Egy Barcastol kerdeznem, h Yaya nem tett olyan nyilatkozatot amiben Guardiolat kritizalta?
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 1., szombat 18:26
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 1., szombat 18:19
8-szor volt kezdő és egyszer csere a bajnokságban*. Podolski is baszottul jól szállt be és Walcott is lendített a csapaton röpke 10 perc alatt "röpke" 10 hónap kihagyás után. Nagyon jó lesz ez a csapat, ha végre összeáll és elkezdjük gyűjtögetni a 3 pontokat, ami azért nem árt az önbizalom szempontjából sem.'shutterisland írta:elég gyorsan vezér lett.Drake írta:Alexis megint dupla.Szépen tartotta magát a Burnley,de az 1. gól után átszakadt a gát.
a bl-be berúgta a csapatot a besiktas ellen, majd tevékeny részese volt a galata elleni győzelemnek, a bajnokságban pedig 7 gólja és 2 gólpassza van 10 meccsen, ezek pedig rendre pontot, pontokat értek.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. november 1., szombat 17:59
És ami a legnagyobb vicc.35 millió font volt.'shutterisland írta:elég gyorsan vezér lett.Drake írta:Alexis megint dupla.Szépen tartotta magát a Burnley,de az 1. gól után átszakadt a gát.
a bl-be berúgta a csapatot a besiktas ellen, majd tevékeny részese volt a galata elleni győzelemnek, a bajnokságban pedig 7 gólja és 2 gólpassza van 10 meccsen, ezek pedig rendre pontot, pontokat értek.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 1., szombat 17:59
jó, ott azért nem nehéz vezérnek lenni a sok...nem akarok vitát'shutterisland írta:elég gyorsan vezér lett.Drake írta:Alexis megint dupla.Szépen tartotta magát a Burnley,de az 1. gól után átszakadt a gát.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 1., szombat 17:57
elég gyorsan vezér lett.Drake írta:Alexis megint dupla.Szépen tartotta magát a Burnley,de az 1. gól után átszakadt a gát.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. november 1., szombat 17:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 1., szombat 17:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 1., szombat 15:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 1., szombat 14:57
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. november 1., szombat 14:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 1., szombat 14:38
Tény, hogy szar az olasz, de ha nem Balotelli lenne, akkor nem szednék ennyien elő és(!) szar az egész Pool támadásban ahogy van. Sterling, Coutinho semmi pluszt nem adnak hozzá. Az angolnak több rossz labdája volt szerintem, mint Marionak. Arról nem is beszélve, hogyha visszalép, akkor sincsenek előrébb, mert elöl senki se marad és nem jutnak előrébb. Szerintem jelenleg a Poolnak nem az olasz a legnagyobb problémája, hanem az, hogy teljesen szétesett a tavalyi játékuk.'shutterisland írta:lehet mondani, hogy balotelli túlfújt, de legalább az interben, a cityben, vagy a milanban voltak jó meccsei, periódusai, emlékezetes megmozdulásai, góljai, talán még azt lehet mondani, hogy a válogatottban sem volt annyiszor kuka.
de itt a pool-ban nem csak statisztikailag nulla (12 meccsen 2 gólja van, sárga lapból is több van neki) hanem játékban is pontatlan, kedvtelen.
ma sem nagyon volt még 38 perc alatt normális labdaérintése.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. november 1., szombat 14:36
Érdekes, mert én meg azt hallottam, hogy k*rvára szeretik a pool szurkolók. Sucre?Kerlon írta:arra jöttem rá, hogy szerintem Henderson nagyobb hátrány, mint Balotelli a Pool játékában...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 1., szombat 14:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 1., szombat 14:09
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 1., szombat 13:01
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. november 1., szombat 12:12
mintha úgy olvastam volna, hogy ha megnyeri azért, ha nem nyeri, akkor meg azért fog elmennitucsoki írta:Még augusztusban azt mondta, ha idén nem nyeri meg a BL-t (elég szerény...), akkor lép a Bayern-től. A City-n kívül nem látok potenciális csapatot számára, esetleg a PSG, de Txiki-ék abba nem nyugodnának bele...
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. november 1., szombat 11:47
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 1., szombat 11:42
2017-ben jár le a szerződése és 100%, hogy tiszteletben fogják tartani.BBarni írta:Ne már!Angol sajtóértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapatánál nem várják meg, míg Arsene Wenger menedzsere szerződése lejár, már 2016-ben elengedik a francia szakembert, akit a Bayern München vezetőedzője, Pep Guardiola válthat az „ágyúsok” kispadján.![]()
Klopp kell oda mindenképp!Esetleg Frank de Boer vagy Bergkamp!
Én annak jobban örülnék ha már 2015 nyarán elköszönnének Wenger papától, de szerintem is valószínűbb, hogy 2016-ban lesz a búcsúzás!Esetleg ha addig nyer valami komolyabb trófeát akkor talán kitölti!
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 31., péntek 23:48
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 31., péntek 23:36
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem