Miki helyett Immobile. Gündogan meg Kehl helyett, utóbbit sosem értettem igazából.numberone1 írta: Akkor kit tettel volna be? Immobile eleg mozgekony, mehetne elore es Aubameyong szelre?
Vagy Gundogant be es Kagava szelre?:hmmm:
Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
Nem illik.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Akkor kit tettel volna be? Immobile eleg mozgekony, mehetne elore es Aubameyong szelre?ziro4vr írta:Utóbbi egyértelmű, de én szélre raktam volna Aubameyangot, ott lehet a BM mögé kerülni és nagy területeket nyerni. Mikitarján meg szerintem nem kezdő dortmundi szint.numberone1 írta:Ugy latszik Klopp nem nagyon bizik a ket uj csatarban. Vagy csak Kontrara akar jatszani?
Vagy Gundogant be es Kagava szelre?:hmmm:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
Utóbbi egyértelmű, de én szélre raktam volna Aubameyangot, ott lehet a BM mögé kerülni és nagy területeket nyerni. Mikitarján meg szerintem nem kezdő dortmundi szint.numberone1 írta:Ugy latszik Klopp nem nagyon bizik a ket uj csatarban. Vagy csak Kontrara akar jatszani?
Nem illik.
- numberone1
Ugy latszik Klopp nem nagyon bizik a ket uj csatarban. Vagy csak Kontrara akar jatszani?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
Róma ellen is ez volt ha jól emlékszem. A lényeg nem a felállás, hanem hogy tele van a kezdő univerzális, mozgékony, rengeteg helyen feltűnő emberrel. A koncepció az, hogy mindig ott legyen a legtöbb ember, ahol a labda van. Kumma sok futást és teljes összhangot igényel, könnyen vezethet tolódási hibákhoz és lyukakhoz a védelemben. Amint valaki hibázik és nem a megbeszéltet teszi, jön Reus és Aubameyang és szétkontrázza őket. Boateng és Benatia, ha szélről lendületből rájuk vezetik akkor tehetetlen.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
eredmenyek.com szerint 3-4-3-ban megy fel a bayern a dortmund ellen.
jajj pep vigyázz magadra.
jajj pep vigyázz magadra.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Csak szerintem egyre aggasztóbbak ezek a berohangálások?
Oké-oké berohan egy gyerkőc..berohangált Jimmy Jump, de szerintem egyre gyakoribbak. És az már csak az emberen múlik, hogy mit csinál egy játékossal. Úgy néz ki a rendezők felől akármit. Nehogy baj legyen belőle egyszer
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Későn érő típus Marco, szóval könnyen benne lehet, hogy az elkövetkező 2-3 évben aranylabdás szintig megy el. Szerintem nem lehetetlen, de jól kellene váltania a nyáron.CS0ki írta:Unatkozik Pep...
Neymarnál nincs benne több szerintem, a brazil többre viheti. De azért Reus már 26 éves lesz, ilyen játékosoknál már nem potenciálról kell beszélni.Neki már sorban kell hoznia a jó meccseket.Reus akárhova is fog menni jövőre, az a csapat hatalmasat fog nyerni vele. Nem túlzok, ha azt mondom nagyobb potenciál van benne, mint a Hazard,Neymar,James 3-asban.
De jól fog járni vele a csapat, ami elviszi. Nem bánnám, ha mi lennénk azok akár, ha úgy alakulnak az igazolások. Persze az se baj, ha nem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Unatkozik Pep...
De jól fog járni vele a csapat, ami elviszi. Nem bánnám, ha mi lennénk azok akár, ha úgy alakulnak az igazolások. Persze az se baj, ha nem.
Neymarnál nincs benne több szerintem, a brazil többre viheti. De azért Reus már 26 éves lesz, ilyen játékosoknál már nem potenciálról kell beszélni.Neki már sorban kell hoznia a jó meccseket.Reus akárhova is fog menni jövőre, az a csapat hatalmasat fog nyerni vele. Nem túlzok, ha azt mondom nagyobb potenciál van benne, mint a Hazard,Neymar,James 3-asban.
- numberone1
Kupameccsen a bajorok az Alaba-Lahm-Xabi kp-val kezd. Remelem ellenunk is ezzel toljak majd(ha osszekerulunk a BL-ben).
Nem tudom ezt varialast mire velni.
Nem tudom ezt varialast mire velni.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
mondjuk ezek pont a botlábúbbak a csapatban de Gündogan meg Kagawa ott van példáulDrake írta:Azért a Subotic-Hummels védőpárost,meg Aubameyang-Mkhitaryan-Kuba-Immobile szintű társakat nem nevezném botlábúnak,sőt...
Reus amúgy tavaly szintet lépett, durván tolta és komoly számokat is hozott, a vb sztárja lehetett volna, de megsérült, azóta meg nem az igazi
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Azért a Subotic-Hummels védőpárost,meg Aubameyang-Mkhitaryan-Kuba-Immobile szintű társakat nem nevezném botlábúnak,sőt...
- ikarus93
Drake írta:Bocs,de ezen megakadt a szemem.Hazard és Neymar napról napra teljesít a 2 legerősebb ligában.Reus meg ezt a szar Dortmundot nem képes a hátára venni.ikarus93 írta:Reus akárhova is fog menni jövőre, az a csapat hatalmasat fog nyerni vele. Nem túlzok, ha azt mondom nagyobb potenciál van benne, mint a Hazard,Neymar,James 3-asban.
Elég csak megnézni milyen meccseket hoz le.
Igen csak azt is látni kell, milyen csapat van Hazard és Neymar mögött, míg Reus mögött, egy nem túl acélos Dortmund van, így kénytelen ő maga helyzetbe hozni magát sokszor.
Nézz meg egy Dortmund meccset, és csak Reusra figyelj. Majd akkor meglátod.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2014. október 29., szerda 20:02-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Bocs,de ezen megakadt a szemem.Hazard és Neymar napról napra teljesít a 2 legerősebb ligában.Reus meg ezt a szar Dortmundot nem képes a hátára venni.ikarus93 írta:Reus akárhova is fog menni jövőre, az a csapat hatalmasat fog nyerni vele. Nem túlzok, ha azt mondom nagyobb potenciál van benne, mint a Hazard,Neymar,James 3-asban.
- ikarus93
Reus akárhova is fog menni jövőre, az a csapat hatalmasat fog nyerni vele. Nem túlzok, ha azt mondom nagyobb potenciál van benne, mint a Hazard,Neymar,James 3-asban.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
A lehetőségekhez mérten nagyon jó megoldás volt Lewandowki pótlására.alexoxladjackoxi írta:Hát az lehet, hogy idővel belejön, de egyelőre nem egy nagy eresztés...
Nyilván sztárcsatárok nem fognak egy Dortmund szintű csapatba igazolni, Immobile viszont jó választás volt, fiatal, olasz ligában gólkirály lett, nem egy elveszett gyerek.
Ramos is a tökéletes cserecsatár oda, német ligában már bizonyított.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hát az lehet, hogy idővel belejön, de egyelőre nem egy nagy eresztés...wxyz írta:Pedig nem rossz játékos Immobile, van benne lehetőség. Még idő kell neki
Lewandowski is nagyon nehezen lendült formába, csak a 3. szezonjában lett nagyon jó