Fake lesz ez, ezek a jelenetek amik be vannak vágva csak korábbi találkozások, illetve "beugrom egy részre a másik sorozatába" képek. De már nem egy fb-s imserősőm elkezdett őrjöngeni, h "VÉGRE!" meg "ÁÁÁÁÁÁÁ" .pheco írta:Friends: The Movie (2015 Trailer)
Ez most micsoda? Tuti valami átbaszás
Mozi, filmek
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Friends: The Movie (2015 Trailer)
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Caraway írta:A drakulát senki ne nézze meg! Katasztrófa. Cselekmény, párbeszédek, sztori nulla. 10/4 ha nagyon jóindulatú vagyok. Másfél óra az egész, de én vagy hatszor ásítottam a moziban, egy ideig a popcorn tartotta bennem a lelket, de aztán már vártam, hogy vége legyen. Az meg hab a tortán, hogy még ennek lesz 2. része.
Én sokáig vacilláltam, gondoltam egy jó kikapcsolódás, de szerencsére nem mentem.
A Fury-t láttam, szerintem bőven megér egy mozit, a vége tényleg kicsit silány, de azért jó, aki szereti a háborús témákat, ne hagyja ki.
A Piszkos pénzt vártam nagyon még, az ma jött ki, meg is nézem valamikor a héten még, Tom Hardy barátunkkal...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Last Vegas-ra nem érdemes nagyon időt szánni. Csak szólok, hátha valakinek tervben van.
Sztori sem jó, a színészek bár fénykorukban jók voltak, főleg RDN, már kiégettnek tűnnek inkább.
Maximum valami mellett elmegy, mondjuk ha még 10-11 éves vagy és legozol közbe.
Sztori sem jó, a színészek bár fénykorukban jók voltak, főleg RDN, már kiégettnek tűnnek inkább.
Maximum valami mellett elmegy, mondjuk ha még 10-11 éves vagy és legozol közbe.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát...Linklater a Tökéletlen idők óta nem csinált olyan filmet, ami nekem bejönne, szóval én nem vagyok túlzottan oda, hogy megnézzem.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Remélem nem szabályellenes: a Sráckor elérhető a polcokon. IMDb: 8.7
"And my heart will leave you never."
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Valamelyik nap megnéztem A 100 éves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt c. filmet, és nagyon bejött. Nem vártam sokat, de sokat kaptam, egyik legjobb vígjáték amit mostanában láttam.
Csakúgy, mint a Szerelemre hangolva. Ez is teljesen beszippantott, a hangulat, a színészek, a zene... Mindkét filmre dobtam egy 8-ast.
Csakúgy, mint a Szerelemre hangolva. Ez is teljesen beszippantott, a hangulat, a színészek, a zene... Mindkét filmre dobtam egy 8-ast.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A drakulát senki ne nézze meg! Katasztrófa. Cselekmény, párbeszédek, sztori nulla. 10/4 ha nagyon jóindulatú vagyok. Másfél óra az egész, de én vagy hatszor ásítottam a moziban, egy ideig a popcorn tartotta bennem a lelket, de aztán már vártam, hogy vége legyen. Az meg hab a tortán, hogy még ennek lesz 2. része.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
found footage filmeket is bepróbálhatod, blair witch project, rec, dyatlov pass incident, chernobyl diaries stb
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
köszi.soadroli írta:Insidious, The Conjuring, Grave Encounters'shutterisland írta:tudnátok nekem ajánlani jó horrorfilmeket ?
Ördöggerinc annyira nem para szerintem, de jó film.
na igen, megnéztem az ördöggerincet, tetszett, és volt egy különös hangulata az egésznek, a film utolsó harmada különösen jó volt.
viszont kevés volt benne abból, amit kerestem.
1-2 borzongósabb rész volt, de maga a film inkább volt drámai hatású, mint horror.
- Zsoc
- Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sztem is teljesen korrekt volt. Nagyon amerikai, nagyon kiszámítható egy-egy része, de maga nemében teljesen kiváló. Élveztem szinte minden pillanatát, ültek a poénok, a hangok marha jók.pheco írta: Pitt új filmjét, Fury-t(Harag) látta már valaki? Megér egy mozit?
Nem tudom mikor érte meg nekem utoljára moziba menni. De nem a tűzgyűrűnél az is biztos
PM-ben írnál a Drakuláról pár sort,mert én is terveztem megnézni,de ha ennyire rossz,akkor nem pazarlom rá időm-pénzempalesz77 írta:Tegnap néztem, ha szereted a háborús filmeket, akkor mindenképp megéri! Bár szerintem amúgy is, asszony utálja ezeket, de még neki is bejött. Csak ajánlani tudom.pheco írta:Pitt új filmjét, Fury-t(Harag) látta már valaki? Megér egy mozit?
Viszont a Dracula Untold-ról mindenkit lebeszélnék, én nagyon vártam trailer alapján, de ez a film.. Ilyen rosszat rég láttam moziban, utoljára talán A titánok haragja volt ekkora csalódás.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Tegnap néztem, ha szereted a háborús filmeket, akkor mindenképp megéri! Bár szerintem amúgy is, asszony utálja ezeket, de még neki is bejött. Csak ajánlani tudom.pheco írta:Pitt új filmjét, Fury-t(Harag) látta már valaki? Megér egy mozit?
Viszont a Dracula Untold-ról mindenkit lebeszélnék, én nagyon vártam trailer alapján, de ez a film.. Ilyen rosszat rég láttam moziban, utoljára talán A titánok haragja volt ekkora csalódás.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez a Majmok bolygója jóság volt, egy 8,5-est megér ebben az ínséges időkben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Insidious, The Conjuring, Grave Encounters'shutterisland írta:tudnátok nekem ajánlani jó horrorfilmeket ?
Ördöggerinc annyira nem para szerintem, de jó film.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na, Grosics Gyula (nyugodjon békében) Marvel hős lett?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Marvel filmek (3. fázis):
2016. május 6. Captain America: Civil War.
2016. november 4. Doctor Strange.
2017. május 5. Guardians of the Galaxy 2.
2017. július 28. Thor Ragnarok.
2017. november 3. Black Panther.
2018. május 4./2019. május 3. Avengers: Infinity War Pt. I & II.
2018. július 6. Captain Marvel.
2018. november 2. Inhumans
azé lesznek itt várós filmek.. civil war, ragnarok, infinity war
durva lesz
2016. május 6. Captain America: Civil War.
2016. november 4. Doctor Strange.
2017. május 5. Guardians of the Galaxy 2.
2017. július 28. Thor Ragnarok.
2017. november 3. Black Panther.
2018. május 4./2019. május 3. Avengers: Infinity War Pt. I & II.
2018. július 6. Captain Marvel.
2018. november 2. Inhumans
azé lesznek itt várós filmek.. civil war, ragnarok, infinity war
durva lesz
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
már jön is az ördöggerinc, köszönöm, komolynak tűnik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nem feltétlenül ez lesz a végleges hangja.sebydani írta:http://videa.hu/videok/film-animacio/bo ... art=49.599
nem tudom volt-e magyarul, gondolom akit érdekelt már megnézte angolul, de azért Ultron hangja miatt érdemes megnézni..valaki írta még a trailer megjelenésekor, hogy ki fogja vajon Ultront szinkronizálni.. hát szerintem szörnyű a magyar hang
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mindenesetre már most bevan állítva a jelzés a telefonomon, el ne felejtsem mi lesz május első napján a programom