Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. november 1., szombat 21:36

dzsi91 írta:Tetszik ez a minden évre hívunk egy legendát ilyen minitanfolyamokra módszer :mrgreen: jövőre jöhetne valaki Khedirának,Fóóóbeeer király tarthatna neki egy ilyen jöttem láttam mentem gyorstalpalót :D
A mai teljesítménye után is csak ennyit tudnék megemlíteni... Menjen már el innen. A meccs vége felé is volt egy igen veszélyes mozdulata... A TIZENHATOSUNKON BELÜL :lol: :lol: szenzációs átvétel után a támadó le is csapott a labdára, Ramosnak kellett kirúgni a vonalról a lasztit...

Ami viszont pozitívum, az nekem James volt már megint. Azt meg tényleg el kell ismernem, hogy az utóbbi időben KAK. :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 1., szombat 21:04

dzsi91 írta:Tetszik ez a minden évre hívunk egy legendát ilyen minitanfolyamokra módszer :mrgreen: jövőre jöhetne valaki Khedirának,Fóóóbeeer király tarthatna neki egy ilyen jöttem láttam mentem gyorstalpalót :D

Hogy kell dekázni kettőig, közben a többi csapattárs meg ezen röhög ? Az jó videó volt....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 21:02

Tetszik ez a minden évre hívunk egy legendát ilyen minitanfolyamokra módszer :mrgreen: jövőre jöhetne valaki Khedirának,Fóóóbeeer király tarthatna neki egy ilyen jöttem láttam mentem gyorstalpalót :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 1., szombat 20:50

R.M.C.F írta:
kiserik írta:Megjegyezném, hogy szerintem kezd látszódni Hierro munkája is (pl Isco-nál ma is meg lehetett figyelni tudatos védő mozdulatokat). :salute:
http://madridom.hu/blog/2014/07/15/hierro-misszioja/
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 1., szombat 20:45

kiserik írta:Megjegyezném, hogy szerintem kezd látszódni Hierro munkája is (pl Isco-nál ma is meg lehetett figyelni tudatos védő mozdulatokat). :salute:

Volt olyan hír hogy hierro foglalkozik ezzel külön? :hmmm: igen,ha jól emlékszem,mondjuk ez biztos egyfajta előny lehet,hierro sokat játszott kp-án is,és ott is van tudás.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. november 1., szombat 20:35

Megjegyezném, hogy szerintem kezd látszódni Hierro munkája is (pl Isco-nál ma is meg lehetett figyelni tudatos védő mozdulatokat). :salute:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 1., szombat 19:18

Nem kérdés, hogy Benzema volt megint az egyik legjobb. Gól, gólpasszok, sok jó kiugratás. C, James, Ramos is jól játszott... Arbeloa is remekül próbálta támogatni a Granada támadásait, de még se kaptunk gólt, amúgy Arbeloa jól támadott most a javunkra is. :hmmm:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. november 1., szombat 19:15

Újabb meccs, újabb látványos támadófoci. Igazi ínyenceknek való játékot produkált a csapat. Nálam ma Benzema vitte a prímet, mindegyik gólunkban tevékeny részt vállalt, fantasztikusan futballozott, ha formában van, akkor ő a világ legjobb csatára. Ég és föld a különbség a mai meg az elmúlt hetekben nyújtott játéka, és szezon kezdetén látott játéka között. Nem is tudom, hogy van-e még egy hasonló játékos, aki ekkora kontrasztot képes produkálni ilyen rövid idő alatt.

Cének meg baromi jót tett, hogy bekerült középre, ő lett a játékunk epicentruma, a passzai fantasztikusak, tökéletesen illeszkedik a csapatba, a játékunk színvonala nem James és Isco miatt emelkedett ilyen magasra, hanem mert a maximumot nyújtja. Ki tudjuk használni a tudásának a legjavát, mert nincs az oldalvonalhoz kötve, nem hátulról és mélyről indul, hanem elől van, és kedvére szervezheti, színezheti a játékunk.

Rajtuk kívül még Modricot emelném ki ma is nagyot játszott, a kp ura volt. Sok jó passz, jó megoldás, isteni a gyerek. Ahogy nő vissza a haja, egyre jobb lesz. :mrgreen:

A csapat nagyon együtt van, minden klappol, gyenge teljesítmény nem nagyon van, engem ma csak Arbeloa baszott fel, ő nagyon kilóg már ebből a Realból lefelé. Lassú fejben és lábbal is, nem is igazán érti a játékot, amit mi játszunk, alkalmatlan a csapatba. Remélem, hogy Carvajal sérülése nem súlyos, mert Arbeloa nagyon izzadságszagúan játszik már, és Carvajal olyan iszonyatos minőséget jelent, amit nagyon nagy érvágás lenne elveszíteni. A védekezésünkhöz pedig Arbeloa már kurva lassú.

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. november 1., szombat 18:07

ziro4vr írta:Ja meg Higuain, igen.
trolololololo :lol: :lol: :lol: :lol:

Én Iscora nyomtam a harcossága miatt. Kár, hogy a kapu előtt nem határozottabb, ma is lőhetett volna gólt. Még ebben fejlődhet.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 1., szombat 18:02

Védekezésben beívelt lasztiknál vannak gondok továbbra is de nem akarok mufurckodni :lol: Iker amúgy jó formába lendült, azért nem vagyok 100%-osan nyugodt továbbra sem, de most biztató.

Elég jól összeállt most a csapat, aki be akar kerülni a kezdőbe, annak virítania kell rendesen. Ugye mr. hajráf..

Benzema meg talán Kun mellett a legjobb formában levő csatár a világon most. Ja meg Higuain, igen. :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 1., szombat 18:00

Karim, Cé, James és Ramos a mentései miatt. De persze, hogy Karimra nyomtam :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 1., szombat 17:59

Caparos feleleme beigazolodott, atgazoltunk rajtuk eleg lazan.

MOM Benzema.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 1., szombat 17:59

Benzema.
Gól,gólpasszok,tette vette.
Ez kell tőle.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. november 1., szombat 17:55

Én nagyon fostam eddig a Granada elleni idegenbeli meccsektől, de most valahogy vártam a jó forma miatt. Nem is csalódtam, hihetetlen magabiztosak a srácok, ilyen jól nagyon rég nem volt összerakva ez a CSAPAT. Végre a sztárok csapatként szaladgálnak a pályán, tökéletes precizitással és profizmussal. Ez az egyébként mindig k*rvára nehéz meccs, egy laza sörmeccsé torkollott a kontrolláltság miatt. Ha nem jönnek a sérülések, és megmarad az Isco Modric Kroos középpálya, akkor ezt az évet 100%-osan fogjuk lehúzni, ehhez szerintem kétség sem férhet. Bravó fiúk, végre!

ui.: Ancelotti munkája kezd a tökéletesség felé hajazni, remélem jó sokáig minket fog irányítani!

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 30., csütörtök 23:48

Amúgy ahhoz képest, hogy egy 3. ligás csapat volt az ellenfél és csak az első körünk volt ez a kupában, nem volt ez annyira rossz meccs mint vártam...
Szerintem sokat számított, hogy (minden bántás nélkül) nem valami falusi pályán játszottunk, mint mondjuk tavaly, hanem egy normális stadionban, a megszokott magas szintű körülmények között. Egy kocsma melletti krumpliföldön valószínüleg nagyobb szenvedés lett volna.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. október 30., csütörtök 18:49

Amúgy ahhoz képest, hogy egy 3. ligás csapat volt az ellenfél és csak az első körünk volt ez a kupában, nem volt ez annyira rossz meccs mint vártam...nagyobb szenvedésre és kevesebb gólra számítottam...akik kiemelhetőek az szerintem Varane, Isco, Hamesz és Marcelo...ők nagyon jól nyomták...szerencsére a visszavágó már csak formalitás lesz, utána viszont valószínűleg jöhetnek a matracosok...

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 30., csütörtök 15:51

köszi :agree:
Kép

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 30., csütörtök 15:09

http://videa.hu/videok/sport/corrmd-fhl ... tart=4.362

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 30., csütörtök 14:53

lemaradtam a meccsről. valaki egy hosszabb összefoglalót tudna linkelni? előre is köszi
Kép

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. október 30., csütörtök 12:54

Uresedés lett a sztaffban? :D

Vissza: