Premier League
Re: Premier League
Pep akar majd Angliában edzősködni, ezt többször is hangoztatta. Manchester-ben már tárt karokkal várják olyan haverok, mint pl. Txiki Begiristain, Ferran Soriano....
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ne már!Angol sajtóértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapatánál nem várják meg, míg Arsene Wenger menedzsere szerződése lejár, már 2016-ben elengedik a francia szakembert, akit a Bayern München vezetőedzője, Pep Guardiola válthat az „ágyúsok” kispadján.
Klopp kell oda mindenképp! Esetleg Frank de Boer vagy Bergkamp! Én annak jobban örülnék ha már 2015 nyarán elköszönnének Wenger papától, de szerintem is valószínűbb, hogy 2016-ban lesz a búcsúzás!Esetleg ha addig nyer valami komolyabb trófeát akkor talán kitölti!
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Sturridge elég sokat volt sérült már ezelőtt is, de egy komolyabb se volt neki, csak pár hetesek. Hajlamos sérülésekre, de ez most nagyon rosszul jött ki neki (szeptemberben megsérült a válogatottnál, aztán mikor visszatért volna, a vádlija is megsérült). Egyébként már jövőhéten játszhatna, csak nemnagyon akarjuk erőltetni, mert 1. a következő héten megyünk a realhoz és jön a chelsea, szóval nem nyerhető meccsek 2. akkor megint mehetne az angol válogatotthoz, azt meg senki sem akarja.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Édes istenem, hogy lehet ekkora szennyet írni???h3x0r írta:És egy kis Sturridge
Nem, biztos a Liverpool orvosainak, és az egész szakmai stábnak nem tűnt fel, hogy sokat sérült. Hihetetlen..Talán Sturridge nem a legszerencsésebb időpontban tette ezt a nyilatkozatot, hiszen nemrégiben írta alá új szerződését a Vörösökhöz, amelynek köszönhetően hetente 150 ezer fontot tesz zsebre. Kíváncsiak lennénk, erről a sérülékenységi hajlamról a Pool vezetői tudtak-e az aláírás előtt...
Na mindegy, lehet ez csak nekem szúrta a szemem. Sajnálnám amúgy, ha ezek miatt nem tudna szintet lépni, manapság ritka a jó csatár, benne meg van potenciál bőven..
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Helyesen a linkekalexoxladjackoxi írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,neme ... ztar,78643 Közbeléphetnének Wengerék... És egy kis Sturridge:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,ango ... asat,78647
Közbeléphetnének Wengerék...
És egy kis Sturridge
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,neme ... ztar,78643 Közbeléphetnének Wengerék... És egy kis Sturridge:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,ango ... asat,78647
- alexoxladjackoxi
https://www.youtube.com/watch?v=fLvXCXT3qEU Egy kis októberi összeállítás.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
a tavalyitól csak visszaesni lehet. .....mert az bruttó csúcsfoci volt a javából.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tavaly igazi vezéregyéniség volt.Idén már nem.Eddig legalább is.azért azt a testet annyit cipelni x meccsen át Angliában.. persze ettől még kumma jó, csak kellenek köré már emberek, nem tud annyi mindent megoldani egyedül
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
azért azt a testet annyit cipelni x meccsen át Angliában.. persze ettől még kumma jó, csak kellenek köré már emberek, nem tud annyi mindent megoldani egyedülmorientes írta:Ezt nagyon adom.Tavaly is már védekezésben sem volt a régi,de támadásba,a góljaival,labdáival,szabadrúgásaival ezt kompenzálta...de idén a támadó játéka is halvány...Yaya Touré viszont visszaesett a tavalyi szezonhoz képest, ez látszik meg a City játékán
Nem illik.
- morientes
Ezt nagyon adom.Tavaly is már védekezésben sem volt a régi,de támadásba,a góljaival,labdáival,szabadrúgásaival ezt kompenzálta...de idén a támadó játéka is halvány...Yaya Touré viszont visszaesett a tavalyi szezonhoz képest, ez látszik meg a City játékán
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Silva játékát én még mindig bőven jónak mondanám. Jól szervez, teszi veszi a zsugát, Özilnél(tudom, nem szint de na) bőven jobb játékos. Yaya Touré viszont visszaesett a tavalyi szezonhoz képest, ez látszik meg a City játékán, eredményességén. Nasrit én soha nem tartottam kiemelkedő játékosnak.Kerlon írta:Nasri-Silva kettős már közel sem olyan hatékony, mint régebben,
Tippre: 10 év múlva nem nagyon fog szóba kerülni senkinél.alexoxladjackoxi írta: őt csak egy elkallódott tehetségként fogják majd emlegetni a jövőben
Szerintem idén a Chelsea simán behúzza a bajnokságot.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- morientes
Én éreztem hogy a cityt megfogják a szarkák...meg is raktam a meccset,(szorzó 9,40 ),be is jött,a newcastlen látszott már a spurs ellen is hogy kezdenek végre magukra találni,a city meg nem volt meggyőző nekem akkor sem...benn volt a levegőben na...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Utána jobb idénye volt és még kupát is nyert. Nem csak egy szimpatikus csapat, szimpatikus játékosa volt.alexoxladjackoxi írta:Érdekes, mert nekik pont, hogy most kéne a csúcson lenni... Silvának lehetnek bőven jó szezonjai szerintem, viszont Nasrinak a hozzáállásával is vannak problémák, őt csak egy elkallódott tehetségként fogják majd emlegetni a jövőben. Sokkal több volt/van benne. Bár ettől függetlenül csukott szemmel is többet tud Millnernél és helye lenne ebben a City kezdőjében. 2010-2011-es szezonban nagyon jól tolta, csak hát utána inkább elment pénzt keresni, mint, hogy azzal foglalkozott volna, amivel kellett volna.Kerlon írta:Szerintem a City keret már túl öreg amúgy. Frissíteni kellett volna, mert a Nasri-Silva kettős már közel sem olyan hatékony, mint régebben,
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- alexoxladjackoxi
Érdekes, mert nekik pont, hogy most kéne a csúcson lenni... Silvának lehetnek bőven jó szezonjai szerintem, viszont Nasrinak a hozzáállásával is vannak problémák, őt csak egy elkallódott tehetségként fogják majd emlegetni a jövőben. Sokkal több volt/van benne. Bár ettől függetlenül csukott szemmel is többet tud Millnernél és helye lenne ebben a City kezdőjében. 2010-2011-es szezonban nagyon jól tolta, csak hát utána inkább elment pénzt keresni, mint, hogy azzal foglalkozott volna, amivel kellett volna.Kerlon írta:Szerintem a City keret már túl öreg amúgy. Frissíteni kellett volna, mert a Nasri-Silva kettős már közel sem olyan hatékony, mint régebben,
Szerintem a City keret már túl öreg amúgy. Frissíteni kellett volna, mert a Nasri-Silva kettős már közel sem olyan hatékony, mint régebben,
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- alexoxladjackoxi
Kizártnak tartom. Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy kitölti az Öreg 2017-ig szóló szerződését. Én utána közülük választanék utódot: Klopp, Roberto Martinez, Rudi Garcia, Frank de Boer, Ronald Koeman. De ha tapasztalatlan edzőt akarunk akkor meg egyértelműen Bergkampot mondanám.Realista24 írta:Az megvan, hogy Carlo jobb keze, Clement jövőre átveszi az Arsenalt? (elvileg)
Pedig egyértelműen jól indult a chilei karrierje Manchesterben. Látványos foci, bajnkoi cím, ligakupa... Én még várnék vele.nmate írta:BL-ben flop a csapat, PL-ben tavaly csak annak köszönhetően nyertek, hogy a Pool meg a Chelsea elbalfaszkodták. Nagyon érik ott az edző csere, Pelle nem tud tovább fejlődni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az megvan, hogy Carlo jobb keze, Clement jövőre átveszi az Arsenalt? (elvileg)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
BL-ben flop a csapat, PL-ben tavaly csak annak köszönhetően nyertek, hogy a Pool meg a Chelsea elbalfaszkodták. Nagyon érik ott az edző csere, Pelle nem tud tovább fejlődni.
- h3x0r
Ha ismet kiesnek a BL-bol es a bajnoksagban is elkezdenek pontokat vesziteni, siman elkepzelheto hogy menesztik.BBeno írta:Hat persze. Tavaly duplazott de mar telen elkoszonnek tole csak mert nem jott ossze par meccs.