Értékeld a legutóbbi meccset
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Szó volt itt korábban a visszaesésről...szerintem amúgy törvényszerű, hogy majd fog jönni újra egy kisebb-nagyobb hullámvölgy a csapat életében (reméljük minél kisebb)...egyszerűen lehetetlen végignyomni ilyen formában egy teljes szezont...
Amúgy egyszerűen zseniális, hogy most milyen magabiztosan és könnyedén játszik a csapat...csak imádkozni tudok, hogy még sokáig kitartson ez a forma...jó lenne most minél hosszabb győzelmi szériát építeni, valamint a bajnokságban is behúzni a lehető legtöbb meccset...
Beismerem a szezon elején még nem bíztam a csapatban, de be kell látni, hogy eddig tévedtem...rám cáfoltak a fiúk és a Mester is...
Amúgy egyszerűen zseniális, hogy most milyen magabiztosan és könnyedén játszik a csapat...csak imádkozni tudok, hogy még sokáig kitartson ez a forma...jó lenne most minél hosszabb győzelmi szériát építeni, valamint a bajnokságban is behúzni a lehető legtöbb meccset...
Beismerem a szezon elején még nem bíztam a csapatban, de be kell látni, hogy eddig tévedtem...rám cáfoltak a fiúk és a Mester is...
Majd kiderül...Mondjuk madridban az utóbbi időben nem nagyon történt semmi a téli átigazolási szezonban. Ha Khedira lép télen, akkor mi is lépni fogunk. Pénzügyileg jobban járnánk, és ebbe a csapatba a herceg egyszerűen már csereként se illik bele. Sokkal magasabb szintű játékot tolunk a középpályán, Mourinho idején még beleférhetett a szerencsétlenkedése, mert gyorsan átjátszottuk a labdát a középpályán, most már nem.Ennek nagyon örülnék, sok a potenciál a brazilban. Egyébként még most télen hoznánk, vagy csak nyáron, amikor Khedira lelép?
Benzema szenzációsan nyomta, pontosan ezt vártam volna már tőle is tavaly, mert az ilyen stílusú foci nagyon fekszik neki papíron, és az utóbbi hetekben már a gyakorlatban is. Most visszaeshet, aztán majd januárra szedje össze magát, akkor megint kéne.
Soha nem láttam talán még ilyen jól játszani a madridot, komolyan. Olyan magabiztosan intézik el az ellenfeleket, hogy egy pillanatra nem kérdés a meccs folyamán, hogy ki fog nyerni, kb egy pillanatra sem kellett izgulni az utóbbi meccseken. (azért egy ideig a barca ellen igen, de aztán...) Egyszerűen parádézunk. Egyszerre ennyi játékosunk csúcsformában nem szokott lenni. Ehhez szerintem Modric is nagyon kellett, aki teljesen halvány volt a szezon elején, nem állt még össze a középpályánk, de az utóbbi meccseken már újra toppon van a faszi, öröm nézni a játékát.
elvileg bokaficamja van már 1,5 hónapja, amiből szerintem már lassan vissza kellett volna térnie, de lehet komolyabb a baj és megy a vacillálás, hogy kell-e műtét... Mondjuk mindegy, mert Nacho is jól játszik azon az oldalon meg Arbeloa is el van. Marcelo meg tényleg elkapta szerencsére a fonalat, bár védekezésben azért még mindig trágya dolgokat tud művelni.BBeno írta:Coentraora visszatérése mikorra várható? egyáltalán mi a sérülése? szerencsére Marcelo benyomta a berzerker módot, de azért egy ép Coentrao sose baj ha van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Coentraora visszatérése mikorra várható? egyáltalán mi a sérülése? szerencsére Marcelo benyomta a berzerker módot, de azért egy ép Coentrao sose baj ha van.
több, mint egy hónapja zökkenő mentesen focizunk, szerintem már csak pár védekezési szituációban kell csiszolódni és azt nem egy 3-0/4-0 ás meccsen érjük el.mathers írta:Szerintem, hogy még jobban érezzék egymást a pályán. Főleg az újak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Szerintem, hogy még jobban érezzék egymást a pályán. Főleg az újak.
Amúgy meg a fasz ki van, hogy Ancelotti képtelen biztos előnyben már 30-35 perccel a vége előtt cserélni. Illarramendinek és majd a többieknek is több kell/kellhet mind 10-20 perc jutalom falat a már leült meccsen. Szarra se jó, nem is értem, hogy miért nem cserél soha az öreg. Rohadt irritáló.
K
K
Ennek nagyon örülnék, sok a potenciál a brazilban. Egyébként még most télen hoznánk, vagy csak nyáron, amikor Khedira lelép?Realista24 írta:Szerintem a Khedira - Lucas Silva váltás össze fog jönni, 70%. A srác jönne, Carlo már korábbi csapatába is vitte volna, olcsó, jó paraméterekkel.
- h3x0r
Egyertelmu hogy Kroos vagy Modric serulese eseten Illarrat kell berakni. Iscoval gyenge lenne a kozeppalya, atrohannanak rajtunk, mig Khedira.. hat o Khedira Mondjuk felek hogy pont Illarra elol veszi majd el a fontos perceket.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Barcát és az egyenes kiesést leszámítva nem érezném gondnak. Illetve, ahogy írod, ott van Illarra is. De át lehet állni 4-4-2-re is, beszűkítve a közepét. Áh, sokra hivatott ez a keret.realistahuni írta:Modric-Isco kp elég érdekesen nézne ki, Hámesszel előttük. Az úgy védekezésben nem túl acélos.Ha Modric vagy Kroos kiesik, beszáll Isco.
Illarat kellene kicsit bejáratni, aztán ha gond van hátha nem úgy szállna be mint Dortmundban.
p.s.: azért ahogy láttam, Isco és James is szépen betartja Carlo utasításait, ha azt kapják feladatba, hogy védekezzenek orrvérzéséig, és figyeljenek oda, akkor 100%-ot adnak. Nyugodt vagyok egyelőre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Modric-Isco kp elég érdekesen nézne ki, Hámesszel előttük. Az úgy védekezésben nem túl acélos.Ha Modric vagy Kroos kiesik, beszáll Isco.
Illarat kellene kicsit bejáratni, aztán ha gond van hátha nem úgy szállna be mint Dortmundban.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
legalább hehe is kiélheti magát, ha már a patójából paco lesz (remélhetőleg)Realista24 írta:Kerlon írta:Az lett volna a jó bolt, ha Khedira elmegy egy 20asert es a helyére jön Rakitic, vagy majd jövőre egy rutinos ember vagy egy fiatal tehetség. Abban egyetértek, hogy 3 KoKroos/Modric nem fér el a keretben.
Szerintem a Khedira - Lucas Silva váltás össze fog jönni, 70%. A srác jönne, Carlo már korábbi csapatába is vitte volna, olcsó, jó paraméterekkel.
bárki is jön a német helyére, nagyon szimpatikus lesz (kivéve ha biglia jön)
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kerlon írta:Az lett volna a jó bolt, ha Khedira elmegy egy 20asert es a helyére jön Rakitic, vagy majd jövőre egy rutinos ember vagy egy fiatal tehetség. Abban egyetértek, hogy 3 KoKroos/Modric nem fér el a keretben.
Szerintem a Khedira - Lucas Silva váltás össze fog jönni, 70%. A srác jönne, Carlo már korábbi csapatába is vitte volna, olcsó, jó paraméterekkel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az lett volna a jó bolt, ha Khedira elmegy egy 20asert es a helyére jön Rakitic, vagy majd jövőre egy rutinos ember vagy egy fiatal tehetség. Abban egyetértek, hogy 3 KoKroos/Modric nem fér el a keretben.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nálam ez nem gebasz, mert nem tarthatsz két Modric, vagy két Kroos szintű embert. Egyet a padon egyet meg fixen a pályán? Nem életszerű.A gebasz ott van, hogy a Cé, Modric, Kroos, Carvajal 4-esnek nincs megfelelő pótlása, és ha ezek közül az egyikük kiesik, nagyon nagy gondok lesznek.
Ha Modric vagy Kroos kiesik, beszáll Isco. Ha egyszerre kiesik mind a kettő, akkor rohadjon meg
Carvajal, rá ott van Arbeloa, Nacho, nekem elég. Cét meg ahogy írod, nem lehetne pótolni, se így, se úgy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A gebasz ott van, hogy a Cé, Modric, Kroos, Carvajal 4-esnek nincs megfelelő pótlása, és ha ezek közül az egyikük kiesik, nagyon nagy gondok lesznek. Leginkább a kp közepe a necces, mert Cé-nek sosem volt (és nem is lehet) megfelelő pótlása, de a kp közepe nagyon sebezhető, ha Khedira vagy Illara játszik valamelyik nagyágyúnk helyett. Nagyon kellene még egy minőségi kkp-s. A szezonunk sikeressége azon múlik, hogy ebből a 4-esből sikerül-e mindenkinek többé-kevésbé végigjátszani a szezont. Ha valaki kidől, és nem lesz bevethető az április-május szakaszban, akkor nagyon kemény időszak elé nézünk.
A pálya többi része rendben van, ott inkább a bőség zavara van.
A pálya többi része rendben van, ott inkább a bőség zavara van.
Én még idevenném Mou Chelseajét is, illetve talán a Thiagoval megerősödött BM-et, de mindegyiküknek vért kell inniuk, ha le akarnak minket tolni, ha nálunk mindenki egészséges.szerintem egy fullos (=vért ivós, tajparaszt, lerúgós) atma tolhat ki velünk leginkább egy párharcban mondjuk.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
akkor jön ilkay gündogan, igenRealista24 írta:Nincs realitása. Majd ha kimegy Modric, ugyis hosszabbított vagy ha meg nem, akkor fog. Ket ev mulva hozzuk.
amúgy még lehet optimalizálni, csicsa el, khedira el, paco in mondjuk, meg valami kiegészítő arc a kp-ra
ja meg Iker el, valaki a helyére
Nem illik.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Macifej tökéletes arra az esetre, ha minden kötél szakad.wxyz írta:Egy használható csere kp még elférne szerintem. Khedira még erre a szerepre is alkalmatlan
Amíg neki így megfelel, addig szerintem nem kell több ember oda, bár ha játszani akar, akkor nem sokáig lesz már nálunk.
Egy használható csere kp még elférne szerintem. Khedira még erre a szerepre is alkalmatlan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs realitása. Majd ha kimegy Modric, ugyis hosszabbított vagy ha meg nem, akkor fog. Ket ev mulva hozzuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema