![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Premier League
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Premier League
Falcao mellett Rafael is megsérült, így Valencia lesz a jhv. Előre félek, Agüero könnyen kicsinálhatja őt és Rojot.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kun lesz a különbség, a másik oldalon meg DM lesz a legjobb. Nyer a city.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Meg Silva is azért elég nagy hiányzó. Szerintem nagyobb, mint Mangala.El Maestro írta:Sérüléssel bajlódik, a Citynél Mangala a fontosabb hiányzó ugyanilyen okból.doncsontos írta:Falcao miért nincs ?
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Sérüléssel bajlódik, a Citynél Mangala a fontosabb hiányzó ugyanilyen okból.doncsontos írta:Falcao miért nincs ?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én is most láttam a cserepadokat, ott sincsen.doncsontos írta:Falcao miért nincs ?
nem tudom, miért nincs, gondolom sérülés, így viszont mata az egyetlen, akit be lehet dobni, ha ég a ház.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ekkora különbség nem lehet a chelsea és a city közt úgyhogy én city győzelmet várok. egy 6-0 legyen és az már baráti. c'mon city
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egyáltalán nincs nagy különbség a két kezdő között szerintem. A két argentin hangulatemberen múlik minden, DM meg Agüero. Tipp: 2-2
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
city : hart - kolarov, demichelis, kompany, zabaleta - milner, fernando, yaya, navas - agu, jovetic
mu : de gea - shaw, rojo, smalling, valencia - fellaini, blind, di maría - januzaj, rooney, rvp
14.30-tól jön a manchesteri derby a digi 1-en.
ha most egyébként döntetlen lesz vagy nyer a mu, akkor a city máris 8 vagy 9 pontos hátrányba kerülne a chelsea-vel szemben, az azért még a pl-ben is elég tetemes 10 forduló után.
mu : de gea - shaw, rojo, smalling, valencia - fellaini, blind, di maría - januzaj, rooney, rvp
14.30-tól jön a manchesteri derby a digi 1-en.
ha most egyébként döntetlen lesz vagy nyer a mu, akkor a city máris 8 vagy 9 pontos hátrányba kerülne a chelsea-vel szemben, az azért még a pl-ben is elég tetemes 10 forduló után.
![Laza kávé :coffee:](./images/smilies/coffee.gif)
nagyon rossz és értelmetlen hasonlat volt, illetve tavalyi szezonja annyira kifutott lehetett Tourénak, mint a Pool szezonja, mindkettő keményen visszaesett... Én néztem pár City meccset, de a közelében sincs a tavalyi játékának. Tavaly elemi erő volt, megindult és csak a vonal állította meg... Most elnyomják, lassú, nincs jó megindulása... Touré már nem tud két emberes melót elvégezni, mint tavaly. Az mondjuk csúcs volt...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mindegy. A lenyeg, h Yayaval oriasit nyerhet a PSG. Sok pluszt adhat es kaphat is ott.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK ![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
de most ez hogy jött ide? Nem értem. Vagyis de, mégegy lehetőség h belerúgj a kolumbiaiba, hiába mentegetőzölnumberone1 írta:Csak egy pelda: Van egy Matuidi es egy Veratti a kp-n akik guriznek eleget a 3. helyett. Na most oda beillesztesz vagy egy Yayat v egy Jamest(csak egy pelda semmi rosszbol), melyik ad tobbet vedekezesben mint a 3. kozeppalyas? Yaya...es van e kulonbseg tamadasban v jatekszervezesben? ebben is Yaya jobb. Sokat nyerhet vele a PSG(nem hosszutavon).
Arról volt szó h lehet megy a PSG-be, nem arról hogy 4-5 ember között vacilálnak a franciák, akik között ott van Yaya is. James meg főleg szóba se jött, se itt, se párizsban. Erre Te elkezdesz hasonlítgatni egy posztján top3as, rutinos, rengeteg nagy meccset megélt játékost egy még zöldfülűvel, akinek nem is az az elsődleges posztja, és fel sem merült hogy oda igazol...
de ha már itt tartunk, elég kevesen jönnének ki jól ebből az összehasonlításból, de lehet h senki. De azért Jamest húzzuk csak le megint
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- numberone1
ebben nem vagyok annyira biztos. Egy uj kornyezet megujulast eredmenyezhet.Kerlon írta:Szerintem meg Touré kiég és csak hatalmas teher lesz megfizetni.
Csak egy pelda: Van egy Matuidi es egy Veratti a kp-n akik guriznek eleget a 3. helyett. Na most oda beillesztesz vagy egy Yayat v egy Jamest(csak egy pelda semmi rosszbol), melyik ad tobbet vedekezesben mint a 3. kozeppalyas? Yaya...es van e kulonbseg tamadasban v jatekszervezesben? ebben is Yaya jobb. Sokat nyerhet vele a PSG(nem hosszutavon).
Lesz elotte egy Ibra, a ket szelen meg 2 kreativ tamado.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:Szerintem meg Touré kiég és csak hatalmas teher lesz megfizetni.
Lehet,de akkor ennyiből bárki más is ezt teszi/teheti....egyelőre több esze van egymagának mint a komplett csapatának.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Szerintem meg Touré kiég és csak hatalmas teher lesz megfizetni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Jelenleg is jobb a PSG, Yayaval meg jobb lesz. Matuidi,Veratti(Cabaye),Yaya kp kiraly lesz nagyon. Vedelem is adott, tamadok is jok, Ibra ha egeszseges akkor meg jobb.Realista24 írta:Yaya jövőre mar a PSG játékosa lesz.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Yaya jövőre mar a PSG játékosa lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
Talan nem zavarja el, bar a torpeket szereti......R.M.C.F írta:numberone1 írta:Pep-t inkabb a Cityben tudnam elkepzelni, talan van is alapja mivel ugy hirlik, h Pellegrinit meneszteni akarjak a gyenge BL szereples miatt.
Egy Barcastol kerdeznem, h Yaya nem tett olyan nyilatkozatot amiben Guardiolat kritizalta?Csak erdekes lenne.
De,azt mondta visszamenne a barcába,ha pep nem lesz ott
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
numberone1 írta:Pep-t inkabb a Cityben tudnam elkepzelni, talan van is alapja mivel ugy hirlik, h Pellegrinit meneszteni akarjak a gyenge BL szereples miatt.
Egy Barcastol kerdeznem, h Yaya nem tett olyan nyilatkozatot amiben Guardiolat kritizalta?Csak erdekes lenne.
De,azt mondta visszamenne a barcába,ha pep nem lesz ott
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.