Khedira és Alonso egyszerre kikerült a kezdőből.
Én ezt szorgalmaznám, csak ilyen fontos helyen meg ki tudja, hogy nem ütne-e vissza.
Szóval ha valami csoda folytán érkezne oda két kezdő szintű ember, azért össze kell szokniuk, ez nagyon fontos ott, érezni kell a többiek mozgását, hogy valóban stabil legyen a szerkezet.
persze én a következő évet "beáldoznám" ilyen szempontból. Nem azt mondom, hogy adjunk fel mindent, de nem élném meg tragédiaként, ha a radikális változás oltárán áldoznánk fel a kupákat, hogy aztán 2-3 éven belül Európa fölé tudjunk kerekedni.
Csak a madridistákra nem jellemző a türelem.
Ja, amúgy van a Marcának ez az átigazolás figyelője, ott lehet kérdezni az aktuális újságírótól (gondolom újságírók teszik ki oda is a híreket), és a mostani arc arra a kérdésre, hogy lecserélné-e Khedirát valakire, azt felelte, hogy Gündoganra mindenképpen. A kérdező alternatívái a német-török, Kondogbia és de Rossi voltak.
Nem akarok vitát generálni, csak van azért olyan Spanyolhonban is, aki nincs teljesen megelégedve a tunéziaival.
csak nálam egy fél év alatt felkapott név még nem elit kategóriás játékos (pl.: ilyen Pogba is, de említhetném Gündogant is). Nálam az ilyenek még csak "futballcelebek". Ha a kövi 1-2 évben is konstans jó szezonokat futnak, a csapataik erősségei, akkor lehet, hogy tényleg érdemes őket leigazolni.
Ezzel alapjáraton amúgy egyetértek, viszont sokszor meg pont az a sírás tárgya a fórumon, hogy mi miért nem tudunk fiatal ígéreteket hozni még az előtt, hogy rájuk kerül a 40 millás árcédula.
Most meg pont annyira szűk a piac ezen a poszton, hogy pl. egy Gündoganért már összetenném a kezeimet...
És addig kellene most hozni, amíg be nem következik az, amit mondasz, és valóban csillagászati áron lehet mozdítani. Egyszerűen annyira szembeötlően gyenge a mostani kettősünk, hogy jobb híján be kell vállalni a "kísérletezést", hátha belenyúlunk a jóba. Akár Kondogbia is robbanthat (ezt nem hinném mondjuk).
Nem azt mondom, hogy most egyből dobjuk ki Alonsot és Kehedirát, maradjanak mindketten, ha senki nem válik be, akkor továbbra is őket kell favorizálni sajnos.
Ettől függetlenül próbálkozni kell, mert a biztos előrelépést jelentő alternatívák (Vidal pl.) valószínűleg jövőre sem lesznek elérhetők.
Ezért már az egyetlen jó szezont hozó arcok is vonzóak. Verratti, Pogba is. Pedig tényleg nem bizonyítottak még Ők sem sokat.
Zidane csak arra utalt, hogy nem Benzema elé, hanem mögé akar csatárt igazolni, ha Higu elmegy. Nem elvetendő gondolat.
Igen. Bár én Suárezt elismerem, nagyon jó játékos, viszont a Benzema iránti elfogultságom, és a félig értelmes, elérhető alternatívák ára, na meg a remélt felfogásbeli váltás miatt mindenképpen adnék egy évet a franciának kezdőként.
Mögé hoznék valakit mindenképpen.
Most fogalmam nincs az emberről, úgyhogy nem kell komolyan venni, csak nyilatkozta, hogy az álma a Real. Szóval Ő Pierre-Emerick Aubameyang. Csak statokból tudok kiindulni, idén 44 meccsen 21 gól, 16 gólpassz a mérlege a Saint-Étienne-ben. Váltani is fog, ha minden igaz, vannak ajánlatai Angliából és Németországból.
Mivel fiatal (és lehet pancser is, nem tudom
), így nem valószínű, hogy a legjobb választás lenne, én egy rutinosabb arcot képzelnék el a padra.