Egyéb bajnokságok
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Egyéb bajnokságok (U21)
Hollandia - Németország 3-2
Maher, Wijnaldum, John --------- Rudy (11-es), Holtby (összefoglaló egyelőre nincs....)
Kezdőnk: Zoet- van Rhijn, de Vrij, Martins Indi,Blind - Strootman,de Jong, Maher - John,Wijnaldum, van Ginkel.
9 játékos általában állandó tagja a felnőtt keretnek. World Cup, here we come!
Jöhetnek 9-én az oroszok :-)
Maher, Wijnaldum, John --------- Rudy (11-es), Holtby (összefoglaló egyelőre nincs....)
Kezdőnk: Zoet- van Rhijn, de Vrij, Martins Indi,Blind - Strootman,de Jong, Maher - John,Wijnaldum, van Ginkel.
9 játékos általában állandó tagja a felnőtt keretnek. World Cup, here we come!
Jöhetnek 9-én az oroszok :-)
"And my heart will leave you never."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amúgy igen, ezt nagyon adom, bírom az ilyen tagokat, akik bevetnek egy elasticot, egy kötényt nem félnek behúzni... szívesen látnám én is habfehérben, de akkor itt komoly reformok kellenek és Isco sem lesz itt atyaúristen, mert bár nagyon technikás és ügyes kicsiben, azon kívül nem nagy eresztés.Galacticos írta:egyébként szerintem itt többet védekezne, égne a bizonyítási vágytól. meg itt nem ő lenne a legnagyobb király hogy megteheti azt hogy csak sétálgat mint ronaldo. legalábbis én ebben reménykedek.nmate írta:Védekezni nem igazán szeret a tag, ha meg csapatvédekezést akarunk, akkor bizony ide fegyelem kell.
sírok az emberünkön.
ezeket a kis finomságokat hiányolom mostanában, főleg hogy marcelo már mióta nem játszott. ezek amiket amikor meglátok vigyorgok és szakadok az ellenfelen hogy kínjában felborítja mert megszégyenítették egy ilyen talpas köténnyel. és ilyen lazán, ilyen könnyeden.. ááá
marceloval akarom látni focizni, MOST.
30-ért még jöhet, aszondom. Többet nem ér.
Nem véletlen akartam itt látni Neymart is, bár nála is lehetett volna agyalni, hogy hova tegyük be
Csak Bale ne jöjjön ilyen horror pénzért.
- Galacticos
egyébként szerintem itt többet védekezne, égne a bizonyítási vágytól. meg itt nem ő lenne a legnagyobb király hogy megteheti azt hogy csak sétálgat mint ronaldo. legalábbis én ebben reménykedek.nmate írta:Védekezni nem igazán szeret a tag, ha meg csapatvédekezést akarunk, akkor bizony ide fegyelem kell.
sírok az emberünkön.
ezeket a kis finomságokat hiányolom mostanában, főleg hogy marcelo már mióta nem játszott. ezek amiket amikor meglátok vigyorgok és szakadok az ellenfelen hogy kínjában felborítja mert megszégyenítették egy ilyen talpas köténnyel. és ilyen lazán, ilyen könnyeden.. ááá
marceloval akarom látni focizni, MOST.
- nmate
Isco azért keményen szopatott minket 1-2x.
De bőven vannak negatívumai is. Védekezni nem igazán szeret a tag, ha meg csapatvédekezést akarunk, akkor bizony ide fegyelem kell.
Egyelőre nem látom, hogy előrelépés lenne Özilhez képest, bár látványosabban játszik, de nem jobb még.
Sajnos aki jelentős előrelépést jelentene a jobb oldalra, az Lucas vagy Reus lenne. Talán Bale is, én meg nem mondom, de ha elhozzuk ilyen 60-70 millákért augusztusban, aztán mást nem is veszünk, hát esélyes, hogy közröhej tárgya leszünk ismét.
Remélem Ancelotti jön most már, ő meg kerek perec megmondja ki kell és nem az lesz, hogy Balet üldözzük egész nyáron.
Bocs az off miatt, de Iscohoz kapcsolódott némileg.
De bőven vannak negatívumai is. Védekezni nem igazán szeret a tag, ha meg csapatvédekezést akarunk, akkor bizony ide fegyelem kell.
Egyelőre nem látom, hogy előrelépés lenne Özilhez képest, bár látványosabban játszik, de nem jobb még.
Sajnos aki jelentős előrelépést jelentene a jobb oldalra, az Lucas vagy Reus lenne. Talán Bale is, én meg nem mondom, de ha elhozzuk ilyen 60-70 millákért augusztusban, aztán mást nem is veszünk, hát esélyes, hogy közröhej tárgya leszünk ismét.
Remélem Ancelotti jön most már, ő meg kerek perec megmondja ki kell és nem az lesz, hogy Balet üldözzük egész nyáron.
Bocs az off miatt, de Iscohoz kapcsolódott némileg.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
közben a hollandok last minute csapták a németeket. :-)
azért elég rangos kis torna, ahogy elnézegettem a kereteket.
rengeteg az ismerősen csengő név. :-)
isco ténlyeg nagyot játszott, de ahogy írták is, nem egy u21-es torna miatt kell leigazolni.
sajnos nem sok meccsen láttam, ellenünk párszor, ellenetek egyszer, 1-2 meccsen a ligába és a bl-ben.
viszont ha a szezon nagy részében tényleg csak megközelítőleg ilyen jól mozgott, butított, akkor ajándék lehet 30-ért is.
azért elég rangos kis torna, ahogy elnézegettem a kereteket.
rengeteg az ismerősen csengő név. :-)
isco ténlyeg nagyot játszott, de ahogy írták is, nem egy u21-es torna miatt kell leigazolni.
sajnos nem sok meccsen láttam, ellenünk párszor, ellenetek egyszer, 1-2 meccsen a ligába és a bl-ben.
viszont ha a szezon nagy részében tényleg csak megközelítőleg ilyen jól mozgott, butított, akkor ajándék lehet 30-ért is.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Én nem mondtam,hogy ne jöjjön,csak a véleményemet írtam le...Én per pill nem látom még benne azt,hogy nagy spíler lehet nálunk,főleg,hogy elég nagy játékostemető vagyunk..szal ha esetleg nem válik be,akkor meg mindenki szitkozódni fog,hogy minek adtunk ki érte ennyit meg ennyit...Majd ha jövőre is ilyen szezont hoz le,akkor talán van benne valami. :-)Galacticos írta:és bl? az meg csak a bl? mert ott is jó volt. :-)
én azt mondom őt most már itt akarom látni, és inkább itt nézzük meg hogy mi lesz belőle. ne járjunk úgy vele mint hazarddal hogy elvitte a chelsea most meg már bánhatjuk hogy nem hoztuk mert bőven elférne itt. és esélyes hogy neymarral ugyanez lesz. vagy lucasszal..
benne van a bukó is, de szerintem mivel spanyol tehetség, nagy támogatást fog kapni a szurkolóktól madridban és sokkal könnyebb lesz beilleszkednie mint másnak.
- Galacticos
montoya volt.besteve7 írta:Egy gyors kérdés ki volt a jobb hátvéd, ha Carvajal végig a csere volt, csak nem egy barca B ből felsztárolt gyerek?
és bl? az meg csak a bl? mert ott is jó volt. :-)EnzoZidane89 írta:Ahogy írták is,ez egy ifj. torna.. itt mindenki robbanthat..
én azt mondom őt most már itt akarom látni, és inkább itt nézzük meg hogy mi lesz belőle. ne járjunk úgy vele mint hazarddal hogy elvitte a chelsea most meg már bánhatjuk hogy nem hoztuk mert bőven elférne itt. és esélyes hogy neymarral ugyanez lesz. vagy lucasszal..
benne van a bukó is, de szerintem mivel spanyol tehetség, nagy támogatást fog kapni a szurkolóktól madridban és sokkal könnyebb lesz beilleszkednie mint másnak.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Én még mindig tartom,hogy nem jobb egy feltörekvő tehetségnél. Ahogy írták is,ez egy ifj. torna.. itt mindenki robbanthat.. :-)Galacticos írta:egy meccs hogy megváltoztatta isco itteni megítélését.
ha ma flop lett volna mint tello lemerném fogadni hogy most pont a mostaninak az ellentéte lenne.
egy hónapja nyomatom minden topikban, mindig jött rá válasz hogy kevés, hogy hova, hogy minek...mostmár talán többen írtok majd mellette. :-)
pont azt képviseli amit látni szeretnék, könnyed, laza de nem túl laza, és elég flegma ahhoz hogy ilyen talpal háttal-bőrösöket nyomasson. sírok rajta. marcelo-cr-modric-isco-suarez/benzema és indulhat a bugi. nincs labda elpattanás, nincs állandó visszahúzás a jobbik lábra....
hozni kell.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy gyors kérdés ki volt a jobb hátvéd, ha Carvajal végig a csere volt, csak nem egy barca B ből felsztárolt gyerek?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sokan nem is látják az adott játékost játszani és már is véleményeznek róla. Hidd el ezt a köröket én is lefutottam Jesével kapcsolatban Én végig követtem az egész szezonját és tudom mire képes, de mégis betaláltak párszor, hogy hát nem is jó.. pedig nem is nézték a Castilla meccseit.Galacticos írta:egy meccs hogy megváltoztatta isco itteni megítélését.
Persze csak egy ifjúsági torna, de valahol el kell kezdeni. Messi meg a többiek is ilyenen robbantottak és lettek valakik. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkiből klasszis lesz, de a fiatalok itt tudnak alkotni.realistahuni írta:Nem kell elfeledni, hogy ez egy ifjúsági válogatott meccs volt, semmi több. Anno Bojan is alkotott ezeken a tornákon. És szerintem inkább a barca stílusához találna a gyerek, Iniesta helyére mondjuk, majd...
De felőlem jöhet ide is és megcáfolhat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Galacticos
én ezt értem, de már ez előtt is nyomattam nem ez a meccs miatt akarom, könyörgök pereznek.realistahuni írta:Nem kell elfeledni, hogy ez egy ifjúsági válogatott meccs volt, semmi több. Anno Bojan is alkotott ezeken a tornákon.
szerintem itt is jó lenne, nagyon robbanékony.
bónuszba.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem kell elfeledni, hogy ez egy ifjúsági válogatott meccs volt, semmi több. Anno Bojan is alkotott ezeken a tornákon. És szerintem inkább a barca stílusához találna a gyerek, Iniesta helyére mondjuk, majd...egy meccs hogy megváltoztatta isco itteni megítélését.
De felőlem jöhet ide is és megcáfolhat.
- Galacticos
nézd meg a hozzászólásaimat amikben iscoról írtam, és az arra írt reakciókat. és onnan.ateeemadrid írta:és erre a következtetésre hogyan jutottál?egy meccs hogy megváltoztatta isco itteni megítélését.
ha most beírnál egy olyat az átigazolási topikba amit sűrűbben olvasnak mint ezt, szóval olyat írsz hogy te mindenképp hoznád iscot, hamarabb hoznád mint mondjuk balet 70ért vagy te jobbnak tartod özilnél. a következő 5postból 3 ellened fog érvelni. hogy isco drága, minek, felesleges, kevés, nem bizonyított... legalábbis nálam így van egy hónapja kb.
de amúgy nem rád gondoltam. :-)
- ateeemadrid
és erre a következtetésre hogyan jutottál?egy meccs hogy megváltoztatta isco itteni megítélését.
- Galacticos
egy meccs hogy megváltoztatta isco itteni megítélését.
ha ma flop lett volna mint tello lemerném fogadni hogy most pont a mostaninak az ellentéte lenne.
egy hónapja nyomatom minden topikban, mindig jött rá válasz hogy kevés, hogy hova, hogy minek...mostmár talán többen írtok majd mellette. :-)
pont azt képviseli amit látni szeretnék, könnyed, laza de nem túl laza, és elég flegma ahhoz hogy ilyen talpal háttal-bőrösöket nyomasson. sírok rajta. marcelo-cr-modric-isco-suarez/benzema és indulhat a bugi. nincs labda elpattanás, nincs állandó visszahúzás a jobbik lábra....
hozni kell.
hozni kell.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont ezen gondolkodtam, hogy miért ne jöhetne, és harcolhatna Özillel? De szerintem jobboson is megállná a helyét, persze nem kell közvetlenül az oldal vonal mellett lennie, hanem ahogy a helyzet megkívánja.ateeemadrid írta:
+nem vagyok róla meggyőződve, hogy özil jobb lenne nála, de amúgyis jót tenne mesutnak végre rendes konkurencia, nem egy öreg, kiégett kaká.
DM-et el kell adnia, és helyére Isco, persze abban az esetben, ha Bale nem érkezne.
szerk: Észt kupa
Reaal 0-16 Flora Valami Post nevezetű tag 6 gólt rúgott 60 perc alatt és eredményeken az utolsó 3 gól mellé még nem írták oda a gólszerzőt. Igazoljuk le
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Hát nem tudom, nem hiszem, h CR-nek tetszene a helyzet. Persze, csapatérdek, meg profi játékosok, meg minden. Akár működhetne is, de DM is balos volt a Benfica-ban, akkor 3 éve miért nem cseréltek?
- ateeemadrid
as simple as that.vagy cr átmegy a jobboldalra oda ahol aranylabdás lett.
de egyébként amúgy is kötetlen posztokkal kéne tolni.
de egyébként CR és Isco is teljesen kötetlenül játszik, szerintem bőven elférnének egyszerre a pályán.
+nem vagyok róla meggyőződve, hogy özil jobb lenne nála, de amúgyis jót tenne mesutnak végre rendes konkurencia, nem egy öreg, kiégett kaká.
sztem egy cr, özil, isco, jesé, callejon 5ös egyáltalán nem lenne sok 3 posztra...
- Galacticos
vagy cr átmegy a jobboldalra oda ahol aranylabdás lett.Kerlon írta:kiszorítaná CR-tDonát írta:Jó, de akkor mi a fenét csinálna nálunk? Minden értelmes szélső balos??
de egyébként amúgy is kötetlen posztokkal kéne tolni.
isco köténynén besírtam. én ilyeneket akarok látni a real madridban, már kivagyok ezekre éhezve. ahogy húzogat, tologat, nem tudják tőle elvenni a labdát, nem tudják elnyomni és a labda nem pattan el tőle, jól cselez, látványosan is játszik.
thiago adta be a szabadrúgást. 1000%.heccsat írta:nekem streamen úgy tűnt h isco lövi, de most megingattál, lehet h ő volt ez esetben sorry, lehet nem ő voltateeemadrid írta:nem Thiagoé?
ettől függetlenül nagyot játszik ma
nálam motm: thiago, isco.
flop: morata
aranyember( ): morata, bár nagyon nem csípem. :-)
- nmate
Pont ezért kérdem én, hova a fenébe raknátok be, mert a balon is jobb játékosunk van nála, meg középen is.