Szerintem azért nem ártana egy csere Kroos/Mordic párosnak. A csere a kisebb csapatok ellen játszhatna, addig a kettő közül valaki pihen. Illetve én eladnám Khedira-Illarra párost is. Khedira az Khedira, Illarra-t meg kevésnek érzem. Bár ha tűri a padot, akkor 4-5. számú embernek jó lesz KP-ra.morientes írta:Igazándiból szerintem is rendben van a csapat.Már kp-s igazolást sem tartom feltétlen szükségesnek,Alaz a Modric-Kroos-Isco hármas elég jól adja.A kis spanyol kezd feljavulni védekezésben is,amelett meg,mivel nálunk van az esetek többségében a labda,nem is létfontosságú.Tavaly szó volt róla,hogy egy ilyen kaliberű kp-n átmenne egy top csapat,de ez,nem bizonyosodott be...Jelenleg nem is tudok nagyon más pozícióra embert... talán +1 támadó szellemű játékos esetleg.. vagy a KP sor bővítése 1 taggal... amit Te is írtál.
Ami a támadókat illeti,a bőség zavara,szerintem ilyen tipusú focistát még egyet venni fölösleges.A hátvédsor rendben,kérdés hogy mi lesz tényleg Coentraoval,mert akkor egy balbekk jöhet a padra...ez áll egy kp-sra is,ha Khedira vagy Illarra lépne.De szigorúan kiegészítő emberekre gondolok.
Ja és igen,a kapus poszt.Én szorgalmaznám,de csak és kizárólag top játékos jöhetne szóba,de azt gondolom hogy jövőre még Casillas marad...
Más téma: erről a norvég Odengaard-ról tud valaki valamit? Ügyesnek tűnik, ha most megvennénk és fejlődne, akkor a nagycsapatban elnézegetném.