Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 2., vasárnap 19:22

Realista24 írta:
ziro4vr írta:Teljesen jól optimalizált ez a keret, (ha egészséges mindenki, vagy mondjuk 90-95%-a) csak 2-3 tehetséget hiányolok továbbra is, akiket le lehet ültetni a padra olykor, vagy a kupában mondjuk kezdetni nyugodt szívvel.
Jese, Isco, Varane, Illarra, Nacho. Nekem ok bőven elegek egyelore. Igy is nehez lesz a beepitesuk. Elore meg egy Paco es hatradolok.
Pogbinho már nem kell? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 19:19

ziro4vr írta:Teljesen jól optimalizált ez a keret, (ha egészséges mindenki, vagy mondjuk 90-95%-a) csak 2-3 tehetséget hiányolok továbbra is, akiket le lehet ültetni a padra olykor, vagy a kupában mondjuk kezdetni nyugodt szívvel.
Jese, Isco, Varane, Illarra, Nacho. Nekem ok bőven elegek egyelore. Igy is nehez lesz a beepitesuk. Elore meg egy Paco es hatradolok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 2., vasárnap 19:15

Kerlon írta:Szerintem meg annyi a klasszis focista a keretbe, hogy 95%-ban garantált a meccsenkenti 2 gólunk. Elég James góljára gondolni vagy C sarkazos passzara... Még a nyogvenyelos meccseken is kijohet a lépés... Brutális itt minden. Egyedul, ha nagyon elkenyelmesedunk es elbizzunk magunkat, akkor lehetünk bajba.
szerintem egy fullos (=vért ivós, tajparaszt, lerúgós) atma tolhat ki velünk leginkább egy párharcban mondjuk. betömörülnek, Jamest, Balet ki tudják vonni, aztán jön egy pontrúgás, aminek levédekezése továbbra sem erősségünk. bár egyre kevesebbszer tudja ezt a játékát hibátlanul tolni az atma, ha meg nem megy ez, akkor nincs esélyük. a játszó csapatokat lendületből, tudásból leverjük
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 2., vasárnap 19:11

Szerintem meg annyi a klasszis focista a keretbe, hogy 95%-ban garantált a meccsenkenti 2 gólunk. Elég James góljára gondolni vagy C sarkazos passzara... Még a nyogvenyelos meccseken is kijohet a lépés... Brutális itt minden. Egyedul, ha nagyon elkenyelmesedunk es elbizzunk magunkat, akkor lehetünk bajba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 2., vasárnap 19:02

Teljesen jól optimalizált ez a keret, (ha egészséges mindenki, vagy mondjuk 90-95%-a) csak 2-3 tehetséget hiányolok továbbra is, akiket le lehet ültetni a padra olykor, vagy a kupában mondjuk kezdetni nyugodt szívvel.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 18:55

Mondjuk az a durva, hogy ugy hoztuk a meccseket, hogy a padon nem volt sem Jese sem pedig Bale.
Ezért nem ertem azokat, akik a keret mélysége miatt aggódnak. Bőven megvagyunk, olyan extrém helyzet meg csak nem kesz, hogy hat kulcsember dől majd ki egyszerre.
Mindenhol tele vagyunk minőségi es nem jatekpercekert es pénzért rinyalo játékosokkal. Na meg van egy irigylésre méltó edzőnk.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. november 2., vasárnap 16:55

Hát igen, azért ez a forma elég durva, nem lehet mindig így játszani, remélem nem fog kipukkadni a csapat, én is megelégszem most 1-2 szűkebb győzelemmel, kell az erő és a sok gól tavaszra.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 16:48

A Sevilla elleni majd februárban lesz a klub vb miatt.

Amugy ez a forma nehezen tartható szezon végéig, de nem is kell. En megelegszek neha egy szenvedős döntetlennel vagy győzelemmel is. Mert fogunk szenvedni kicsik ellen. A Barcelona pedig evek óta januárban esik vissza, remelem iden sem lesz ez másképpen.
Az Atmat es a Barcat verni kell a bajnokságban es akkor meg is vagyunk. A kicsik ellen kb mindenki ugyanannyit fog veszíteni sztem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 2., vasárnap 15:31

reeed_ati írta:Én most azt érzem, hogy eléggé csúcsra van járatva a csapat, nem fog ez visszaütni tavasszal?
A játékunk nagyon rendben van, vertük a barcát, a poolt remek focival, most szinte mindenki jó formában.
De vajon meddig lehet tartani ezt a szintet?
Vagy lesz még ettől feljebb is? :mrgreen: (Az mondjuk csúnya lenne, ha tavasszal még rádobnának egy lapáttal. :Đ )
Nincs megírva sehol,hogy kötelező a hullámvölgy,sőt nekünk volt is szeptember elején, tavaly is egy nagyon hosszú szériánk volt ezt kéne most megismételni mondjuk januárig, sok töltelék kis meccs és 2 nehéz (valencia-Sevilla) ez nem egy lehetetlen feladat.És a Barcának még csak most jön a java és játszanak még a matracosokkal is...szerintem a lényeg,hogy bármilyen botlásunk lesz az ne tartson 1 meccsnél tovább, tehát olyat nem szabad,hogy egymás után 2 meccsen pontot vesztünk, én érzem ebben a csapatban hogy bármilyen botláson túllépnek egy perc alatt.Tavaszra valahogy összekell kukázni egy 5-6 pontos előnyt, az lenne az optimális mert nem is tunyul el a társaság oda kell azért figyelni és a blre is lehet koncentrálni mert belefér 1-2 botlás(na persze ha lesz egy 10 pontos előnyünk azt se bánom)...Nem lehetetlen ilyen csapattal meglehet oldani.

Tvalay a hullámvölgy pont a bajnokság végére jött ki erre szerintem Carlo idén nagyon figyelni fog.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. november 2., vasárnap 11:58

Én most azt érzem, hogy eléggé csúcsra van járatva a csapat, nem fog ez visszaütni tavasszal?
A játékunk nagyon rendben van, vertük a barcát, a poolt remek focival, most szinte mindenki jó formában.
De vajon meddig lehet tartani ezt a szintet?
Vagy lesz még ettől feljebb is? :mrgreen: (Az mondjuk csúnya lenne, ha tavasszal még rádobnának egy lapáttal. :Đ )

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. november 1., szombat 21:36

dzsi91 írta:Tetszik ez a minden évre hívunk egy legendát ilyen minitanfolyamokra módszer :mrgreen: jövőre jöhetne valaki Khedirának,Fóóóbeeer király tarthatna neki egy ilyen jöttem láttam mentem gyorstalpalót :D
A mai teljesítménye után is csak ennyit tudnék megemlíteni... Menjen már el innen. A meccs vége felé is volt egy igen veszélyes mozdulata... A TIZENHATOSUNKON BELÜL :lol: :lol: szenzációs átvétel után a támadó le is csapott a labdára, Ramosnak kellett kirúgni a vonalról a lasztit...

Ami viszont pozitívum, az nekem James volt már megint. Azt meg tényleg el kell ismernem, hogy az utóbbi időben KAK. :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 1., szombat 21:04

dzsi91 írta:Tetszik ez a minden évre hívunk egy legendát ilyen minitanfolyamokra módszer :mrgreen: jövőre jöhetne valaki Khedirának,Fóóóbeeer király tarthatna neki egy ilyen jöttem láttam mentem gyorstalpalót :D

Hogy kell dekázni kettőig, közben a többi csapattárs meg ezen röhög ? Az jó videó volt....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 21:02

Tetszik ez a minden évre hívunk egy legendát ilyen minitanfolyamokra módszer :mrgreen: jövőre jöhetne valaki Khedirának,Fóóóbeeer király tarthatna neki egy ilyen jöttem láttam mentem gyorstalpalót :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 1., szombat 20:50

R.M.C.F írta:
kiserik írta:Megjegyezném, hogy szerintem kezd látszódni Hierro munkája is (pl Isco-nál ma is meg lehetett figyelni tudatos védő mozdulatokat). :salute:
http://madridom.hu/blog/2014/07/15/hierro-misszioja/
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 1., szombat 20:45

kiserik írta:Megjegyezném, hogy szerintem kezd látszódni Hierro munkája is (pl Isco-nál ma is meg lehetett figyelni tudatos védő mozdulatokat). :salute:

Volt olyan hír hogy hierro foglalkozik ezzel külön? :hmmm: igen,ha jól emlékszem,mondjuk ez biztos egyfajta előny lehet,hierro sokat játszott kp-án is,és ott is van tudás.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. november 1., szombat 20:35

Megjegyezném, hogy szerintem kezd látszódni Hierro munkája is (pl Isco-nál ma is meg lehetett figyelni tudatos védő mozdulatokat). :salute:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 1., szombat 19:18

Nem kérdés, hogy Benzema volt megint az egyik legjobb. Gól, gólpasszok, sok jó kiugratás. C, James, Ramos is jól játszott... Arbeloa is remekül próbálta támogatni a Granada támadásait, de még se kaptunk gólt, amúgy Arbeloa jól támadott most a javunkra is. :hmmm:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. november 1., szombat 19:15

Újabb meccs, újabb látványos támadófoci. Igazi ínyenceknek való játékot produkált a csapat. Nálam ma Benzema vitte a prímet, mindegyik gólunkban tevékeny részt vállalt, fantasztikusan futballozott, ha formában van, akkor ő a világ legjobb csatára. Ég és föld a különbség a mai meg az elmúlt hetekben nyújtott játéka, és szezon kezdetén látott játéka között. Nem is tudom, hogy van-e még egy hasonló játékos, aki ekkora kontrasztot képes produkálni ilyen rövid idő alatt.

Cének meg baromi jót tett, hogy bekerült középre, ő lett a játékunk epicentruma, a passzai fantasztikusak, tökéletesen illeszkedik a csapatba, a játékunk színvonala nem James és Isco miatt emelkedett ilyen magasra, hanem mert a maximumot nyújtja. Ki tudjuk használni a tudásának a legjavát, mert nincs az oldalvonalhoz kötve, nem hátulról és mélyről indul, hanem elől van, és kedvére szervezheti, színezheti a játékunk.

Rajtuk kívül még Modricot emelném ki ma is nagyot játszott, a kp ura volt. Sok jó passz, jó megoldás, isteni a gyerek. Ahogy nő vissza a haja, egyre jobb lesz. :mrgreen:

A csapat nagyon együtt van, minden klappol, gyenge teljesítmény nem nagyon van, engem ma csak Arbeloa baszott fel, ő nagyon kilóg már ebből a Realból lefelé. Lassú fejben és lábbal is, nem is igazán érti a játékot, amit mi játszunk, alkalmatlan a csapatba. Remélem, hogy Carvajal sérülése nem súlyos, mert Arbeloa nagyon izzadságszagúan játszik már, és Carvajal olyan iszonyatos minőséget jelent, amit nagyon nagy érvágás lenne elveszíteni. A védekezésünkhöz pedig Arbeloa már kurva lassú.

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. november 1., szombat 18:07

ziro4vr írta:Ja meg Higuain, igen.
trolololololo :lol: :lol: :lol: :lol:

Én Iscora nyomtam a harcossága miatt. Kár, hogy a kapu előtt nem határozottabb, ma is lőhetett volna gólt. Még ebben fejlődhet.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 1., szombat 18:02

Védekezésben beívelt lasztiknál vannak gondok továbbra is de nem akarok mufurckodni :lol: Iker amúgy jó formába lendült, azért nem vagyok 100%-osan nyugodt továbbra sem, de most biztató.

Elég jól összeállt most a csapat, aki be akar kerülni a kezdőbe, annak virítania kell rendesen. Ugye mr. hajráf..

Benzema meg talán Kun mellett a legjobb formában levő csatár a világon most. Ja meg Higuain, igen. :lol:
Nem illik.

Vissza: