Real Madrid vs. Barcelona
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ti mit beszéltek itt? Azthittem már vezetnek, ki is nyomtam az eredmények.comot és elkezdtem filmezni, csak haver írt, hogy ha így folytatják vezetni fogjuk a tabellát
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Ha CR elé így pattannának a labdák már hány gólnál járna...Banán írta:ezek a Messi elé pattanó labdák, én nem tudom hogy csinálja ezt évek óta, de valami sámán, meg rengeteg kecskevér áldozat van a dologban, az tuti
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Banán írta:ezek a Messi elé pattanó labdák, én nem tudom hogy csinálja ezt évek óta, de valami sámán, meg rengeteg kecskevér áldozat van a dologban, az tuti
Igen....még egyszer írtam is,hogy rúgott kb 400 gólt,és össze kellene számolni,abból hány volt ami CSAK úgy odapattant és KÖSZ beverte.......nagyon durva.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
ezek a Messi elé pattanó labdák, én nem tudom hogy csinálja ezt évek óta, de valami sámán, meg rengeteg kecskevér áldozat van a dologban, az tuti
- Fuentealbilla
Hát ekkorát már rég nevettem... Csak megköszönni tudom ezen irományod.dzsi91 írta:
Én valami olyasmire számítanék mint a Dragonball GT végén,megjelenik a szentsárkány Messi felül rá magába szívja a kristálygömböket és örök életet kapva elrepül boldogan és más univerzumukban próbálja ki magát.
(mint annó fanatikus DB fan)
Persze-persze tudom én csak nem akartam offolni mert még kapok megint egy figyelmeztetést'shutterisland írta:
Irány Zarra góljainak megdöntése CR!!
azért az baromi messze van, de ha nem áll le, jövőre ő is utoléri.
És nem tudtam a szörpös emlékeimet összekapcsolni más módon a Real Vs Barcával
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hogy még ebben a topikban is szpojlerbe fut az emberdzsi91 írta:
Én valami olyasmire számítanék mint a Dragonball GT végén,megjelenik a szentsárkány Messi felül rá magába szívja a kristálygömböket és örök életet kapva elrepül boldogan és más univerzumukban próbálja ki magát.
Pedig könnyen lehet, hogy az lenne a Barca legnagyobb problémájára a megoldás, hogy az argentin fellép egy sort. Sokkal jobb védekezésben, mint Busquets így Rakiticék szabadabbak lehetnének... És stabilabb is lehetne a védelem. LE se fogja meghúzni ezt a lépést, nem elég céltudatos és markáns edző. Én is belenézek a meccsbe amúgy.'shutterisland írta:azért az baromi messze van, de ha nem áll le, jövőre ő is utoléri.Irány Zarra góljainak megdöntése CR!!
mascherano az életben nem fog egy sorral előrébb játszani.Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem mind nézzük, mindenképp látni akarom a rekordmegdöntést kíváncsi vagyok a fejekre.Géci írta:Nem szokásom barca meccset nézni, de ezt meglesem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem szokásom barca meccset nézni, de ezt meglesem.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azért az baromi messze van, de ha nem áll le, jövőre ő is utoléri.Irány Zarra góljainak megdöntése CR!!
mascherano az életben nem fog egy sorral előrébb játszani.Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2014. november 1., szombat 19:12-kor.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar
Reménykedtem Bartra és Montoya kezdetésében, de utóbbi ugyebár a keretbe sem került be, előbbi pedig ismét padozik sajnos. Viszont Rafinhának és a nagy hármasnak örülök.
Reménykedtem Bartra és Montoya kezdetésében, de utóbbi ugyebár a keretbe sem került be, előbbi pedig ismét padozik sajnos. Viszont Rafinhának és a nagy hármasnak örülök.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
kapor_89 írta:Szerintem ha meglövi a rekordot, akkor a tiszteletére tűzijáték és ingyen hotdog lesz, a pályán pedig mindenki koccint mindenkivel gyerek pezsivel. Ezután egy 30 perces show következik, bemutatva Messi eddigi legjobb pillanatait, és bemutatásra kerülne pár eddig nem látott gyerekkori képe is. Ezek után a meccset jóváírják 15-0-ára a Barcának, a 15 gólt pedig mind Messinek adják, amivel megnyeri az újabb jogos aranylasztiját.dzsi91 írta:Egyébként mivan a rekordal? remélem meglövi ma Lesz ünnepség? vagy azt csak a Bernabeu-ra tervezték?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Fuentealbilla
Imádom a gyerek pezsgőt legjobb a málnás... mintha öreganyám legfinomabb málnás szörpjét turbóznám fel szódával.kapor_89 írta:Szerintem ha meglövi a rekordot, akkor a tiszteletére tűzijáték és ingyen hotdog lesz, a pályán pedig mindenki koccint mindenkivel gyerek pezsivel. Ezután egy 30 perces show következik, bemutatva Messi eddigi legjobb pillanatait, és bemutatásra kerülne pár eddig nem látott gyerekkori képe is. Ezek után a meccset jóváírják 15-0-ára a Barcának, a 15 gólt pedig mind Messinek adják, amivel megnyeri az újabb jogos aranylasztiját.dzsi91 írta:Egyébként mivan a rekordal? remélem meglövi ma Lesz ünnepség? vagy azt csak a Bernabeu-ra tervezték?
Ja igen és, h ne legyen OFF: Irány Zarra góljainak megdöntése CR!!
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Szerintem ha meglövi a rekordot, akkor a tiszteletére tűzijáték és ingyen hotdog lesz, a pályán pedig mindenki koccint mindenkivel gyerek pezsivel. Ezután egy 30 perces show következik, bemutatva Messi eddigi legjobb pillanatait, és bemutatásra kerülne pár eddig nem látott gyerekkori képe is. Ezek után a meccset jóváírják 15-0-ára a Barcának, a 15 gólt pedig mind Messinek adják, amivel megnyeri az újabb jogos aranylasztiját.dzsi91 írta:Egyébként mivan a rekordal? remélem meglövi ma Lesz ünnepség? vagy azt csak a Bernabeu-ra tervezték?
- dzsi91
Egyébként mivan a rekordal? remélem meglövi ma Lesz ünnepség? vagy azt csak a Bernabeu-ra tervezték?
- dzsi91
És el is hagyja majd,kénytelen lesz ha akarja valamire vinni, természetesen az akkor nem gépies foci lesz,hanem zseniális ...R.M.C.F írta:
Egyféleképpen lehet top játékos,ha elhagyja a felesleges és semmitérő cirkuszt,és focizik.....ahogy CR is tette az évek során.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én biztos nem hagytam volna soha hogy azokat a szörnyen semmitérő cseleket vagy miket alkalmazza......vannak erényei,mint az indulója,a tempóérzéke,ütemérzéke,ösztöne....ezeket kell alkalmaztatni vele,nem azokat a szánalmas nevetséges ugribigris szarokat amivel népszerű lett a bohóctársadalomban.....és a fészbúk királyok között.és Neymar is sokkal hasznosabb lesz amint elfelejti a bohóckodásait.
Egyféleképpen lehet top játékos,ha elhagyja a felesleges és semmitérő cirkuszt,és focizik.....ahogy CR is tette az évek során.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
Itt nem arról van szó,hogy Messi nem veri meg a védőit...Ha Messi Real játékos lenne úgyanúgy azt mondanám tologassa mert én a hatékony játékosokat szeretem nem a cirkuszi mutatványokat.Itt arról van szó ,hogy odaát úgy beszélnek Messiről mintha valami istentelen nagy Zidane-Dinho keverék lenne cselezés szemszögéből.Messi jól veri meg a védőit CR is, csak CR megmutatta ,hogy képes olyan látványos módon is verni a védőket mint amiről most szó van, látványos cselekkel.Messi ilyet sose csinált, mindig a tologatásokból testcselekből élt amivel semmi baj nincs de megint azt látom,hogy belemagyaráznak kingleo-ba olyat ami nincs a látványos technikás cselező képességet, ez CR-ben megvan/megvolt de levetkőzte mert látta ,hogy így sokkal hasznosabb játékos lesz, nekem jobban be is jön.Messi is sokkal hasznosabb így és Neymar is sokkal hasznosabb lesz amint elfelejti a bohóckodásait.
Jelenleg CR és Messi is nagyon jól veri meg a védőit(bár messi sokat gyengűlt ebben,gyakran vezeti bele 4-5 emberbe,van ,hogy egyből szerelik) de cselezni, itt a klasszikus cselekre gondolok nem nagyon szoktak már de ha szoktak is inkább Cé szokott.Nincs ezzel baj csak egy újabb teória ami szerintem egy marhaság,hogy Messi cselei látványosabbak mint Cé cselei, egyáltalán nem, csak Messi a kis lábaival tologatásokkal győz míg CR is ugyanúgy tologat csak nagyobbakat mert hosszabak a lábai és gyorsabb.
Szóval én nem Messi hatékonyságát vitatom, csak azt vitatom,hogy játéka bármiben is látványosabb lenne Ronaldo-énál..sőőt
Jelenleg CR és Messi is nagyon jól veri meg a védőit(bár messi sokat gyengűlt ebben,gyakran vezeti bele 4-5 emberbe,van ,hogy egyből szerelik) de cselezni, itt a klasszikus cselekre gondolok nem nagyon szoktak már de ha szoktak is inkább Cé szokott.Nincs ezzel baj csak egy újabb teória ami szerintem egy marhaság,hogy Messi cselei látványosabbak mint Cé cselei, egyáltalán nem, csak Messi a kis lábaival tologatásokkal győz míg CR is ugyanúgy tologat csak nagyobbakat mert hosszabak a lábai és gyorsabb.
Szóval én nem Messi hatékonyságát vitatom, csak azt vitatom,hogy játéka bármiben is látványosabb lenne Ronaldo-énál..sőőt
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mondjuk az is merész szerintem, hogy szimplán tologatja a labdát Messi, mert közbe azért olyan finom testcseleket csinál, és mindig olyan ütemben tolja meg, ahogy nem sokan - vagyis hát régebben így volt -, de értem amúgy mit akarsz mondani. Én is jobban szeretem a CR, Robinho, Neymar, Dinho, Ronaldo féle dribblikirályokat, akik nem "csak" megverni akarják a védőjüket, hanem azt látványosan csinálják, és érződik belőle a joga bonito. De azt mondani, hogy Messtől még nem láttál cselt soha.. Nem csak az számít cselnek, ha valaki teker 30 biciklit, aztán rabonázik a végén. Persze az sokkal látványosabb, de Messi ugyanúgy megveri az embereit, csak nem szemkápráztató dribblikkel teszi azt - vagyis hát javarészt tette, mára nem olyan hatékony. De anno Dinhonak se lett volna feltétlenül szüksége olyan látványos mozdulatokra ahhoz, hogy elmenjen a védői mellett, csak hál istennek őt ilyen fából faragták, hogy az eredményes játéka mellé akkora showt is mutatott, hogy azt sose fogja elfelejteni aki látta.. A 06/07-es CR is ilyen volt amúgy, talán az volt az utolsó olyan éve, amikor a látvány jobban érdekelte, mint az eredményesség.
Na de nem ragozom ezt tovább, igazából szerintem más a definíciónk a cselről, azért írtad amit írtál. Nekem az is cselezésnek számít, ha megveri valaki sima "tologatással" az emberét, a bicikliket és társait meg inkább extrának mondanám - azokat hívom én dribblinek. De neked gondolom nem, ezért mondod, hogy nem láttad még Messit cselezni.
Abban viszont egyetértek veled, hogy CR sokkal látványosabban játszott anno, ehhez nem fér kétség. Bár amúgy ismerek olyat, aki Dinho játékát is túlzásnak tartotta, és sokkal jobban tetszett neki Messi letisztult és eredményes focija.. Szóval nem mindenki vélekedik így, mit mi. Ezt sose fogom megérteni, de hát kinek a pap..
Na de nem ragozom ezt tovább, igazából szerintem más a definíciónk a cselről, azért írtad amit írtál. Nekem az is cselezésnek számít, ha megveri valaki sima "tologatással" az emberét, a bicikliket és társait meg inkább extrának mondanám - azokat hívom én dribblinek. De neked gondolom nem, ezért mondod, hogy nem láttad még Messit cselezni.
Abban viszont egyetértek veled, hogy CR sokkal látványosabban játszott anno, ehhez nem fér kétség. Bár amúgy ismerek olyat, aki Dinho játékát is túlzásnak tartotta, és sokkal jobban tetszett neki Messi letisztult és eredményes focija.. Szóval nem mindenki vélekedik így, mit mi. Ezt sose fogom megérteni, de hát kinek a pap..
Azzal, hogy beírod ide, amit ott olvastál, csak azt éred el, hogy lehúzod a színvonalat arra a szintre. Senkit nem érdekel, hogy a többi fórumon mit ír a sok hülye. Itt szerencsére vannak korrekt barcások, lehet érdekes véleményeket olvasni, nem kell a sok szennyet idehozni.mathers írta:Átnéztem a konkurencia oldalára. Kár volt.