Napasztmek... Pont amikor én ajánlanék filmetFaust írta:Egy hét szünet?
Madridom Filmklub
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Madridom Filmklub
"And my heart will leave you never."
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
tudom, de azokhoz rögtön találtam. valaki megdob egy feliratos linkkel pü-ben?Igen magyar felirat van hozzá, amúgy az utóbbi 3 film mind csak felirattal volt,
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én ma jövök Anyaka filmjével, de lehet róla szó.Faust írta:Egy hét szünet?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Egy hét szünet?
-
A pontszámok elmaradtak a legutóbbi két fim kapcsán:
Confessions: 5/10
Big bad wolves: 6/10
Confessions: 5/10
Big bad wolves: 6/10
Én ilyen mélytorokban egy éve nem voltam, de sietek.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
szinte biztos, hogy holnapig nem tudom hozni mindkét filmet, de hétvégén szintre hozom magam végre. Bocsi, kemény a suli...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Akkor az sem szinkronos, mert eredeti nyelven van. Angol szinkron van hozzá?
-
Az enyém asszem mindenféleképpen szinkronos lesz (főleg, hogy ugye magyar sci-fi)
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Igen magyar felirat van hozzá, amúgy az utóbbi 3 film mind csak felirattal volt, úgyhogy md majd hozhatnál valami olyat, amihez van szinkron is.
- Victor
feliratosan van?
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Nincs magyarul.Victor írta:A Big Bad Wolvest valahol megtalálom magyarul, vagy csak angolul van?
- Victor
A Big Bad Wolvest valahol megtalálom magyarul, vagy csak angolul van?
-
A Big bad wolves megnézve, kicsi idő kell míg összeszedem a gondolataimat.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Még a reggel bepótoltam Santi filmjét, elolvasgattam utána az itteni véleményeket, maximálisan egyetértek a hosszabb írásokkal, még a pontszám is egyezik: 6,5/10.
Szörnyű dolog a háború...
Nem egy világmegváltó darab, "úgymond nem is akar az lenni", az orosz zene nagyon szép, és illik a darabhoz, amelyik az elején és a végén is megszólal, a képi világa is nagyon hitelesen ábrázolja ezt az időszakot, realisztikus lett minden igazából, a színészbrigád is nagyszerűen van összeválogatva, a játékideje sok, legalábbis ehhez a történethez sok. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor minden katona együtt énekli az orosz himnuszt Berlin utcáin, az nagyszerű, erős jelenet volt. Igazából mindent elmondtatok már róla, köszi az ajánlást Santi, korábban nem is hallottam még róla, nem is nagyon "darálom" ezen kategória alkotásait, de néha ilyet is kell nézni, ilyen-olyan szemszögből is. Faustnak is köszi a haladékot.
Andrij major csak nálam hasonlított nagyon kinézetre Putyinra?
Szörnyű dolog a háború...
Nem egy világmegváltó darab, "úgymond nem is akar az lenni", az orosz zene nagyon szép, és illik a darabhoz, amelyik az elején és a végén is megszólal, a képi világa is nagyon hitelesen ábrázolja ezt az időszakot, realisztikus lett minden igazából, a színészbrigád is nagyszerűen van összeválogatva, a játékideje sok, legalábbis ehhez a történethez sok. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor minden katona együtt énekli az orosz himnuszt Berlin utcáin, az nagyszerű, erős jelenet volt. Igazából mindent elmondtatok már róla, köszi az ajánlást Santi, korábban nem is hallottam még róla, nem is nagyon "darálom" ezen kategória alkotásait, de néha ilyet is kell nézni, ilyen-olyan szemszögből is. Faustnak is köszi a haladékot.
Andrij major csak nálam hasonlított nagyon kinézetre Putyinra?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
Este jövök, elnézést.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Big Bad Wolves
6.5|10
Mivel nem nagyon érkezik egy értékelés se.. Így megint én írok.
Eredeti nyelven sikerült megnézni másodjára, így nagyobb élményt hozott ez az ajánlás.
Jó kis film volt, bár a végéről hiányzott valami nagy csattanó, meg volt pár apróbb hiba, és nekem a rendőrünk játéka se tetszett túlságosan. Ennyi a negatívum.
Pozitív volt a gyilkos karaktere, és a lány apjáé. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Előbbi végig elhitethette volna egy figyelmetlenebb nézővel, hogy ártatlanabb, de a jó játéka miatt néha előhozott egy apró pszichopata mosolyt, nekem is az első ilyennél bizonyosult a bűnössége. Utóbbi csak, azért, mert a volt gimnáziumi igazgatóm, fizika tanárom kiköpött mása. El is képzeltem párszor milyen lett volna az óra vele, és a filmbeli segédeszközökkel.
Maga a cselekmény egyszerű, már-már közismert alapokon nyugszik, de nem cifrázták túl a rendezésnél, így korrekt film lett belőle. Prisoners is ugyanaz a kaptafa, de ott a végét még egyet megcsavarták.
Kicsit könnyedebb volt, mint az én filmem. De, azért itt sem mondhatjuk azt, hogy olyan jók lennének az emberek, hiába a japánok nem túloztak. Koalák után lehet ölni búbós bankát, vagy ott mi a nemzeti állat. Ennek a filmnek se százas a lelki világa, amikor ott humorizál mindenki a pincében, adott helyzetben. Nekem egyébként bőven elfért benne ez a humor, bár kicsit több kellett volna, ha már éltetni akarták volna egyértelműen a fekete humort.
Annak ellenére, hogy tetszett, logikai hibák voltak, ami kriminél számít valamit, de inkább csak az első kettő befolyásolta volna a történet:
1. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor kergette a rendőr a gyilkosunkat akkor a teherautó mellett elfért volna, ha felmászik a "falra", ez egy rossz helyszín választás.
2. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezután az erdőben ásnak csendben, ha a halott lány apja egy kilométerre állt volna meg, akkor is meg kellett volna hallani az autót, aki volt erdőben az tudja, hogy egy reccsenést is hallani, nem, hogy egy autót.
3. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A kínbarlang szuperül hangszigetelt volt, de amikor párszor kiment az ajtó félig nyitva maradt, ilyenkor nem volt annyira hangszigetelt. De ez csak, akkor volt lényeges, amikor az apja megérkezett.
4. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy altatós torta nem hat pár perc alatt, de belefér, rá lehet fogni a rövid játékidőre.
6.5|10
Mivel nem nagyon érkezik egy értékelés se.. Így megint én írok.
Eredeti nyelven sikerült megnézni másodjára, így nagyobb élményt hozott ez az ajánlás.
Jó kis film volt, bár a végéről hiányzott valami nagy csattanó, meg volt pár apróbb hiba, és nekem a rendőrünk játéka se tetszett túlságosan. Ennyi a negatívum.
Pozitív volt a gyilkos karaktere, és a lány apjáé. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Előbbi végig elhitethette volna egy figyelmetlenebb nézővel, hogy ártatlanabb, de a jó játéka miatt néha előhozott egy apró pszichopata mosolyt, nekem is az első ilyennél bizonyosult a bűnössége. Utóbbi csak, azért, mert a volt gimnáziumi igazgatóm, fizika tanárom kiköpött mása. El is képzeltem párszor milyen lett volna az óra vele, és a filmbeli segédeszközökkel.
Maga a cselekmény egyszerű, már-már közismert alapokon nyugszik, de nem cifrázták túl a rendezésnél, így korrekt film lett belőle. Prisoners is ugyanaz a kaptafa, de ott a végét még egyet megcsavarták.
Kicsit könnyedebb volt, mint az én filmem. De, azért itt sem mondhatjuk azt, hogy olyan jók lennének az emberek, hiába a japánok nem túloztak. Koalák után lehet ölni búbós bankát, vagy ott mi a nemzeti állat. Ennek a filmnek se százas a lelki világa, amikor ott humorizál mindenki a pincében, adott helyzetben. Nekem egyébként bőven elfért benne ez a humor, bár kicsit több kellett volna, ha már éltetni akarták volna egyértelműen a fekete humort.
Annak ellenére, hogy tetszett, logikai hibák voltak, ami kriminél számít valamit, de inkább csak az első kettő befolyásolta volna a történet:
1. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor kergette a rendőr a gyilkosunkat akkor a teherautó mellett elfért volna, ha felmászik a "falra", ez egy rossz helyszín választás.
2. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezután az erdőben ásnak csendben, ha a halott lány apja egy kilométerre állt volna meg, akkor is meg kellett volna hallani az autót, aki volt erdőben az tudja, hogy egy reccsenést is hallani, nem, hogy egy autót.
3. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A kínbarlang szuperül hangszigetelt volt, de amikor párszor kiment az ajtó félig nyitva maradt, ilyenkor nem volt annyira hangszigetelt. De ez csak, akkor volt lényeges, amikor az apja megérkezett.
4. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy altatós torta nem hat pár perc alatt, de belefér, rá lehet fogni a rövid játékidőre.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ment a PÜ.Anyaka írta:Lordgabi van a filmedhez valami eredeti nyelvű verzió is? Persze felirattal.
Mert én egy angolt találtam, de az olyan, mint, ha egy felolvasós alacsony költségvetésű magyar szinkront néznék.
Remélem megfelelő, és nem lesz senkinek hasonló problémája.
(Gondolom nem lehet beírni ide a teljes nevét a verziónak.)
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.