Micsoda?morientes írta:Úgy van.Luis Suarez echte szélső lett.LE meg egy edzőzseni,mert lám,se perc alatt,megtalálta az uru posztját...aki játszott kb a barcaba 3 meccset.Bravo.Na,majd szezon végén újratárgyaljuk...
Te mondtad, hogy Suárez a szélen fog csak játszani Messi miatt. Én meg erre, hogy nem csak ott fog, mert pl a Classicon is sokszor előfordult középen, és az eddigi meccseken sem csak Messi uralta a pálya közepét, hanem Neymar és a többiek is többször beindulnak oda, Pedroék meg huzamosabb időket is eltöltöttek ott - gondolom Suárezt is ilyen szerepbe szánja majd, az eddigi 3 meccsén is ott tolta. Plusz még hozzátettem, hogy Suárez eddig sem arról volt híres, hogy kirobbanthatatlan a 16-oson belülről, hanem izeg-mozog folyton mindenfelé. Ebből nem tudom hogy hoztad ki amit, de egyáltalán nem azt mondtam..
Meg amúgy az Argentin válogatottba is elférnek Messi mellett a középcsatárok, az csak Pep meg Titoék hülyesége volt, hogy ki kell őket tenni a szélre, nem hiszem, hogy ne férne el ott Luis - főleg hogy Messi egyre több időt tölt a középpályán.