Konzolok
Re: Konzolok
PS3nál nekem is UKs accountom van és tudok vásárolni magyar bankkártyával, nincs vele gond.
Tegnap meg karbantartás volt, lehet azért nem ment a Store.
Tegnap meg karbantartás volt, lehet azért nem ment a Store.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Még arra lennék kíváncsi ,h ha csinálok egy új profilt(USA) és azt berakom a "FŐ" profilomnak és ott veszek PLUST és ott vásárolnám a játékokat akkor tudnám használni az UK-s profilomon is a PLUST,Játékokat és az ingyen játékokat amiket a PLUSból kapok?
-
Az fasza, akkor a trófeák mehetnek is a szemétbe, mivel nem engedi ,h megváltoztassam. A trófeákat, játékokat meg nem tudom az egyik profilról a másikra menteni. Micsoda megoldások.Anyaka írta:USA.
UK az egyik legdrágább, még a magyar is olcsóbb.
Ha megjavul a szlovák tudod aktiválnia két hetet.
Szóval ha jól sejtem, akkor a kártyámról pénzt soha nem fogok tudni feltölteni. Marad a feltöltőkártya.
Köszönöm a választ.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
USA.
-
Van egy hatalmas nagy problémám. PSN profilom UK-ra van beállítva. (amit ugye nem enged megváltoztatni. ) Szerettem volna az ingyenes PS PLUS-t elindítani, amikor az kérte a bankkártya regisztrációját. De ugye ez nem működik mivel UK-s a profilom, én viszont Szlovákiában élek és szlovák bankkártyám van. Ekkor beléptem a másik profilommal, amit még a legelején használtam és Szlovák is, rámentem a PS Store-ra, de az nem indul el karbantartás végett. Ilyenkor mit tegyek?
Várjak a szlovák profilra, hátha elindul a Store?
Vagy használhatom a UK-s profilt, feltöltő kártyával veszek PLUSt (már ha ez lehetséges ), de akkor az ingyen két hét plust bukom.
Ha feltöltőkártyával töltök fel pénzt az UK-s profilra akkor onnan tudok venni PLUS-t és játékokat is, nem fog valami hibát jelezni ,h nem UK-ban tartózkodom?
Még egy utolsó na jó, nem is az utolsó kérdés. Melyik Store a jobb? az UK vagy az USA? hova érdemesebb befizetni PLUSra? hol nagyobb a kínálat? melyik az olcsóbb?
Várjak a szlovák profilra, hátha elindul a Store?
Vagy használhatom a UK-s profilt, feltöltő kártyával veszek PLUSt (már ha ez lehetséges ), de akkor az ingyen két hét plust bukom.
Ha feltöltőkártyával töltök fel pénzt az UK-s profilra akkor onnan tudok venni PLUS-t és játékokat is, nem fog valami hibát jelezni ,h nem UK-ban tartózkodom?
Még egy utolsó na jó, nem is az utolsó kérdés. Melyik Store a jobb? az UK vagy az USA? hova érdemesebb befizetni PLUSra? hol nagyobb a kínálat? melyik az olcsóbb?
-
- Kedvenc játékosaid: Kaká, Ronaldo, Marcelo, Isco
Abból mi igaz, hogy xbox one-on 24 óránként be kell jelentkezni liveba? Voltam üzletben, ott azt mondták, hogy nem igaz viszont minden tesztnél írják ezt az internetkapcsolatos dolgot.
Tudtok erről valamit?
Tudtok erről valamit?
- N7_
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Zidane, Isco, ...
PSN egy hónapban 10-szer leáll? 5 hónapja van PS4-em és az előre bejelentett karbantartások mellett egyszer állt le a PSN (DDoS támadás). Szóval ez ebben a formában így nem igaz. Na jó aki többet multzik nálam ők mondták, hogy 1-2 szer valóban volt probléma, de ez fenáll a One-nál is. Ez ne legyen döntő szempont a választásban.Anyaka írta:Egyik konzol sem jobb a másiknál. Ps4 hardverben erősebb, viszont egy hónapban legalább 10-szer leáll a psn, így játszhatatlan a multi sokan ez miatt el is adták, vagy cseréltek, Xbox-on ilyen gond nincs, cserébe gyengébb, felbontásban, fpsben, de ez nem sok mindenkit zavar. De jövőre fog kiforrni az egész. Idén még annyira nem látni, hogy melyik lenne jobb.
A PS4 valóban erősebb hardverre lrendelkezik, de ez különböző okok miatt a multiplatform játékoknál valószínűleg érzékelhetően nem fog jelentkezni. Így ez sem kell, hogy szempont legyen.
Ami szerintem megfontolandó,ha játékra veszed a konzolt (szvsz másra nem érdemes):
- exclusive játékok
- kinect
- haveroknak milyen gépük van (multi miatt)
- illetve a talán a legfontosabb a szimpátia, mert úgy gondolom, hogy bármelyik konzol jó választás.
Take back ... the titles!
-
- Kedvenc játékosaid: Kaká, Ronaldo, Marcelo, Isco
Eladóvá vált az xboxom.
Jellemzői:
- 500 GB HDD
- Rgh-s és flashelt is
- egy hónapja volt frissítve a dashboard
- 39 játék ( kérésre írok egy pontos listát)
- adok mellé 2 vezetéknélküli kontrollert, mindegyiket akkuval, Speedlink töltővel
Irányár: 60000-70000 FT ( természetesen alkuképes)
Ha érdekel, írj pü.-t
Jellemzői:
- 500 GB HDD
- Rgh-s és flashelt is
- egy hónapja volt frissítve a dashboard
- 39 játék ( kérésre írok egy pontos listát)
- adok mellé 2 vezetéknélküli kontrollert, mindegyiket akkuval, Speedlink töltővel
Irányár: 60000-70000 FT ( természetesen alkuképes)
Ha érdekel, írj pü.-t
-
Köszönöm, igazság szerint a PS4 felé húz a szívem ,de még nem döntöttem.Anyaka írta:Playstation-re lesz egyszer talán PSNow, akkor futni fognak, de nem mostanában ér ide. Meg amúgy is kiadják az összes játékot újra.
Egyik konzol sem jobb a másiknál. Ps4 hardverben erősebb, viszont egy hónapban legalább 10-szer leáll a psn, így játszhatatlan a multi sokan ez miatt el is adták, vagy cseréltek, Xbox-on ilyen gond nincs, cserébe gyengébb, felbontásban, fpsben, de ez nem sok mindenkit zavar. De jövőre fog kiforrni az egész. Idén még annyira nem látni, hogy melyik lenne jobb.
Játékokban el kell dönteni mi érdekel jobban. Engem például egy Halo nem foglalkoztat, de egy God of War jobban.
A játékok valamivel olcsóbban beszerezhetőek digitálisan Xbox-ra.
- Anyaka
A slimek halkabbak. Régi Fat-ek hangosabbak, ha hűtésmódosítás van rajta, akkor meg még hangosabb. Utóbbinál vissza lehet venni a fordulatszámot, de nem ajánlott, mert tuti megsül.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na, megvettem az olx-es boxot, amiről szó volt korábban.
poén az egészben, hogy elmentem érte, és ugye beinvitáltak, hogy nézzem meg, bekapcsolták, hogy működik, stb, aztán másfél órát fifáztunk ott még, mire elindultam haza.
minden patent, a karok is rohadt jók, csak annyi idegesít picit, hogy a haverom sima 360-as boxához képest hangos, szerintem a hűtés miatt.
a slimek kicsit zajosabbak ?
poén az egészben, hogy elmentem érte, és ugye beinvitáltak, hogy nézzem meg, bekapcsolták, hogy működik, stb, aztán másfél órát fifáztunk ott még, mire elindultam haza.
minden patent, a karok is rohadt jók, csak annyi idegesít picit, hogy a haverom sima 360-as boxához képest hangos, szerintem a hűtés miatt.
a slimek kicsit zajosabbak ?
- Anyaka
Playstation-re lesz egyszer talán PSNow, akkor futni fognak, de nem mostanában ér ide. Meg amúgy is kiadják az összes játékot újra.
Egyik konzol sem jobb a másiknál. Ps4 hardverben erősebb, viszont egy hónapban legalább 10-szer leáll a psn, így játszhatatlan a multi sokan ez miatt el is adták, vagy cseréltek, Xbox-on ilyen gond nincs, cserébe gyengébb, felbontásban, fpsben, de ez nem sok mindenkit zavar. De jövőre fog kiforrni az egész. Idén még annyira nem látni, hogy melyik lenne jobb.
Játékokban el kell dönteni mi érdekel jobban. Engem például egy Halo nem foglalkoztat, de egy God of War jobban.
-
Új generációra szeretnék váltani. Melyik konzol a jobb? és miért? Xbox One vagy a PS4?
Más:
A ps4en futnak a PS3-as játékok? (gondolom ,h nem.)
Más:
A ps4en futnak a PS3-as játékok? (gondolom ,h nem.)
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
egyértelműen a ps3 éri meg jobban. volt boxom is, de megfőtt. a ps3 jobban össze van rakva, már egy éve nyüstölve van elég rendesen és semmi probléma nincs vele.
az exkluzív játékok azok, amik miatt általában dönt az ember. ps3 exkluzívok több a tartalmas rpg, ahogy látszik.
x360
persze ki mit szeret. törés mindkettőre van, mindkét controllert lehet használni pc-n, mindkettőhöz van store, multiplayer, előfizetés szerinti ingyen játék...
az exkluzív játékok azok, amik miatt általában dönt az ember. ps3 exkluzívok több a tartalmas rpg, ahogy látszik.
x360
persze ki mit szeret. törés mindkettőre van, mindkét controllert lehet használni pc-n, mindkettőhöz van store, multiplayer, előfizetés szerinti ingyen játék...
-
Én még ehhez annyit tennék hozzá, hogy nem nagyon ajánlatos használt konzolt venni.(legalábbis PS3-at nem vennék használtan)
Én még anno beszereztem egy PS3at teljesen újan és 2 év után elment a Blu-ray olvasófej, kicseréltettem, kb. 1 évet működött rendesen, azóta ismét baszakodik és csak idő kérdése ,h mikor fog kinyúlni. Szóval csak óvatosan.
Én még anno beszereztem egy PS3at teljesen újan és 2 év után elment a Blu-ray olvasófej, kicseréltettem, kb. 1 évet működött rendesen, azóta ismét baszakodik és csak idő kérdése ,h mikor fog kinyúlni. Szóval csak óvatosan.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
N7_ írta:
A felsoroltak multiplatform játékok, melyek kb. ugyanabban a minőségben futnak mindkét konzolon. Így korszerűségben időtállóságban sem tudnék különbséget tenni. Szerencsére a nagy játékos bázis miatt még jó ideig jönni fognak mindkét konzolra az aktuális sport játékok (Fifa, PES stb.)
A exclusive sportjátékok mellet (GT vs. Forza) különbség lehet, hogy ps3-on a multiplayer játék ingyenes, míg xboxon kell hozzá előfizetés.
Az xbox mellet szól viszont (ha releváns), hogy a kinect fejletteb rendszer mint a sony kamera rendszere, bár ezek inkább party játékokhoz valók mintsem komolyabb sport játékokhoz.
értem,köszi.
és használt vásárlásakor mire érdemes figyelni?
Pl PS3nak vannak típusai,melyik a legjobb?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- N7_
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Zidane, Isco, ...
A felsoroltak multiplatform játékok, melyek kb. ugyanabban a minőségben futnak mindkét konzolon. Így korszerűségben időtállóságban sem tudnék különbséget tenni. Szerencsére a nagy játékos bázis miatt még jó ideig jönni fognak mindkét konzolra az aktuális sport játékok (Fifa, PES stb.)csababarca írta:Anyaka írta:Nagyon egyszerű. Amelyik játékok jobban tetszenek neki.
Halo vagy God of War, Forza vagy Gran Turismo. Stb..
Értem.
Első számú talán fifa, nfl,nba...tehát sport jellegű játékok, F1.
Ezekre melyik a jobb? illetve inkább úgy kérdezem,melyik korszerűbb,időtállóbb.
A exclusive sportjátékok mellet (GT vs. Forza) különbség lehet, hogy ps3-on a multiplayer játék ingyenes, míg xboxon kell hozzá előfizetés.
Az xbox mellet szól viszont (ha releváns), hogy a kinect fejletteb rendszer mint a sony kamera rendszere, bár ezek inkább party játékokhoz valók mintsem komolyabb sport játékokhoz.
Take back ... the titles!
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ps4-em volt fél évig, csak túl adtam rajta, mert még nem volt elég kínálat rá és viszonylag jó áron el lehetett passzolni. majd ha már kifut a ps3 teljesen újra jön a házhozrealbeckham írta:PS4 tulaj, vagy olyan, aki képben van a sonyval, írjon már pü-t. Pár kérdésem lenne. Kösz
szívesen segítek, ha tudok
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Anyaka írta:Nagyon egyszerű. Amelyik játékok jobban tetszenek neki.
Értem.
Első számú talán fifa, nfl,nba...tehát sport jellegű játékok, F1.
Ezekre melyik a jobb? illetve inkább úgy kérdezem,melyik korszerűbb,időtállóbb.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Anyaka
Nagyon egyszerű. Amelyik játékok jobban tetszenek neki.