Egyébként ez is kapus zavarásnak számít hogy csak áll a kapus előtt? Konkrétan nem zavarta, csak előtte állt.cart írta:Megérte begyűjteni az első sárgát
Ilyen buta játékosokat, mint amik a PL-ben vannak ritkán látni.
Premier League
- BlancoMark
Re: Premier League
Megérte begyűjteni az első sárgát
broadsport.euCS0ki írta:Baszki, 2014 végén nem vagyok képes olyan streamet találni, ami nem akad meg 20 másodpercenként 4-5 másodpercre? Faszom már!
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azt hittem azt írod, hogy 2014 végén két ilyen kőbuta játékost egyszerre látni mint valencia meg milner..CS0ki írta:Baszki, 2014 végén nem vagyok képes olyan streamet találni, ami nem akad meg 20 másodpercenként 4-5 másodpercre? Faszom már!
Smalling te gyökér
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
United is jól járt vele, meg mi is. Kellett nekik egy ilyen játékos, bár a játékot rá alapozni nem igazán lehet, de folyton benne vagy a veszély és illik a közegbe.numberone1 írta:Ugyerzem jol elboltoltuk DM-t.
Ott a vége Idióta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. november 2., vasárnap 15:09-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ha már élne a netadó, valószínűleg nem nézném ezt a meccset se
nagyon kevés mindkét csapat, nem is értem mire fel nyilatkozik olyan nagy mellénnyel van gaal. dimaria az igazi arcát mutatja, rooney a szokásos kuka, aguero nagyon önző, navas maradt a 2007-2008as szintjén, se több, se kevesebb.
ha nem futnának mint a mérgezett egerek fel és alá, akkor össze lehetne téveszteni egy nb1-es bajnokival.
skysports stream, de elég szar a képminőség
nagyon kevés mindkét csapat, nem is értem mire fel nyilatkozik olyan nagy mellénnyel van gaal. dimaria az igazi arcát mutatja, rooney a szokásos kuka, aguero nagyon önző, navas maradt a 2007-2008as szintjén, se több, se kevesebb.
ha nem futnának mint a mérgezett egerek fel és alá, akkor össze lehetne téveszteni egy nb1-es bajnokival.
skysports stream, de elég szar a képminőség
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ugyerzem jol elboltoltuk DM-t.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Baszki, 2014 végén nem vagyok képes olyan streamet találni, ami nem akad meg 20 másodpercenként 4-5 másodpercre? Faszom már!
- ziro4vr
Azt nem lehet sajnaGalacticos írta: Torolni a jelenlegi avataromat
De Gea ma is top.
Nem illik.
ritka szar meccs eddig. egy gól jót tenne.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
nem értem ezt a két csapatot, demichelis meg valencia a védelemben.... rengeteg pénzük van de pl.: a city játékában semmilyen tudatosságot nem vélek felfedezni, nem tudom mi a stílusuk és nem csak most nem látom, hanem már évek óta keresem. a mu-nál van rendszer, más kérdés, hogy szerintem egyáltalán nem odaillő. ennyi pénzből ezt összehozni azért az művészet. DM is végre kedvére ívelgethet és még meg is tapsolják. azt sem értem, hogy ki tarthatja ezt a PL-t a világ legerősebb bajnokságának? amikor ez a két nagy is ennyire fogalmatlan és akkor még a nemzetközi szerepléseikről nem is beszéltem
- Galacticos
Torolni a jelenlegi avataromatziro4vr írta:Naa, áll az alku. Mit szeretnél?Galacticos írta: Hmmm szerintem meg nem kap ki a united ma.
Fogadas?
Hogy jön ki ez a Demicselisz?
Sem angol, sem német speakertől nem hallottam még így ejteni.
Sem angol, sem német speakertől nem hallottam még így ejteni.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- ziro4vr
Naa, áll az alku. Mit szeretnél?Galacticos írta:Hmmm szerintem meg nem kap ki a united ma.ziro4vr írta:Kun lesz a különbség, a másik oldalon meg DM lesz a legjobb. Nyer a city.
Fogadas?
Nem illik.
- Galacticos
Hmmm szerintem meg nem kap ki a united ma.ziro4vr írta:Kun lesz a különbség, a másik oldalon meg DM lesz a legjobb. Nyer a city.
Fogadas?
Gerrard mint viszonyítási alap? Hát elég túlzás...
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Nyugger Gerrardra gondolhatott. Bár még lehet az is túlzás.nmate írta:Milner meg fene nagy rák abban a Cityben. Bár van City drukker haverom, aki állítja, hogy Gerrard szintű a tag
Ex Portós.Ki ez a Fernando a Cityben?
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ki ez a Fernando a Cityben?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Agüero amúgy rosszabb, mint Karim, ha nincs kedve a faszinak, akkor kis túlzással nem jobb, mint Fred
Milner meg fene nagy rák abban a Cityben. Bár van City drukker haverom, aki állítja, hogy Gerrard szintű a tag
Milner meg fene nagy rák abban a Cityben. Bár van City drukker haverom, aki állítja, hogy Gerrard szintű a tag
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Jogos, ő nem tűnt fel. Özil v2nmate írta:Meg Silva is azért elég nagy hiányzó. Szerintem nagyobb, mint Mangala.El Maestro írta: Sérüléssel bajlódik, a Citynél Mangala a fontosabb hiányzó ugyanilyen okból.
De azért majd 1-2 Demichelis fail után kiderül ki volt a nagyobb hiányzó a meccsen a Citynek.