Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 1., szombat 19:09

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar

Reménykedtem Bartra és Montoya kezdetésében, de utóbbi ugyebár a keretbe sem került be, előbbi pedig ismét padozik sajnos. Viszont Rafinhának és a nagy hármasnak örülök.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 19:08

kapor_89 írta:
dzsi91 írta:Egyébként mivan a rekordal? remélem meglövi ma :mrgreen: Lesz ünnepség? vagy azt csak a Bernabeu-ra tervezték?
Szerintem ha meglövi a rekordot, akkor a tiszteletére tűzijáték és ingyen hotdog lesz, a pályán pedig mindenki koccint mindenkivel gyerek pezsivel. Ezután egy 30 perces show következik, bemutatva Messi eddigi legjobb pillanatait, és bemutatásra kerülne pár eddig nem látott gyerekkori képe is. Ezek után a meccset jóváírják 15-0-ára a Barcának, a 15 gólt pedig mind Messinek adják, amivel megnyeri az újabb jogos aranylasztiját.
:lol:
Én valami olyasmire számítanék mint a Dragonball GT végén,megjelenik a szentsárkány Messi felül rá magába szívja a kristálygömböket és örök életet kapva elrepül boldogan és más univerzumukban próbálja ki magát. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. november 1., szombat 19:07

kapor_89 írta:
dzsi91 írta:Egyébként mivan a rekordal? remélem meglövi ma :mrgreen: Lesz ünnepség? vagy azt csak a Bernabeu-ra tervezték?
Szerintem ha meglövi a rekordot, akkor a tiszteletére tűzijáték és ingyen hotdog lesz, a pályán pedig mindenki koccint mindenkivel gyerek pezsivel. Ezután egy 30 perces show következik, bemutatva Messi eddigi legjobb pillanatait, és bemutatásra kerülne pár eddig nem látott gyerekkori képe is. Ezek után a meccset jóváírják 15-0-ára a Barcának, a 15 gólt pedig mind Messinek adják, amivel megnyeri az újabb jogos aranylasztiját.
Imádom a gyerek pezsgőt :) legjobb a málnás... mintha öreganyám legfinomabb málnás szörpjét turbóznám fel szódával.

Ja igen és, h ne legyen OFF: Irány Zarra góljainak megdöntése CR!! :)

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. november 1., szombat 19:03

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 18:49

Egyébként mivan a rekordal? remélem meglövi ma :mrgreen: Lesz ünnepség? vagy azt csak a Bernabeu-ra tervezték?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 18:46

R.M.C.F írta:
Egyféleképpen lehet top játékos,ha elhagyja a felesleges és semmitérő cirkuszt,és focizik.....ahogy CR is tette az évek során.
És el is hagyja majd,kénytelen lesz ha akarja valamire vinni, természetesen az akkor nem gépies foci lesz,hanem zseniális ...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 1., szombat 18:39

és Neymar is sokkal hasznosabb lesz amint elfelejti a bohóckodásait.
Én biztos nem hagytam volna soha hogy azokat a szörnyen semmitérő cseleket vagy miket alkalmazza......vannak erényei,mint az indulója,a tempóérzéke,ütemérzéke,ösztöne....ezeket kell alkalmaztatni vele,nem azokat a szánalmas nevetséges ugribigris szarokat amivel népszerű lett a bohóctársadalomban.....és a fészbúk királyok között.

Egyféleképpen lehet top játékos,ha elhagyja a felesleges és semmitérő cirkuszt,és focizik.....ahogy CR is tette az évek során.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 16:59

Itt nem arról van szó,hogy Messi nem veri meg a védőit...Ha Messi Real játékos lenne úgyanúgy azt mondanám tologassa mert én a hatékony játékosokat szeretem nem a cirkuszi mutatványokat.Itt arról van szó ,hogy odaát úgy beszélnek Messiről mintha valami istentelen nagy Zidane-Dinho keverék lenne cselezés szemszögéből.Messi jól veri meg a védőit CR is, csak CR megmutatta ,hogy képes olyan látványos módon is verni a védőket mint amiről most szó van, látványos cselekkel.Messi ilyet sose csinált, mindig a tologatásokból testcselekből élt amivel semmi baj nincs de megint azt látom,hogy belemagyaráznak kingleo-ba olyat ami nincs a látványos technikás cselező képességet, ez CR-ben megvan/megvolt de levetkőzte mert látta ,hogy így sokkal hasznosabb játékos lesz, nekem jobban be is jön.Messi is sokkal hasznosabb így és Neymar is sokkal hasznosabb lesz amint elfelejti a bohóckodásait.

Jelenleg CR és Messi is nagyon jól veri meg a védőit(bár messi sokat gyengűlt ebben,gyakran vezeti bele 4-5 emberbe,van ,hogy egyből szerelik) de cselezni, itt a klasszikus cselekre gondolok nem nagyon szoktak már de ha szoktak is inkább Cé szokott.Nincs ezzel baj csak egy újabb teória ami szerintem egy marhaság,hogy Messi cselei látványosabbak mint Cé cselei, egyáltalán nem, csak Messi a kis lábaival tologatásokkal győz míg CR is ugyanúgy tologat csak nagyobbakat mert hosszabak a lábai és gyorsabb.

Szóval én nem Messi hatékonyságát vitatom, csak azt vitatom,hogy játéka bármiben is látványosabb lenne Ronaldo-énál..sőőt

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 1., szombat 16:06

Mondjuk az is merész szerintem, hogy szimplán tologatja a labdát Messi, mert közbe azért olyan finom testcseleket csinál, és mindig olyan ütemben tolja meg, ahogy nem sokan - vagyis hát régebben így volt -, de értem amúgy mit akarsz mondani. :) Én is jobban szeretem a CR, Robinho, Neymar, Dinho, Ronaldo féle dribblikirályokat, akik nem "csak" megverni akarják a védőjüket, hanem azt látványosan csinálják, és érződik belőle a joga bonito. De azt mondani, hogy Messtől még nem láttál cselt soha.. Nem csak az számít cselnek, ha valaki teker 30 biciklit, aztán rabonázik a végén. Persze az sokkal látványosabb, de Messi ugyanúgy megveri az embereit, csak nem szemkápráztató dribblikkel teszi azt - vagyis hát javarészt tette, mára nem olyan hatékony. De anno Dinhonak se lett volna feltétlenül szüksége olyan látványos mozdulatokra ahhoz, hogy elmenjen a védői mellett, csak hál istennek őt ilyen fából faragták, hogy az eredményes játéka mellé akkora showt is mutatott, hogy azt sose fogja elfelejteni aki látta.. A 06/07-es CR is ilyen volt amúgy, talán az volt az utolsó olyan éve, amikor a látvány jobban érdekelte, mint az eredményesség.

Na de nem ragozom ezt tovább, igazából szerintem más a definíciónk a cselről, azért írtad amit írtál. Nekem az is cselezésnek számít, ha megveri valaki sima "tologatással" az emberét, a bicikliket és társait meg inkább extrának mondanám - azokat hívom én dribblinek. :D De neked gondolom nem, ezért mondod, hogy nem láttad még Messit cselezni.

Abban viszont egyetértek veled, hogy CR sokkal látványosabban játszott anno, ehhez nem fér kétség. Bár amúgy ismerek olyat, aki Dinho játékát is túlzásnak tartotta, és sokkal jobban tetszett neki Messi letisztult és eredményes focija.. :lol: Szóval nem mindenki vélekedik így, mit mi. Ezt sose fogom megérteni, de hát kinek a pap.. :D

Ewr
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. november 1., szombat 15:42

mathers írta:Átnéztem a konkurencia oldalára. Kár volt.
Azzal, hogy beírod ide, amit ott olvastál, csak azt éred el, hogy lehúzod a színvonalat arra a szintre. Senkit nem érdekel, hogy a többi fórumon mit ír a sok hülye. Itt szerencsére vannak korrekt barcások, lehet érdekes véleményeket olvasni, nem kell a sok szennyet idehozni.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 15:19

BlancoMark írta:
dzsi91 írta:Akkor azt beszéljük már meg,hogy Messi melyik párhuzamos dimenzióban focizott olyan látványosan mint Cr a Mu-ban? Mert attól hogy Cé leszokott róla mert így hatásosabb lett,attól még nem felejtette el,Neymar sem bohóckodik már annyit amennyit régen és egyre kevesebbet fog,mert eredményesebb akar majd lenni...Messi-től én még cselt soha nem láttam,az egyetlen látványos dolog ami nekem megmarad majd tőle azok az átemelései,azokat jól tolja,de hogy jobban CSELEZNE mint Cé azon hangosan szoktam nevetni,az nekem nem csel hogy tologatja,olyat Cé is csinál...barcáéknak sokminden fáj most,nincs más renényük mint vemesélni maguknak 120adszor is ,hogy Messi akkor is a legjobb...
Minek cselezgessen Messi, ha nincs rászorulva és tologatással is bárkit ver(t) 1az1-be? Így ezzel a leghatékonyabb, ez a cél a mai fociban, a hatékonyság, pont te mondtad. Az meg szerintem igenis látványos amikor átszlalomozik 2-3 emberen. Vagy amikor pl. Isco csinálja ugyanezt az se látványos neked? :) Ezzel csak arra próbálok célozni, hogy neked sem kéne ugyanúgy átesni a ló túloldalára ahogy a Barcás kollégák a másik oldalon.
Nemérted amit írok,én a hatékony focit szeretem,barcáék mi dig a látványtól pampognak,nekem semmivel sem látványosabb Messi tologatása mint Cr-é...utálom a buzizást,de odaát Messi cseleire hegyezik,ami nekem nem csel,a Mu-s Cé az cselezett,Dinho is meg méd sokan,Messi tologat ami kurva hatékony de nekem ne magyarázza már be senki,hogy Messi milyen látványos egy cselgép,Cé sem az de ő volt olyan is.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. november 1., szombat 15:14

dzsi91 írta:Akkor azt beszéljük már meg,hogy Messi melyik párhuzamos dimenzióban focizott olyan látványosan mint Cr a Mu-ban? Mert attól hogy Cé leszokott róla mert így hatásosabb lett,attól még nem felejtette el,Neymar sem bohóckodik már annyit amennyit régen és egyre kevesebbet fog,mert eredményesebb akar majd lenni...Messi-től én még cselt soha nem láttam,az egyetlen látványos dolog ami nekem megmarad majd tőle azok az átemelései,azokat jól tolja,de hogy jobban CSELEZNE mint Cé azon hangosan szoktam nevetni,az nekem nem csel hogy tologatja,olyat Cé is csinál...barcáéknak sokminden fáj most,nincs más renényük mint vemesélni maguknak 120adszor is ,hogy Messi akkor is a legjobb...
Minek cselezgessen Messi, ha nincs rászorulva és tologatással is bárkit ver(t) 1az1-be? Így ezzel a leghatékonyabb, ez a cél a mai fociban, a hatékonyság, pont te mondtad. Az meg szerintem igenis látványos amikor átszlalomozik 2-3 emberen. Vagy amikor pl. Isco csinálja ugyanezt az se látványos neked? :) Ezzel csak arra próbálok célozni, hogy neked sem kéne ugyanúgy átesni a ló túloldalára ahogy a Barcás kollégák a másik oldalon.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 15:07

Akkor azt beszéljük már meg,hogy Messi melyik párhuzamos dimenzióban focizott olyan látványosan mint Cr a Mu-ban? Mert attól hogy Cé leszokott róla mert így hatásosabb lett,attól még nem felejtette el,Neymar sem bohóckodik már annyit amennyit régen és egyre kevesebbet fog,mert eredményesebb akar majd lenni...Messi-től én még cselt soha nem láttam,az egyetlen látványos dolog ami nekem megmarad majd tőle azok az átemelései,azokat jól tolja,de hogy jobban CSELEZNE mint Cé azon hangosan szoktam nevetni,az nekem nem csel hogy tologatja,olyat Cé is csinál...barcáéknak sokminden fáj most,nincs más renényük mint vemesélni maguknak 120adszor is ,hogy Messi akkor is a legjobb...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 1., szombat 14:29

No offense, de elég sokszor beírod, hogy miket olvasol ott. Ez a topic nem erre van.
Ha ennyire idegesít, hogy mi folyik a túloldalon ne olvasd. Ha mégis megteszed, akkor meg ne hozd be ide. Nem véletlenül nem járnak ide azok az arcok, akik így vélekednek.
A többségük, aki ide ír, az elmúlt időszakban normálisan teszi. Ami ott van, az ott is marad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 1., szombat 14:27

Átnéztem a konkurencia oldalára. Kár volt. Messi VS CR vita megy. Itt már semmi nem számít. Aranylabda semmit se ér. Meg Messi nem a legjobb akar lenni. Ő csak játszani szeret nem akar a legjobb lenni és ezt teszi őt a legnagyobbá. :lol: :lol: Meg, hogy CR lehet, hogy tovább a csúcson lesz, de Messi ösztönös zseni mindenki Messire fog emlékezni. Meg hogy CR csak a munkával tart ott ahol. Ezzel sosem értettem egyet. Itt mindenki ismerte gyerekkorától kezdve és vele nőtt fel és látta, hogy egy falábú de annyit gyakorolt, hogy megtanult tökéletesen lőni mindkét lábbal, fejelni. Trükközni. Azokat a cseleket olyan sebességgel megcsinálni. Meg háttal meg vállal passzolni stb... Értem én, hogy kell hozzá gyakorlás, de mindenkinek kell. Ennyi erővel bármelyik brazil játékos is csak munkával tart ott ahol. Meg hogy CR már nem cselez. Semmit se ér, hogy hátrapasszol a bicikli csel után. Bezzeg mikor Neymar esernyőt csinált a classicon és bedobás lett a legnagyobb játékos volt a foci történelmében :lol: Értem én, hogy rivalizálás van, de azért ismerjük már el a másikat még akkor is ha fáj elfogadni, hogy bizony CR nem adta fel és visszajutott a csúcsra. Meg hogy változott a játéka. A MU-ba többet cselezett fiatalon meg minden. Élmény volt nézni. Na igen. Fiatalon elég sok játékos van, aki sokat cselez. De azért ott se ért mindig olyan sokat. Mert vagy hátrapasszolta utána vagy véletlenül negyedik vagy ötödik ember valahogy odapiszkált a labdához. Kb olyan, mint Isco. Fiatalon sok focista ilyen. Aztán egyre jobban felnőnek és elhagyják a felesleges dolgokat. Mint pl CR az ugrabugrálást. Na meg anglia azért más. Ott azért sokkal több területe volt. Nem 11 ember állt a kapunál betömörülve- Alkalmazkodnia kellett ehhez a focihoz és megtette. És ennek ellenére azért még mindig csinál szép dolgokat meg cselez és elég szép passzokat is szokott adni arról nem tehet, hogy sose váltják gólra. Komolyan mondom már eléggé idegesítő, hogy a túloldalt ennyire vakon vannak. Nem hiszem el, hogy ilyen emberlények léteznek. De ezek csak a 13-14 évesek, akik a barcán kívül más csapatot nem is ismernek. :lol: Meg sok tizit lövünk. Mivel mi azért szeretünk játszani is ezért sokszor kerülünk a tizenhatoson belülre ezért előfordul, hogy bizony egy becsúszás balul sikerül és akkor tizi. Messi is szerezhetne gólt tiziből csak be kéne lőni. Akkor senkit nem érdekelt a tizenegyes mikor a klaszikón úgy szerzett három gólt, hogy kettő tiziből. Egyszerűen hányok már tőlük. Tisztelet a kivételnek, mert vannak. De sajnos az ilyen 13-14 éves szurkolók vannak többen. :/

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 1., szombat 13:54

kapor_89 írta:Különösen egyiket sem értem, ha valóban kevesebbet játszanak, mivel az egyiknek Dani Alvest, a másiknak Piquet kellene kiszorítania. Valljuk be, ennek nem kéne mostanság nehéz feladatnak lennie :lol:
Nem csak te nem érted, mindketten amikor játszottak jobbak voltak mint a másik két kolléga, de Lucho mégis jegeli őket. Bár most mintha Bartra kezdene átmenni 3. számú védőbe Piquet megelőzve, én már igazából ennek is örülök. Montoyara meg nem tudok mit írni.. 10 meccsenként ha játszik, akkor rendre jobbat lehoz - főleg hátul - mint Alves szokott - mondjuk azt nem túl nehéz felülmúlni :lol: -, utána pedig ismét irány a lelátó 8-10 forduló erejéig. Lehet megfektette Lucho lányát aztán dobta, és ezért nem játszik, más ötletem már komolyan nincs.. :ike:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 1., szombat 13:04

ezt most nem értem...ha már ment a meccs és a padon ült, akkor hogy érezhette, hogy lehet kezdeni fog? :lol: könnyen lehet, h a háttérben már eldőlt a távozása, ha valakiről 2 hetente cikkeznek valami negatívat akkor az már félig máshol padozik

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 1., szombat 13:00

Enrique: "Piqué a telefonját nyomkodta a katalán szuperkupa meccsen a padon? Meg fogom nézni a felvételeket, azután döntök majd... ...Azt akarom, hogy a játékosok az utolsó pillanatig azt érezzék, van esélyük kezdeni egy-egy meccsen. Ezt nagyon fontosnak tartom. Ezért közlöm mindig csak az utolsó órában velük is a döntésemet"
ki is maradt a celta elleni meccsre nevezettt keretből. :lol:

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. november 1., szombat 10:42

Douglas tudtommal sérült, Montoya elvileg parkoló pályán, Bartra meg néha csak befér a csapatba.
Bartra még csak csak játszogat néha, Montoya viszont teljesen partvonalon kívülre került.
Hogy ez miért van,nem tudni, olyan tragidkus teljesítményt egyikük se nyújtott mikor játszottak, Alves szintet nagyjából hozni tudja Montoya.
De hát ez van, engem nem különösebben érdekel ez, az egész védelmünk vicc, nagyjából mindegy ki játszik,ugyana az a bohózat az egész.
Köszönöm! Nem tudom mikor torpant meg Montoya, de nagyobb potenciál volt benne. Játék nélkül viszont nehéz kihozni a legjobbját. Érdekes.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 1., szombat 10:29

kapor_89 írta:Azoktól kérdeznék, akik otthon vannak a Barcával kapcsolatosan: Montoya és Bartra nevét nem látom sokszor az idényben. Vak vagyok, vagy tényleg süllyesztőbe kerültek LE-nél? Különösen egyiket sem értem, ha valóban kevesebbet játszanak, mivel az egyiknek Dani Alvest, a másiknak Piquet kellene kiszorítania. Valljuk be, ennek nem kéne mostanság nehéz feladatnak lennie :lol: Illetve azzal a Douglas gyerekkel mi a helyzet? Beigazolódtak a hírek, és a B-be se fér be? :shifty: :mrgreen: :mrgreen:
Douglas tudtommal sérült, Montoya elvileg parkoló pályán, Bartra meg néha csak befér a csapatba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: