szerintem azért ezt korai így kijelenteni, és van egy nagyon nagy fegyverténye Isconak, mégpedig az, hogy egyértelműen a közönség egyik legnagyobb kedvence. az meg sokat számíthat még, főleg ha ilyen ütemben javul a teljesítménye.Galacticos írta:szerintem hihető.Ewr írta:Tehát Bale mehetne, mert Isco jól teljesít, ezért a walesi nem férne be a csapatba. Hazard viszont jönne, ha már eladjuk Balet 90ért... nagyon hihető.
vissza lehet nyugodtan nézni az isco topikban mit írtam még bőven ez az isco top forma előtt.
ha kijátssza balet a csapatból és eladjuk, akkor a helyére jönni fog egy új sztár, egy új név, egy új marketingfogás. tehát isco itt csinálhat akármit szerintem, ő alapkezdő sosem lesz ha mindenki egészséges.
de egyébként carlo megoldhatja ezt bőven, bale tud benzema helyén is játszani, meg ugye szélen is, isco is kb. bárhol bevethető a középpályán, simán juthat mindkét játékos elegendő mennyiségű játékperchez, pláne hogy idén klubvébé is lesz.
így legalább van egy komoly szintet képviselő játékos is a padon, nem illarratol, khediratol vagy éppen chicharitotol kell majd a csodát várni. és akkor még a sérülésekről nem is beszéltem.