Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 21:07

Mike írta:
dzsi91 írta:Van egy fogadásom bárkivel,hogy LE nem lesz ott jövőre...a kérdés ,hogy kit visznek helyette, nem nagy a választék így ,hogy a világ jelenlegi 3 legjobb edzőjéből mindhárom kivan csukva (José,Ancelotti,Simeone)...
Klopp

de remélem meg se fordul a fejükben, benne érzem h rendet tudna tenni

vagy viszik Wengert, ő úgyis szereti a fiatalokat :mrgreen:
Na őt elfelejtettem, maradjon csak dortmundban :mrgreen: ő tényleg rendet rakna ott, bár kitudja azért más egy Underdog csapatot edzeni meg egy bl esélyest...Mondjuk az átigazolási tilalom se teszi őket vonzóvá egy top edző számára.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 1., szombat 21:05

Majd akit Messi jóváhagy, Klopp nem olyan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. november 1., szombat 21:03

dzsi91 írta:Van egy fogadásom bárkivel,hogy LE nem lesz ott jövőre...a kérdés ,hogy kit visznek helyette, nem nagy a választék így ,hogy a világ jelenlegi 3 legjobb edzőjéből mindhárom kivan csukva (José,Ancelotti,Simeone)...
Klopp

de remélem meg se fordul a fejükben, benne érzem h rendet tudna tenni

vagy viszik Wengert, ő úgyis szereti a fiatalokat :mrgreen:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. november 1., szombat 21:01

Hát nem kis meglepetés lenne az x de reménykedni még lehet :D

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. november 1., szombat 21:00

bocsi a félrevezetésért :D

amúgy tényleg nagyon kontrázható csapat a Barca... talán amikor a nagy 3-as, az MSN van fent, akkor nincs aki védekezzen? a védelem meg alapból rossz, ha a középpályáról fellép valaki a támadásokhoz akkor könnyen emberhátrányba kerülnek a védekezésnél

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 20:58

Volt egy bokaficamom unalmamban végignéztem az összes CR és Messi gólt, tényleg sok elépattanós volt ...amiből még sok volt azok az átemelősek, azt nagyon faszán csinálja, Raúl csinálta ilyen jól...Cr góljai viszont olyan szines könyv,ott tényleg minden van cselsorozattól a 10 méteres fejelős bombagólos szabadrúgásos sarkazós mindenes... de ebben már tényleg elfogúlt lehetek.

Suarez jól játszik, a bibi hogy szélsőt játszik így adtak a szarnak egy pofont 80 milláért...Mascherano középhátvéd , Suarez szélső, ezek olyan szakmai fogalmatlanságok amiknél a hajamat tépném, de így hangosan kacagok...Nyerni fognak, de ezek tényleg semmiből nem tanulnak,most is rengeteg lehetősége lett volna a Celtának kontrázni,csak az utolsó szakaszokban elbénázták.Van egy fogadásom bárkivel,hogy LE nem lesz ott jövőre...a kérdés ,hogy kit visznek helyette, nem nagy a választék így ,hogy a világ jelenlegi 3 legjobb edzőjéből mindhárom kivan csukva (José,Ancelotti,Simeone)...Azt viszont imádnám ha Pep visszatérne és megmutathatna mekkora edző is valójában,mehetne Messi kapusnak Matyiő csatárnak stb.. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 1., szombat 20:57

Gyenge a Barca... 2 tudatos támadásuk volt az egész meccsen a többi meg szerencse kérdése volt. Igaz a kapufa is szerencse kérdése. Mondjuk, ha kicsit ügyesebb játékosok lennének elöl a Celtában, akkor már mehetnének pár góllal, mert nagyon könnyen feltudják vinni a labdát a Barca kapujáig.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 1., szombat 20:55

Reménykedni azért lehet, hogy buknak. :mrgreen:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. november 1., szombat 20:54

R.M.C.F írta:Azért arra nem számíts hogy ezt a gagyi vigót nem verik meg a másodikban.....vicc lenne,kettő lesz legalább.
Pedig nem ártana a pofáraesés, pont ma kaptam meg, hogy hiába nyert a madrid a klasszikuson, az semmit nem jelent, meg a sok gól sem, mert ők stabilan hozzák a pontokat... Na mondom.. Jólvan :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 1., szombat 20:51

Azért arra nem számíts hogy ezt a gagyi vigót nem verik meg a másodikban.....vicc lenne,kettő lesz legalább.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. november 1., szombat 20:50

Ti mit beszéltek itt? Azthittem már vezetnek, ki is nyomtam az eredmények.comot és elkezdtem filmezni, csak haver írt, hogy ha így folytatják vezetni fogjuk a tabellát :D

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 1., szombat 20:46

Banán írta:ezek a Messi elé pattanó labdák, én nem tudom hogy csinálja ezt évek óta, de valami sámán, meg rengeteg kecskevér áldozat van a dologban, az tuti
Ha CR elé így pattannának a labdák már hány gólnál járna... :roll:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 1., szombat 20:42

Banán írta:ezek a Messi elé pattanó labdák, én nem tudom hogy csinálja ezt évek óta, de valami sámán, meg rengeteg kecskevér áldozat van a dologban, az tuti

Igen....még egyszer írtam is,hogy rúgott kb 400 gólt,és össze kellene számolni,abból hány volt ami CSAK úgy odapattant és KÖSZ beverte.......nagyon durva.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. november 1., szombat 20:40

ezek a Messi elé pattanó labdák, én nem tudom hogy csinálja ezt évek óta, de valami sámán, meg rengeteg kecskevér áldozat van a dologban, az tuti

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. november 1., szombat 19:21

dzsi91 írta:
:lol:
Én valami olyasmire számítanék mint a Dragonball GT végén,megjelenik a szentsárkány Messi felül rá magába szívja a kristálygömböket és örök életet kapva elrepül boldogan és más univerzumukban próbálja ki magát. :mrgreen:
Hát ekkorát már rég nevettem... Csak megköszönni tudom ezen irományod. :salute:
(mint annó fanatikus DB fan)
'shutterisland írta:
Irány Zarra góljainak megdöntése CR!!

azért az baromi messze van, de ha nem áll le, jövőre ő is utoléri.
Persze-persze tudom én csak nem akartam offolni mert még kapok megint egy figyelmeztetést :lol:
És nem tudtam a szörpös emlékeimet összekapcsolni más módon a Real Vs Barcával :lol: :lol:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 1., szombat 19:17

dzsi91 írta:
:lol:
Én valami olyasmire számítanék mint a Dragonball GT végén,megjelenik a szentsárkány Messi felül rá magába szívja a kristálygömböket és örök életet kapva elrepül boldogan és más univerzumukban próbálja ki magát. :mrgreen:
hogy még ebben a topikban is szpojlerbe fut az ember :vivo:

:mrgreen:
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 1., szombat 19:15

'shutterisland írta:
azért az baromi messze van, de ha nem áll le, jövőre ő is utoléri. :lol:
Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar
mascherano az életben nem fog egy sorral előrébb játszani. :lol:
Pedig könnyen lehet, hogy az lenne a Barca legnagyobb problémájára a megoldás, hogy az argentin fellép egy sort. Sokkal jobb védekezésben, mint Busquets így Rakiticék szabadabbak lehetnének... És stabilabb is lehetne a védelem. LE se fogja meghúzni ezt a lépést, nem elég céltudatos és markáns edző. Én is belenézek a meccsbe amúgy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 19:13

Géci írta:Nem szokásom barca meccset nézni, de ezt meglesem. :)
Szerintem mind nézzük, mindenképp látni akarom a rekordmegdöntést kíváncsi vagyok a fejekre. :mrgreen:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 1., szombat 19:11

Nem szokásom barca meccset nézni, de ezt meglesem. :)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 1., szombat 19:10

azért az baromi messze van, de ha nem áll le, jövőre ő is utoléri. :lol:
Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar
mascherano az életben nem fog egy sorral előrébb játszani. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2014. november 1., szombat 19:12-kor.

Vissza: