Kerlon írta:Nekem Ancelottival nem az a bajom, hogy nem tudott mit kezdeni a Barca ellen, mert ő tudott, hanem az, hogy egy bomba erős PSGvel nem alázza szét a francia bajnokságot. A Chelseavel se volt túl meggyőző anno, de itt még az sem elég, ha nyersz pár kupát... A foci képe nála soha nem a szórakoztatásról szólt...
Rövid, tömör, összefoglalása annak, ami nekem a nagy gondom Ancelottival.
A PSG-s teljesítményével nem igazán vagyok képben, csak a BL-ben láttam, a Barca ellen jó volt, de sosem a BL-lel volt problémája Ancelottinak. Ő mindig a bajnokságban szokott gyengélkedni. A kis csapatok ellen legendásan sok pontot szokott hullajtani, ami meg a spanyol bajnokság kulcsa jelenleg. A Barca és a Real annyira erős, és egymással szemben kiegyensúlyozott, hogy az nyer a végén, aki kevesebb pontot dob el.
Na már most csak a statisztika alapján: PSG jelenleg 67 pont, ha a maradék meccseit hozza akkor 85 pont lesz a vége. Ennyi ponttal nem lehet spanyol bajnokságot nyerni jelenleg. A domináns keret a francia bajnokságban is adva volt, de nálunk lesz még ellenfél is.
3ból 1x csak sikerül neki, és akkor már ott van ahol mourinho...
Ha hoz mellé BL-t, ám legyen. Ha nem, akkor kevés.