Cazorlat iranyito Tkp-kent hasznald,ott jobb mint szelen. Csatarnak 15ben Icardit ajanlom,szelsovedonek meg De Scigliot. Barmelyik szelen tud jatszani,16ban nalam 85os,igy hogy Carvajallal felvaltva jatszott 2 szezonon keresztul. (Csak utobbi nem fejlodott igy elpasszoltam es hoztam Götz-öt)
Marcelo meg mar 86os nalam szoval ot is ajanlom
Ahogy lattam Thiago nemigen fejlodik 15ben annak ellenere hogy az egyik legtovabb fejlodonek irjak. Raadasul nekem lassu TKPnak. Bar most 4.szezonomra eloszerzodtettem ingyen asszem,szoval azert kiprobalom.
En mint olcso de jo jatekost,Besicet csak ajanlani tudom. Most 78as,talan 80ig megy,de korrekt kiegeszitoember. Ahogy Gonalons id eleg jo meg ha idosebb is.
Amugy megint kcsog volt a Fifa,3.szezon teleig elhuztam CRt,es csak akkor akart mindebkepp lepni,Barca elfogadta a 104 millas penzt amit kertem,erre nem egyeztek meg. 3 nap mulva latom hogy 55 millaert eladtak a Barcanak es csak 40 millat kapok. Rohadjanak meg
Mindegy,igy is van 140 millam,es nyaron jon Hazard ingyen,de mivel CR a legjobb a jatekban is,igy nehez lesz potolni.. Foleg hogy igy telen mar nem is akarok senkit venni a helyere.
Ortizt nektek is dobta amugy a gep a Barcaba? (Lehet hogy Barca B) CF poszt. Eleg OP statokkal.
Most vannak szerencsere rendes tehetsegek is az ifiakademian,igy hoztam is fel 1-2 arcot. Mondjuk az egyik az CB,de 93as Finishingje lesz,nagyon jo fejelo,vedekezni kevesbe tud. Birom az ilyen posztzavaros jatekosokat