Fuentealbilla írta:Egyetértek azzal, h a Champions Leuge a legfontosabb.
Tőlem akár bekulloghatunk bajnokságban 3. helyen is meg kieshetünk az első körben a CDR-ben ha tuti a BL akár minden évben. A Real Madridnak a BL a névjegye... ott szeretném minél többször csúcson látni.
Számomra is mindig a BL a legfontosabb. A többi a BL mellett mellékes. A Real azért lett az előző évszázad legsikeresebb klubja, mert a BL-ben tarolt. Már akkor le volt téve a névjegy, Perez csak a hagyományokat folytatja a BL hajszolásával. A címvédés még egy ok, ami miatt a BL-t kell a legfontosabbnak tartani. Ha az meglesz, akkor megint olyat tesz le a Real az asztalra, amivel még senki sem büszkélkedhet. Ez a klub mindig hasonló kaliberű célokra tört, értelemszerű, hogy most is ez a cél.
Blatterről meg annyit, hogy bicskanyitogató, amit művel évek óta, most is megy az ellenszél CR-rel szemben. Csak azt nem értem, hogy mit erőlködik, amikor a tavalyi aranylabda sokkal vitatottabb volt, mert a top3 gyakorlatilag hasonlóan sikeres szezont zárt (különböző szempontok alapján persze), és mégis CR kapta. De most CR kiemelkedik durván. Talán még DM, aki hasonlóan pazar évet futott, de ősszel sokkal jobb CR. Más lenne a helyzet persze, ha DM világbajnok lenne, és góllal vagy gólpasszal zárta volna a döntőt, de ott nem is játszott. Neuer meg... Szerintem top3-ba se fér be. Kimagaslóan védett az igaz, de azért CR, DM, Ramos, Robben, Godin, Yaya nálam előtte van a sorban (tudom, hogy Godin a listán sincs, de nem tudom, hogy mit lehet még elvárni egy védőtől, hogy a listára vagy akár top 3 ba kerüljön egyáltalán...).
A német válogatottból meg senki nem emelkedett ki egyénileg (max Schweini), ők csapatként funkcionáltak pazarul. Éppen ezért bárki kaphatná. De ha már a német válogatott legjobbját kell megnevezni, akkor Schweinsteiger, de neki meg a klub szezonja volt eléggé felemás.