Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

ganjaman89
Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
Kedvenc csapatod: real madrid cf

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 7., péntek 10:37

Di Maria tutti marad,tavaly ő volt legjobb Ronaldon kivül,csak sokat volt sérült,amúgy Bale-t is körbenyalják itt de 21 éves és rengeteget sérült,nehogy úgy járjunk vele mint Kakával.Szerintem hanyagolni kéne elég teher a csapatnak már Cr is(helyette védekezni).Szerintem az 1ik oldalra egy hagyományos szélsőt kellene venni tehát jobb lábast,amúgy a dortmund is így áll fel.arra posztra lehetne hozzni Isco-t ,Thiagot (ő nem jön)Jessé.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 7., péntek 10:10

Mondjuk nem hiszem, hogy ez az ő döntése csak...
Arra gondolsz, hogy a PSG miért is engedné el?

Én sem hinném, hogy mozdítható. Remélem mondjuk, hogy Ancelotti nagy hatással van rá. :-)
Aztán persze ha váltani is akarna, ki tudja mennyiért engednék a párizsiak?

a következő nevekből
Verratti, Pogba.

Nálam mindenek felett állna a középpálya ráncba szedése. Nagyon csípném Balet, de nagyon kevés esélye van, ha érkezik is, akkor horroráron. Én is szívesen lecserélném Di Maríát, de nem ez lenne a prioritás. Úgy is mondhatnám, hogy a középpálya után a többi poszt javítása (Carvajal érkezése után) már "grátisz" lenne, a pénz függvényében persze.

Meggyőződésem, hogy ha középen stabilak lennénk, és más stílust honosítanánk meg, akkor a már itt lévő emberek is jobb teljesítményt tudnának nyújtani.

Carvajal------Varane-------Ramos---------Marcelo
--------Verratti-------Pogba---------Modric--------
--------DM/Özil-----Benzema----------Cé----------

Persze hozzá kell tenni, hogy pont az általam választott két névre nagyon kevés a sansz, szinte semmi.

Szóval ha reálisabban akarom megközelíteni, akkor talán Gündogan (bár őt sem érzem esélyesnek...) és Isco.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

lucifer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 7., péntek 9:59

Egy kérdés ha már úgy is szóba jött Veratti, ha ti a következő nevekből választhatnátok mondjuk 2-őt kit hoznátok és miért? Bár Jesé saját nevelés de azért tettem bele mert úgy értem 2 választott embert akiket a kezdőbe vagy közvetlen a kezdőbe(formafüggően más emberrel néha váltva) játszatnátok, és nem csak csereként.

Isco,Ganso,Veratti,Cabaye,Fofana,Gündogan,Jesé,Bale,Pogba,Reus

Az én választásom: Bale és Gündogan
Ok: kkp és szélső hiányban vagyunk amit a két játékos érkezésével tudnánk talán orvosolni.
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 7., péntek 9:55

CS0ki írta:Tőlünk meg két millával többet kér fizunak!
Leszarom, csak legyen már itt és kezdjen bele a melóba.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 7., péntek 9:48

Szar szezonja bárkinek lehet. David Luizt is pár éve hozta volna mindenki, erre most őa megaflop.
Luiz akkor egy fiatal tehetséges játékos volt, Silva meg 28 éves lesz...Mi köze egymáshoz a kettőnek? Mint érv meg eleve nem igazán érthető, hogy akkor miért hozzuk Silvát, ha most Lúiz "megaflop". :hmmm:

Silva jól megvan a a Citzyben, nemrég hosszabbított szerződést, eszében sincs váltani. Navas meg jó eséllyel Nasri helyét veszi át a keretben.
Silva itt 10 meccset sem játszana a szezonban, amíg ez az orvosi stáb van itt.
Silva nem sérülékeny játékos, az utolsó szezonjaiban szinte soha nem volt a betegszobában.
A Marca szerint Ancelotti hajlandó a 4 millió euró felét kifizetni saját zsebből, amivel megkönnyítené a dolgunkat,
Tőlünk meg két millával többet kér fizunak! :lol:
Közben Verratti most először nyilatkozott úgy, hogy nem biztos a PSG-ben való maradása, most csak is az Európa u21-es bajnokságra koncentrál, utána hozza meg döntését.
Mondjuk nem hiszem, hogy ez az ő döntése csak...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 7., péntek 9:42

lucifer írta:
Remy írta: Hagyjuk már ezt a Silvát, mert semmivel nem lennénk előrébb vele, mint most DM-mel. Silva is flop szezont hozott...
Akkor kellett volna leigazolni, amikor az argentint vettük. Nem most.
És? Most azért ne igazolnánk le mert nem jött ki neki a lépés? Ennyi erővel tőlünk a keret negyedét ki lehetne vágni hogy bocs de nem volt jó szezonotok. Nem hiszem hogy Silva el lenne veszve egyszerűen csak ő jobban beleillik a spanyol fociba mint az angolba,szerintem csak egy kis légkörváltozás kéne neki.
Ha máshol van valakinek rossz szezonja, akkor az elfogadható, de ha itt van valakinek formahanyatlása akkor takarodjon. Azért elég luxus mindig új embereket igazolni, ráadásul olyat, aki nem is hű de nagyon jó. De persze máshol tolja, így tuti, hogy itt jobb lenne, mint az itteniek.

Sose lesz csapatunk...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lucifer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 7., péntek 9:38

Remy írta: Hagyjuk már ezt a Silvát, mert semmivel nem lennénk előrébb vele, mint most DM-mel. Silva is flop szezont hozott...
És? Most azért ne igazolnánk le mert nem jött ki neki a lépés? Ennyi erővel tőlünk a keret negyedét ki lehetne vágni hogy bocs de nem volt jó szezonotok. Nem hiszem hogy Silva el lenne veszve egyszerűen csak ő jobban beleillik a spanyol fociba mint az angolba,szerintem csak egy kis légkörváltozás kéne neki.
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 7., péntek 9:36

Silva itt 10 meccset sem játszana a szezonban, amíg ez az orvosi stáb van itt.

+ szerintem nem egy nagy szám az ember, és sosem volt az. Voltak jó meccsei, de ennyiben kimerült az emberünk, én évekkel ezelőtt sem hoztam volna.

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2013. június 7., péntek 9:26

Hagyjuk már ezt a Silvát, mert semmivel nem lennénk előrébb vele, mint most DM-mel. Silva is flop szezont hozott...
Szar szezonja bárkinek lehet. David Luizt is pár éve hozta volna mindenki, erre most őa megaflop.
Silva szerintem nagyon beleillene a Madridba.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 7., péntek 9:10

lucifer írta: Ezzel lehet megnyílik az út Silva Madridba igazolása felé. Bár sajnos Perezék fejében már meg se valósul az ötlet,de igen a széleket kéne erősíteni. Talán ha Benítez komolyan gondolja hogy leigazolja Callejónt és DM is lép vagy bevonjuk a csere üzletbe akkor megint veszítünk egy szélsőt. Én még mindig azt mondom egy 25-28 milliós ajánlattál el lehetne hozni. Főleg hogy a napokban vette meg a City Navast,és gondolom még sok mindenkit akarnak venni mert hát ők a City igy nekik kel igazolni,ezért jól jöhet a pénz is nekik.
Hagyjuk már ezt a Silvát, mert semmivel nem lennénk előrébb vele, mint most DM-mel. Silva is flop szezont hozott...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lucifer

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 7., péntek 9:03

A city eszetlen költekezése a hasznukra válhat idén! Megvették Fernandinhót is a Sahtartól,ami nekünk nézve kedvező lehet. Ezzel lehet megnyílik az út Silva Madridba igazolása felé. Bár sajnos Perezék fejében már meg se valósul az ötlet,de igen a széleket kéne erősíteni. Talán ha Benítez komolyan gondolja hogy leigazolja Callejónt és DM is lép vagy bevonjuk a csere üzletbe akkor megint veszítünk egy szélsőt. Én még mindig azt mondom egy 25-28 milliós ajánlattál el lehetne hozni. Főleg hogy a napokban vette meg a City Navast,és gondolom még sok mindenkit akarnak venni mert hát ők a City igy nekik kel igazolni,ezért jól jöhet a pénz is nekik.

Iscoval kapcsolatban pedig korántsem vagyok biztos hogy bevállna. Bár kevés Malaga meccset látam(konkrétan Portó-Malaga,Malaga-Dortmund,Real-Malaga,Malaga-Real,Barca-Malaga meccseket) de nekem ott nem tűnt ki annyira a játéka. Sajnos ha csak a közelmúltat nézem vesztek el már nálunk spanyol tehetségek( Canales,Pedro Leon) nem tudom ő nem-e egy újabb ilyen lenne.

Apropó, a minap átjött egyik haverom és boncolgattuk a témát az átigazolásokról.Szóba jött Verratti és Gündogan. Mivel Haverom oda van az Olaszokért szinte már istenítette Verrattit. Én nem ismerem a játékát,de mivel lehet ő jobb Gündogánál? Vagy eleve más poszt a két játékos?

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 7., péntek 8:19

Mourinho talán második évében volt egy hír, hogy nincs megelégedve a Sanitas munkájával, emlékeztek? Kár, hogy nem bontottak velük szerződést. Meddig érvényes az, nem tudja valaki?

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 7., péntek 7:41

A Marca szerint Ancelotti hajlandó a 4 millió euró felét kifizetni saját zsebből, amivel megkönnyítené a dolgunkat, ezen a héten szeretnék lezárni az ő ügyét és jövőhét hétfőn bemutatni.

Közben Verratti most először nyilatkozott úgy, hogy nem biztos a PSG-ben való maradása, most csak is az Európa u21-es bajnokságra koncentrál, utána hozza meg döntését.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 21:29

Realista24 írta:Most olvasom, hogy CR esetében 60-40 arányban oszlanak meg a marketingbevételek, CR-é a hatvan.
A Marca szerint 18-20 milliót és 100%ot akar, felbuzdulva azon, hogy Neymarnak 11 millát és 70%-ot ígértek. Mondjuk ez utóbbit nem érte, mert annó a Marca is ötvenet írt. :hmmm:
De ezek a hírek mennyire hitelesek? Jött több hasonló, és vagy egyik sem igaz, vagy egy a sok közül.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 21:25

Nyugi R.M.F.C nálad talán csak én szeretném jobban, jönne Bale... Amùgy mi rendelkeznénk a legjobb támadósorral vele ez is bíztos. Gondolkoznia kéne kicsit csak szerintem AVB tolja neki a dumát mert nélküle kevesebb esélyük lesz BL-e. Eleve ott van Mou a Chelseavel, City is jobb lesz mint idén volt, MU azért top 3-ba tuti benne lesz, és a Fulhem is erősít az Evertont meg átvette a Wigen edző aki ki tudja mit hoz ki és a Liverpoolt, Arsenalt meg sem említettem... Ebből top3 kb fix is, és a negyedik helyért nafyon meg kell izzadnia ùgy, hogy viszi a hátán a csapatot. Esze lenne ùgy verné a seggét a földhöz mint tavaly Modric.

Ezt az Egervárit ùgy elhajtanám mint a rossz magzatot. Ekkora trágya középpályát régen láttam, meg maga az egész csapat vicc kategória :-@

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 6., csütörtök 21:21

Realista24 írta:Most olvasom, hogy CR esetében 60-40 arányban oszlanak meg a marketingbevételek, CR-é a hatvan.
A Marca szerint 18-20 milliót és 100%ot akar, felbuzdulva azon, hogy Neymarnak 11 millát és 70%-ot ígértek. Mondjuk ez utóbbit nem érte, mert annó a Marca is ötvenet írt. :hmmm:
pont ezért féltem neymartól, csak én úgy vázoltam a helyzetet, hogy ide igazol
ha igazak ezek a hírek, az sok mindent/sok mindenkit felboríthat :shutup:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 6., csütörtök 21:18

Most olvasom, hogy CR esetében 60-40 arányban oszlanak meg a marketingbevételek, CR-é a hatvan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 6., csütörtök 21:09

Géci írta:Bale megint lenyilatkozta, hogy jól érzi magát a Spursnél és, hogy nagyon jó a kapcsolata az edzővel... :kivagyhe:
Még jó....egy normális ember nem is nagyon mond mást. Vagy ha igen,akkor majd szotyizik a nézőkkel ha nem jön össze a transzfer.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 6., csütörtök 20:45

Demes írta:Na meg ne felejtsük hogy a Liverpool is szárnyalni fog az új mezben :lol:
Hát jah :lol: :lol: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 4798_n.jpg

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 6., csütörtök 20:35

Hát pedig jovore még kevesebb az eselyuk BL helyezést elérni szerintem. Jovore Mourinho érkezésével a Chelsea nemhinném hogy BL indulásért kuzdene, azaz 3 stabil bajnokesélyes lesz: Chelsea, Manutd, Mancity. Marad az Arsenal. Wenger meg ezt befogja huzni :D
Na meg ne felejtsük hogy a Liverpool is szárnyalni fog az új mezben :lol:
Amúgy Bale helyében nem maradnék. EL-se biztos, BL hely se biztos. De persze onnan biztosan más.

Vissza: