Modric-Isco kp elég érdekesen nézne ki, Hámesszel előttük. Az úgy védekezésben nem túl acélos.Ha Modric vagy Kroos kiesik, beszáll Isco.
Illarat kellene kicsit bejáratni, aztán ha gond van hátha nem úgy szállna be mint Dortmundban.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. november 2., vasárnap 21:00
Modric-Isco kp elég érdekesen nézne ki, Hámesszel előttük. Az úgy védekezésben nem túl acélos.Ha Modric vagy Kroos kiesik, beszáll Isco.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 2., vasárnap 20:27
legalább hehe is kiélheti magát, ha már a patójából paco lesz (remélhetőleg)Realista24 írta:Kerlon írta:Az lett volna a jó bolt, ha Khedira elmegy egy 20asert es a helyére jön Rakitic, vagy majd jövőre egy rutinos ember vagy egy fiatal tehetség. Abban egyetértek, hogy 3 KoKroos/Modric nem fér el a keretben.
Szerintem a Khedira - Lucas Silva váltás össze fog jönni, 70%. A srác jönne, Carlo már korábbi csapatába is vitte volna, olcsó, jó paraméterekkel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 20:24
Kerlon írta:Az lett volna a jó bolt, ha Khedira elmegy egy 20asert es a helyére jön Rakitic, vagy majd jövőre egy rutinos ember vagy egy fiatal tehetség. Abban egyetértek, hogy 3 KoKroos/Modric nem fér el a keretben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 2., vasárnap 20:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 20:11
Nálam ez nem gebasz, mert nem tarthatsz két Modric, vagy két Kroos szintű embert. Egyet a padon egyet meg fixen a pályán? Nem életszerű.A gebasz ott van, hogy a Cé, Modric, Kroos, Carvajal 4-esnek nincs megfelelő pótlása, és ha ezek közül az egyikük kiesik, nagyon nagy gondok lesznek.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. november 2., vasárnap 20:09
Én még idevenném Mou Chelseajét is, illetve talán a Thiagoval megerősödött BM-et, de mindegyiküknek vért kell inniuk, ha le akarnak minket tolni, ha nálunk mindenki egészséges.szerintem egy fullos (=vért ivós, tajparaszt, lerúgós) atma tolhat ki velünk leginkább egy párharcban mondjuk.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 2., vasárnap 20:04
akkor jön ilkay gündogan, igenRealista24 írta:Nincs realitása. Majd ha kimegy Modric, ugyis hosszabbított vagy ha meg nem, akkor fog. Ket ev mulva hozzuk.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. november 2., vasárnap 19:56
Macifej tökéletes arra az esetre, ha minden kötél szakad.wxyz írta:Egy használható csere kp még elférne szerintem. Khedira még erre a szerepre is alkalmatlan
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 2., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 19:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 2., vasárnap 19:22
Pogbinho már nem kell?Realista24 írta:Jese, Isco, Varane, Illarra, Nacho. Nekem ok bőven elegek egyelore. Igy is nehez lesz a beepitesuk. Elore meg egy Paco es hatradolok.ziro4vr írta:Teljesen jól optimalizált ez a keret, (ha egészséges mindenki, vagy mondjuk 90-95%-a) csak 2-3 tehetséget hiányolok továbbra is, akiket le lehet ültetni a padra olykor, vagy a kupában mondjuk kezdetni nyugodt szívvel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 19:19
Jese, Isco, Varane, Illarra, Nacho. Nekem ok bőven elegek egyelore. Igy is nehez lesz a beepitesuk. Elore meg egy Paco es hatradolok.ziro4vr írta:Teljesen jól optimalizált ez a keret, (ha egészséges mindenki, vagy mondjuk 90-95%-a) csak 2-3 tehetséget hiányolok továbbra is, akiket le lehet ültetni a padra olykor, vagy a kupában mondjuk kezdetni nyugodt szívvel.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 2., vasárnap 19:15
szerintem egy fullos (=vért ivós, tajparaszt, lerúgós) atma tolhat ki velünk leginkább egy párharcban mondjuk. betömörülnek, Jamest, Balet ki tudják vonni, aztán jön egy pontrúgás, aminek levédekezése továbbra sem erősségünk. bár egyre kevesebbszer tudja ezt a játékát hibátlanul tolni az atma, ha meg nem megy ez, akkor nincs esélyük. a játszó csapatokat lendületből, tudásból leverjükKerlon írta:Szerintem meg annyi a klasszis focista a keretbe, hogy 95%-ban garantált a meccsenkenti 2 gólunk. Elég James góljára gondolni vagy C sarkazos passzara... Még a nyogvenyelos meccseken is kijohet a lépés... Brutális itt minden. Egyedul, ha nagyon elkenyelmesedunk es elbizzunk magunkat, akkor lehetünk bajba.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 2., vasárnap 19:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 2., vasárnap 19:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 18:55
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. november 2., vasárnap 16:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 16:48
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 2., vasárnap 15:31
Nincs megírva sehol,hogy kötelező a hullámvölgy,sőt nekünk volt is szeptember elején, tavaly is egy nagyon hosszú szériánk volt ezt kéne most megismételni mondjuk januárig, sok töltelék kis meccs és 2 nehéz (valencia-Sevilla) ez nem egy lehetetlen feladat.És a Barcának még csak most jön a java és játszanak még a matracosokkal is...szerintem a lényeg,hogy bármilyen botlásunk lesz az ne tartson 1 meccsnél tovább, tehát olyat nem szabad,hogy egymás után 2 meccsen pontot vesztünk, én érzem ebben a csapatban hogy bármilyen botláson túllépnek egy perc alatt.Tavaszra valahogy összekell kukázni egy 5-6 pontos előnyt, az lenne az optimális mert nem is tunyul el a társaság oda kell azért figyelni és a blre is lehet koncentrálni mert belefér 1-2 botlás(na persze ha lesz egy 10 pontos előnyünk azt se bánom)...Nem lehetetlen ilyen csapattal meglehet oldani.reeed_ati írta:Én most azt érzem, hogy eléggé csúcsra van járatva a csapat, nem fog ez visszaütni tavasszal?
A játékunk nagyon rendben van, vertük a barcát, a poolt remek focival, most szinte mindenki jó formában.
De vajon meddig lehet tartani ezt a szintet?
Vagy lesz még ettől feljebb is? (Az mondjuk csúnya lenne, ha tavasszal még rádobnának egy lapáttal. :Đ )
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. november 2., vasárnap 11:58
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem