Schulcz írta:Valaki itt érdeklődött Ödegaardról. Mondjuk én személyesen én nem láttam, de megkérdeztem egy norvég havert, azt mondta, hasonló a srác, mint Hachim Mastour a Milanban, csak inkább ballábas.....jó kis szélsőpár lehet belőlük valamikor... Ügyes srácok.
De ha már utánpótlás, volt szerencsém látni mostanság két 17 éves srácot, egy csatárt és egy középpályást, ez utóbbit kétszer is láttam..... hát gyerekek, én belehalok, ha ezek nem itt kötnek ki.
A középpályás az egy Tielemans nevű belga gyerek az Anederlechtben,... nincsenek rá szavak, olyan intelligensen játszik támadásban és védekezésben, hogy az elképesztő. Kétlábas, gyors, okos, pontos...és azt mondják már tavaly is ő mozgatta a csapatot, 16 évesen. Döbbenet.
A másik meg egy török csatár valami Ünál a Bursasporban, idén került fel az ifiből. Magas, gyors, kétlábas, nem tanult, hanem abszolút módon. Ügyes, lát is a pályán és igazi ragadozó a kapunál. Nem vagyok egy Hehe rajongó, de ha idén behúzzzuk a 11.-et, elviszem a srác egyik meccsére, ezt most megígérem, mert látni fogja a fiatal Ronaldót (A Brazilt persze), merthogy nekem csak ezzel az Ünállal volt eddig deja vu érzésem, de vele nagyon. Egy az egyben a fiatal Ronaldo....
Ez szép és jó....de mivel nem brazil,így sztornó a buli.