Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ja hát az atmánál az a hullámvölgy, mikor rosszul pörög a szerencsekerék és nem fejeli be valaki Koke beadását/szögletét Illetve ez a kinyíromacsaládodatisahárompontért stílus sem tartható örökké
BL:ha nem bacunk el valamit nagyon és/vagy nem lesz extrém sérüléshullám, akkor nagyon kevés csapat van, amely egy két meccses párharcban komoly tényező lehet ellenünk. 3-4 ilyen van, de igazság szerint amennyire most összeállni látszik a csapat, inkább 1-2.
BL:ha nem bacunk el valamit nagyon és/vagy nem lesz extrém sérüléshullám, akkor nagyon kevés csapat van, amely egy két meccses párharcban komoly tényező lehet ellenünk. 3-4 ilyen van, de igazság szerint amennyire most összeállni látszik a csapat, inkább 1-2.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem meggyőződésem,hogy idén nekünk az út a döntőig sokkal nehezebb lesz mint maga a döntő... Tavaly nagyon simán szinte csont nélkül masíroztunk Lissabonba, aztán ott nem az Atleti volt a nehéz ügy, hanem saját magunk...az a 12 év a nyomás,hogy most meg kell legyen, érezhető volt mindenkin,hogy most vagy soha és ez rányomta a bélyeget a játékunkra is, aztán a gól után teljesen felszabadultunk.morientes írta:Csak ne a BL döntőben )
Idén ha bejutunk a döntőbe,nem lesz már az a teher amit a decima jelentett,játékosainknak sem az első döntője lesz, nem lesz már az a lámpaláz, ha nem nyerünk na bumm senki se duplázott még, de ha nyerünk... az odavezető út nehezebb lesz szerintem,ha ott leszünk berlinben én egy jóval felszabadúltabb játékosabb madridra számítok, teher nélkül...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nos mondjuk ezt így adom,de ha csak nekünk is ilyen kismértékű hullámvölgyünk lesz,hát legyen... Csak ne a BL döntőben )CS0ki írta:Pedig volt. Pl január 7 és március 2 között volt 14 meccsük, abból 4 döntetlen és négyszer kikaptak.mert nem nagyon emlékszem Choloéknál tavaly "hullámvölgyre".
De náluk eleve más a hullámvölgy, mivel játékuk kb nincs, illetve olyan "egyszerű", hogy nem túl látványos a visszaesés.Amikor jól ment nekik, akkor is főleg 1-2góllal nyertek, kevés gólt kapva. Onnan látványosan nehéz visszaesni. Mi meg 5-ösével, parádézva játszunk, ha majd jön 1-2 döntetlen vagy kisebb győzelem, már az is hullávölgy lesz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Pedig volt. Pl január 7 és március 2 között volt 14 meccsük, abból 4 döntetlen és négyszer kikaptak.mert nem nagyon emlékszem Choloéknál tavaly "hullámvölgyre".
De náluk eleve más a hullámvölgy, mivel játékuk kb nincs, illetve olyan "egyszerű", hogy nem túl látványos a visszaesés.Amikor jól ment nekik, akkor is főleg 1-2góllal nyertek, kevés gólt kapva. Onnan látványosan nehéz visszaesni. Mi meg 5-ösével, parádézva játszunk, ha majd jön 1-2 döntetlen vagy kisebb győzelem, már az is hullávölgy lesz.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát ha az a nyomorult atma végig tudta tolni a szezont két fronton tavaly,úgy hogy nekik a padjuk is bőven rövidebb mint a mienk,akkor nekünk is illene...mert nem nagyon emlékszem Choloéknál tavaly "hullámvölgyre".Szó volt itt korábban a visszaesésről...szerintem amúgy törvényszerű, hogy majd fog jönni újra egy kisebb-nagyobb hullámvölgy a csapat életében (reméljük minél kisebb)...egyszerűen lehetetlen végignyomni ilyen formában egy teljes szezont...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha kellene, tudna játszani, de valószínű csak a kispadon lesz tartalékban.Apropó...Carvajal sérülése mennyire súlyos amúgy? Mikor játszhat legközelebb?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
úgy tudom egy hétre dőlt ki, a Pool ellen nem játszik.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Benzemával mondjuk soha sem a BL-ben volt a probléma...ott rendre jöttek a gólok, gólpasszok folyamatosan...én mindig a bajnokságban láttam kicsit motiválatlanabbnak...az utóbbi meccseken mondjuk szerintem a csapat egyik, ha nem a legjobbja...remélem nála is kitart a forma...Boky írta: szerk: és benzema is ide sorolható, ha tetszik neki, hogy fontos a csapatnak, és nem fikázzák, és nem mondja be az unalmast és tér vissza ahhoz a flegma hozzáállásához.
A pótolhatatlan játékosokkal egyetértek...jó lenne ha őket elkerülnék a sérülések (Carvajal,Modric, Kroos, Cristiano)...
Apropó...Carvajal sérülése mennyire súlyos amúgy? Mikor játszhat legközelebb?
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
egy esetleges hullámvölgy nagyban függ a sérülésektől is. én jelenleg 4 embert látok pótolhatatlannak, akiknek a kiválásával érezhetően csökkenne a játékunk minősége: carvajal, modric, kroos, CR (+ most, hogy coentraoval ki tudja mi van, és marcelo is halványan emlékeztet a 2-3 évvel ezelőtti formájára, őt sem lenne jó elveszteni).
a többiek kisebb-nagyobb változásokkal szerintem pótolhatóak, ha a fenti négyes (ötös) megússza sérülések nélkül a szezont, akkor akár végig is lehet vinni ezt a lendületet. ancelotti meg megoldja a tavaszi formaidőzítést.
szerk: és benzema is ide sorolható, ha tetszik neki, hogy fontos a csapatnak, és nem fikázzák, és nem mondja be az unalmast és tér vissza ahhoz a flegma hozzáállásához.
a többiek kisebb-nagyobb változásokkal szerintem pótolhatóak, ha a fenti négyes (ötös) megússza sérülések nélkül a szezont, akkor akár végig is lehet vinni ezt a lendületet. ancelotti meg megoldja a tavaszi formaidőzítést.
szerk: és benzema is ide sorolható, ha tetszik neki, hogy fontos a csapatnak, és nem fikázzák, és nem mondja be az unalmast és tér vissza ahhoz a flegma hozzáállásához.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nincs semmi baj ha jön a hullámvölgy,de meg kell próbálni a nehezebb meccseket,ahol gyengébbek vagyunk azokat is seggen csúszva behúzni.
Az fogja megnyerni a bajnokságot.
Azokban az időkbe nyerni kell,1:0-ákra,és akkor ebből is jól kifogunk jönni.
Az fogja megnyerni a bajnokságot.
Azokban az időkbe nyerni kell,1:0-ákra,és akkor ebből is jól kifogunk jönni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szó volt itt korábban a visszaesésről...szerintem amúgy törvényszerű, hogy majd fog jönni újra egy kisebb-nagyobb hullámvölgy a csapat életében (reméljük minél kisebb)...egyszerűen lehetetlen végignyomni ilyen formában egy teljes szezont...
Amúgy egyszerűen zseniális, hogy most milyen magabiztosan és könnyedén játszik a csapat...csak imádkozni tudok, hogy még sokáig kitartson ez a forma...jó lenne most minél hosszabb győzelmi szériát építeni, valamint a bajnokságban is behúzni a lehető legtöbb meccset...
Beismerem a szezon elején még nem bíztam a csapatban, de be kell látni, hogy eddig tévedtem...rám cáfoltak a fiúk és a Mester is...
Amúgy egyszerűen zseniális, hogy most milyen magabiztosan és könnyedén játszik a csapat...csak imádkozni tudok, hogy még sokáig kitartson ez a forma...jó lenne most minél hosszabb győzelmi szériát építeni, valamint a bajnokságban is behúzni a lehető legtöbb meccset...
Beismerem a szezon elején még nem bíztam a csapatban, de be kell látni, hogy eddig tévedtem...rám cáfoltak a fiúk és a Mester is...
Majd kiderül...Mondjuk madridban az utóbbi időben nem nagyon történt semmi a téli átigazolási szezonban. Ha Khedira lép télen, akkor mi is lépni fogunk. Pénzügyileg jobban járnánk, és ebbe a csapatba a herceg egyszerűen már csereként se illik bele. Sokkal magasabb szintű játékot tolunk a középpályán, Mourinho idején még beleférhetett a szerencsétlenkedése, mert gyorsan átjátszottuk a labdát a középpályán, most már nem.Ennek nagyon örülnék, sok a potenciál a brazilban. Egyébként még most télen hoznánk, vagy csak nyáron, amikor Khedira lelép?
Benzema szenzációsan nyomta, pontosan ezt vártam volna már tőle is tavaly, mert az ilyen stílusú foci nagyon fekszik neki papíron, és az utóbbi hetekben már a gyakorlatban is. Most visszaeshet, aztán majd januárra szedje össze magát, akkor megint kéne.
Soha nem láttam talán még ilyen jól játszani a madridot, komolyan. Olyan magabiztosan intézik el az ellenfeleket, hogy egy pillanatra nem kérdés a meccs folyamán, hogy ki fog nyerni, kb egy pillanatra sem kellett izgulni az utóbbi meccseken. (azért egy ideig a barca ellen igen, de aztán...) Egyszerűen parádézunk. Egyszerre ennyi játékosunk csúcsformában nem szokott lenni. Ehhez szerintem Modric is nagyon kellett, aki teljesen halvány volt a szezon elején, nem állt még össze a középpályánk, de az utóbbi meccseken már újra toppon van a faszi, öröm nézni a játékát.
elvileg bokaficamja van már 1,5 hónapja, amiből szerintem már lassan vissza kellett volna térnie, de lehet komolyabb a baj és megy a vacillálás, hogy kell-e műtét... Mondjuk mindegy, mert Nacho is jól játszik azon az oldalon meg Arbeloa is el van. Marcelo meg tényleg elkapta szerencsére a fonalat, bár védekezésben azért még mindig trágya dolgokat tud művelni.BBeno írta:Coentraora visszatérése mikorra várható? egyáltalán mi a sérülése? szerencsére Marcelo benyomta a berzerker módot, de azért egy ép Coentrao sose baj ha van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Coentraora visszatérése mikorra várható? egyáltalán mi a sérülése? szerencsére Marcelo benyomta a berzerker módot, de azért egy ép Coentrao sose baj ha van.
több, mint egy hónapja zökkenő mentesen focizunk, szerintem már csak pár védekezési szituációban kell csiszolódni és azt nem egy 3-0/4-0 ás meccsen érjük el.mathers írta:Szerintem, hogy még jobban érezzék egymást a pályán. Főleg az újak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Szerintem, hogy még jobban érezzék egymást a pályán. Főleg az újak.
Amúgy meg a fasz ki van, hogy Ancelotti képtelen biztos előnyben már 30-35 perccel a vége előtt cserélni. Illarramendinek és majd a többieknek is több kell/kellhet mind 10-20 perc jutalom falat a már leült meccsen. Szarra se jó, nem is értem, hogy miért nem cserél soha az öreg. Rohadt irritáló.
K
K
Ennek nagyon örülnék, sok a potenciál a brazilban. Egyébként még most télen hoznánk, vagy csak nyáron, amikor Khedira lelép?Realista24 írta:Szerintem a Khedira - Lucas Silva váltás össze fog jönni, 70%. A srác jönne, Carlo már korábbi csapatába is vitte volna, olcsó, jó paraméterekkel.
- h3x0r
Egyertelmu hogy Kroos vagy Modric serulese eseten Illarrat kell berakni. Iscoval gyenge lenne a kozeppalya, atrohannanak rajtunk, mig Khedira.. hat o Khedira Mondjuk felek hogy pont Illarra elol veszi majd el a fontos perceket.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Barcát és az egyenes kiesést leszámítva nem érezném gondnak. Illetve, ahogy írod, ott van Illarra is. De át lehet állni 4-4-2-re is, beszűkítve a közepét. Áh, sokra hivatott ez a keret.realistahuni írta:Modric-Isco kp elég érdekesen nézne ki, Hámesszel előttük. Az úgy védekezésben nem túl acélos.Ha Modric vagy Kroos kiesik, beszáll Isco.
Illarat kellene kicsit bejáratni, aztán ha gond van hátha nem úgy szállna be mint Dortmundban.
p.s.: azért ahogy láttam, Isco és James is szépen betartja Carlo utasításait, ha azt kapják feladatba, hogy védekezzenek orrvérzéséig, és figyeljenek oda, akkor 100%-ot adnak. Nyugodt vagyok egyelőre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema