg egyszer ugyis visszater lebron
Szintén Jameshez tartozik, hogy a Miami Heatnek hatalmas luxusadót kell fizetni a következő években, ha megtartják őt, Dwyane Wade-t és Chris Bosh-t is. A floridaiak már idén is 13.4 millióval a luxusadó határa fölött voltak, ez a szám pedig csak nőni fog a ránk következő években. Pat Riley Iran Windermannek (Miami Herald) azt mondta, hogy szerinte olyan adózási körülmények között, amelyet Florida állam biztosít, együtt tartható ez a három kosaras, de a döntést a tulajdonosra, Micky Arisonra bízza.
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 21., vasárnap 17:37
harden talan azert vette jobban vallara a csapatot, mert neki nem nagyon volt jatszotarsa, mig parkernek meg cp-nek vagy anthonynak azert kicsit tobb volt, meg jobb csapatba toltak, talan azert tunik ki ezek kozul harden. de teny, hogy nagyott jatszott iden, es biztos vagyok benne, hogy az OKC ellen is minimum egyszer nagyon elfog sulni a keze :-)Galacticos írta:hris paul megérdemelné őt is aláírom, de wade, rw, parker és főleg irving szerintem nem. náluk jóval többet tett idén SZERINTEM harden, sokkal inkább a vállára vette csapatát.
irvingre jövőre kíváncsi leszek, lesz lehetősége a cavsnek ha jól tudom egy sztárra(talán igoudala?!) és úgy mellé még ott van waiters, varejao meg felépül. jó csapat lesz.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 21., vasárnap 17:34
felőlem vitatkozhatunk. anthony is alap az ötben.Adamo írta:utana lehet vitatkozni anthony, cp3, wade, westbrook, harden, parker, irving, stb ..
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 21., vasárnap 17:31
kobe, james, durant szerintem ez mindenkinel, nem sorrendben irtam direkt.Galacticos írta:james
durant
carmelo
kobe
harden
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 21., vasárnap 17:24
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem