Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

CS0ki

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 7., péntek 11:54

Maga a technikai tudás meg nem minden. Az a játék egyik nagyon fontos kritériuma. Ezen a szinten meg főleg. De csak erre alapozni egy olyan poszton, ahol csak sokadrangú követelmény, botorság.
Náalm mondjuk minden poszton követelmény. Alap. Aztán utána lehet nézni a többi tulajdonságot.

sokkal jobb csapatunk lehetne, csak nálam egy fél év alatt felkapott név még nem elit kategóriás játékos (pl.: ilyen Pogba is, de említhetném Gündogant is). Nálam az ilyenek még csak "futballcelebek". Ha a kövi 1-2 évben is konstans jó szezonokat futnak, a csapataik erősségei, akkor lehet, hogy tényleg érdemes őket leigazolni. De jelenleg ők és a hozzájuk hasonló játékosok is zsákba macskák.
erre meg RealMadridFanatic válaszát lehet hozni, amiven nagyon egyetértek:
Ezzel alapjáraton amúgy egyetértek, viszont sokszor meg pont az a sírás tárgya a fórumon, hogy mi miért nem tudunk fiatal ígéreteket hozni még az előtt, hogy rájuk kerül a 40 millás árcédula.
Most meg pont annyira szűk a piac ezen a poszton, hogy pl. egy Gündoganért már összetenném a kezeimet...
És addig kellene most hozni, amíg be nem következik az, amit mondasz, és valóban csillagászati áron lehet mozdítani. Egyszerűen annyira szembeötlően gyenge a mostani kettősünk, hogy jobb híján be kell vállalni a "kísérletezést", hátha belenyúlunk a jóba. Akár Kondogbia is robbanthat (ezt nem hinném mondjuk).
Igazoljunk műás nagycapatokban fixen jól teljesítő sztárokat, nagyon komoly összegekért? Nekem mondjuk alapból nem tetszik, hogy más nagycsapat sztárjátékosát elhozzuk. Sokkal jobban bejön, ha mi találjuk meg fiatalon, és nevelünk belőle komoly játékost. Én egyre inkáb arrafelé mennék, hogy csak fiatal tehetséget hoznék, nem top csapatokból. A szurkolók is jobban kötődnek hozzájuk, talán jobban is kezelhetőek, ha itt válnak komoly játékosokká, stb. És egyre nehezebb elhozni nagy játékosokat máshonnét, több a konkurencia is...
Szívemből szóltál Remy. Én is pont ugyanígy gondolom. Az szánalmas, hogy nálunk 1 gyenge szezon után repülnek az emberek, és semmivel sem jobb játékos pótolja őket, de 2x-es 3x-os áron.
Szerintem most ez sem állja meg a helyét.Azért azok a játékosok, akiktől megválna a nép, legalább 3 szezon óta itt vannak. Egyedül coentrao van két éve itt, de őt inkább a pénz alapján adná el a nép. A többi eladandó játékost alaposan meg lehetett ismerni.
Itt egy videnyó Aubameyang-ról. Semmit nem érnek ezek, de jó bedobni egy új nevet.
én már néztem, nekem megfelelne speciel. :D

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 7., péntek 11:46

jöjjön csak suarez és győzzön a jobbik.
ne legyen az ami mounál volt hogy egyszer benzema egyszer higuain.
Igen, pont az a bajom, hogy félek, hogy ez lenne. Nem változna a rendszer, nem lenne továbbra sem fix kezdő csatárunk.

Itt egy videnyó Aubameyang-ról. Semmit nem érnek ezek, de jó bedobni egy új nevet. :mrgreen:

Ja, és a haja miatt néha kicsit hasonlít Neymarra, meg volt maszkos gólöröme is. A válaszunk a Barcának. :mrgreen:

Amúgy ha van francia futball szakértő, akkor írhatna róla véleményt (na nem mintha lenne realitása), illetve arról, hogy nincs-e valami jó kis középső középpályás valahol arrafelé.
Mondjuk Zidane is előkaphatna valakit a kalapból (annak ellenére, hogy nyilván nem lehet elvárás ez minden alkalommal).
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 7., péntek 11:28

Igen. Bár én Suárezt elismerem, nagyon jó játékos, viszont a Benzema iránti elfogultságom, és a félig értelmes, elérhető alternatívák ára, na meg a remélt felfogásbeli váltás miatt mindenképpen adnék egy évet a franciának kezdőként.
jöjjön csak suarez és győzzön a jobbik.
ne legyen az ami mounál volt hogy egyszer benzema egyszer higuain.
mutassák meg mit tudnak,és jöjjön ki a rangsor,ennyi.
szolgáljanak rá az edző támogatására,ha ez meg lesz én szemléy szerint szarok rá hogy benzema a kezdő és lövi a gólokat vagy suarez.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 7., péntek 11:23

Khedira és Alonso egyszerre kikerült a kezdőből.
Én ezt szorgalmaznám, csak ilyen fontos helyen meg ki tudja, hogy nem ütne-e vissza.
Szóval ha valami csoda folytán érkezne oda két kezdő szintű ember, azért össze kell szokniuk, ez nagyon fontos ott, érezni kell a többiek mozgását, hogy valóban stabil legyen a szerkezet.
persze én a következő évet "beáldoznám" ilyen szempontból. Nem azt mondom, hogy adjunk fel mindent, de nem élném meg tragédiaként, ha a radikális változás oltárán áldoznánk fel a kupákat, hogy aztán 2-3 éven belül Európa fölé tudjunk kerekedni.
Csak a madridistákra nem jellemző a türelem.

Ja, amúgy van a Marcának ez az átigazolás figyelője, ott lehet kérdezni az aktuális újságírótól (gondolom újságírók teszik ki oda is a híreket), és a mostani arc arra a kérdésre, hogy lecserélné-e Khedirát valakire, azt felelte, hogy Gündoganra mindenképpen. A kérdező alternatívái a német-török, Kondogbia és de Rossi voltak.
Nem akarok vitát generálni, csak van azért olyan Spanyolhonban is, aki nincs teljesen megelégedve a tunéziaival.

csak nálam egy fél év alatt felkapott név még nem elit kategóriás játékos (pl.: ilyen Pogba is, de említhetném Gündogant is). Nálam az ilyenek még csak "futballcelebek". Ha a kövi 1-2 évben is konstans jó szezonokat futnak, a csapataik erősségei, akkor lehet, hogy tényleg érdemes őket leigazolni.
Ezzel alapjáraton amúgy egyetértek, viszont sokszor meg pont az a sírás tárgya a fórumon, hogy mi miért nem tudunk fiatal ígéreteket hozni még az előtt, hogy rájuk kerül a 40 millás árcédula.
Most meg pont annyira szűk a piac ezen a poszton, hogy pl. egy Gündoganért már összetenném a kezeimet...
És addig kellene most hozni, amíg be nem következik az, amit mondasz, és valóban csillagászati áron lehet mozdítani. Egyszerűen annyira szembeötlően gyenge a mostani kettősünk, hogy jobb híján be kell vállalni a "kísérletezést", hátha belenyúlunk a jóba. Akár Kondogbia is robbanthat (ezt nem hinném mondjuk).
Nem azt mondom, hogy most egyből dobjuk ki Alonsot és Kehedirát, maradjanak mindketten, ha senki nem válik be, akkor továbbra is őket kell favorizálni sajnos.
Ettől függetlenül próbálkozni kell, mert a biztos előrelépést jelentő alternatívák (Vidal pl.) valószínűleg jövőre sem lesznek elérhetők.
Ezért már az egyetlen jó szezont hozó arcok is vonzóak. Verratti, Pogba is. Pedig tényleg nem bizonyítottak még Ők sem sokat.

Zidane csak arra utalt, hogy nem Benzema elé, hanem mögé akar csatárt igazolni, ha Higu elmegy. Nem elvetendő gondolat.
Igen. Bár én Suárezt elismerem, nagyon jó játékos, viszont a Benzema iránti elfogultságom, és a félig értelmes, elérhető alternatívák ára, na meg a remélt felfogásbeli váltás miatt mindenképpen adnék egy évet a franciának kezdőként.

Mögé hoznék valakit mindenképpen.
Most fogalmam nincs az emberről, úgyhogy nem kell komolyan venni, csak nyilatkozta, hogy az álma a Real. Szóval Ő Pierre-Emerick Aubameyang. Csak statokból tudok kiindulni, idén 44 meccsen 21 gól, 16 gólpassz a mérlege a Saint-Étienne-ben. Váltani is fog, ha minden igaz, vannak ajánlatai Angliából és Németországból.
Mivel fiatal (és lehet pancser is, nem tudom :mrgreen: ), így nem valószínű, hogy a legjobb választás lenne, én egy rutinosabb arcot képzelnék el a padra.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 7., péntek 11:14

Csigavér. Zidane csak arra utalt, hogy nem Benzema elé, hanem mögé akar csatárt igazolni, ha Higu elmegy. Nem elvetendő gondolat. Csak nálam Benzema jelenleg az örök ígéret kategória. Én most ezt nem vállalnám be. Hoznék elé egy konkurenciát, akit ha kiszorít, akkor megérdemelten övé a jövő, ha meg nem sikerül neki, akkor megérte a csatárt megvenni.
Mondjuk ezzel várjuk meg az olasz szakembert, akivel kapcsolatban elég sokszor leírtam hogy előszeretettel játszik két csatárral, ha itt is így gondolja akkor simán hozhatunk Benzema mellé egy Suarez kalibert. bár igazából így már három csatárral játszanánk mert Cét is ide lehet sorolni ebben a felállásban. ha mögéjük összehozunk egy masszív, de játékos kp-t akkor simán elbírja ezt a három játékost a csapat. csak a legnagyobb gond az hogy a három megfelelő középpályásból eddig csak egy van itt, Modric.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 7., péntek 11:03

Verratti, Pogba.
+1. Ez nagyon egyértelmű. A felállás is jó, amit Fanatic felvázolt. Ez egy stabil kkp lenne, megbízható előre játékkal. Ez a lényeg, illetve az, hogy Khedira és Alonso egyszerre kikerült a kezdőből. Ők a Real leggyengébb pontjai (egyetemben Di Mariaval), és ha ezeket ki tudjuk küszöbölni, akkor félelmetes fejlődést mutathat a játékunk.
Ha máshol van valakinek rossz szezonja, akkor az elfogadható, de ha itt van valakinek formahanyatlása akkor takarodjon. Azért elég luxus mindig új embereket igazolni, ráadásul olyat, aki nem is hű de nagyon jó.
Szívemből szóltál Remy. Én is pont ugyanígy gondolom. Az szánalmas, hogy nálunk 1 gyenge szezon után repülnek az emberek, és semmivel sem jobb játékos pótolja őket, de 2x-es 3x-os áron. Ez butaság. Én ezt elégeltem meg az utóbbi időben, és ezért nem vagyok mélységesen Khedira és Higuáin ellenes. Azt én is látom, hogy ezek nem elit kategóriás játékosok, és a helyükön egy elit kategóriás játékossal, sokkal jobb csapatunk lehetne, csak nálam egy fél év alatt felkapott név még nem elit kategóriás játékos (pl.: ilyen Pogba is, de említhetném Gündogant is). Nálam az ilyenek még csak "futballcelebek". Ha a kövi 1-2 évben is konstans jó szezonokat futnak, a csapataik erősségei, akkor lehet, hogy tényleg érdemes őket leigazolni. De jelenleg ők és a hozzájuk hasonló játékosok is zsákba macskák.

Maga a technikai tudás meg nem minden. Az a játék egyik nagyon fontos kritériuma. Ezen a szinten meg főleg. De csak erre alapozni egy olyan poszton, ahol csak sokadrangú követelmény, botorság. (Ez a megfogalmazás konkrétan a vkp posztra igaz, egy csatárnál az egyik legfontosabb. Nem egy újabb vitát akarok generálni, csak ez hozzátartozik azokhoz a dolgokhoz, amit Remy rendkívül jól megfogalmazott.)

Pont ezért kell Jesét is nyomni, adni neki egy szezont, mert ő legalább ingyen van, és jelenleg semmivel sincs rosszabb esélye Real Madrid szinten komoly játékossá válni, mint mondjuk Isconak. Aztán, ha egy év alatt sem mutat olyat, ami biztató, akkor el lehet gondolkodni a srác jövőjén. De meg kellene adni az esélyt neki. És szerintem Nachonak is jár az esély. Simán jó lenne 4. számú kh-nak, ha Albiol lelép.

Silva meg... Volt egy-másfél szezonja, amikor sajnáltam, hogy nem itt játszik. Ki tudja, lehet a mi rendszerünkből pont ő hiányzik. De egyre kevésbé vagyok megelégedve vele. Ő is kicsit leeresztett.
Kezdem megkérdőjelezni Zidane pajtás épelméjűségét: egy, azaz egy Benzemával nekivágni a következő szezonnak?! Ugyanmár...
Csigavér. Zidane csak arra utalt, hogy nem Benzema elé, hanem mögé akar csatárt igazolni, ha Higu elmegy. Nem elvetendő gondolat. Csak nálam Benzema jelenleg az örök ígéret kategória. Én most ezt nem vállalnám be. Hoznék elé egy konkurenciát, akit ha kiszorít, akkor megérdemelten övé a jövő, ha meg nem sikerül neki, akkor megérte a csatárt megvenni.

NathanBarley
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. június 7., péntek 10:56

Kezdem megkérdőjelezni Zidane pajtás épelméjűségét: egy, azaz egy Benzemával nekivágni a következő szezonnak?! Ugyanmár... :angry:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 7., péntek 10:45

RealMadridFanatic-kal értek egyet, ha csak kettőt lehet választani, nekem is ugyanazok az elképzeléseim lennének. Csak mondjuk a DM/Özil helyett, egy Özil/Jesé, csak hogy mégis három legyen a kettő helyett :mrgreen: De a két kp kell mindenképp, Jesé meg nagyon úgy tűnik a nagyoknál folytatja.

Ha a realitást nézzük egyébként, akkor a felsorolt nevek közül nem érkezik kkp-s, jön egy Jesé, és egy Isco..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ganjaman89
Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
Kedvenc csapatod: real madrid cf

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 7., péntek 10:37

Di Maria tutti marad,tavaly ő volt legjobb Ronaldon kivül,csak sokat volt sérült,amúgy Bale-t is körbenyalják itt de 21 éves és rengeteget sérült,nehogy úgy járjunk vele mint Kakával.Szerintem hanyagolni kéne elég teher a csapatnak már Cr is(helyette védekezni).Szerintem az 1ik oldalra egy hagyományos szélsőt kellene venni tehát jobb lábast,amúgy a dortmund is így áll fel.arra posztra lehetne hozzni Isco-t ,Thiagot (ő nem jön)Jessé.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 7., péntek 10:10

Mondjuk nem hiszem, hogy ez az ő döntése csak...
Arra gondolsz, hogy a PSG miért is engedné el?

Én sem hinném, hogy mozdítható. Remélem mondjuk, hogy Ancelotti nagy hatással van rá. :-)
Aztán persze ha váltani is akarna, ki tudja mennyiért engednék a párizsiak?

a következő nevekből
Verratti, Pogba.

Nálam mindenek felett állna a középpálya ráncba szedése. Nagyon csípném Balet, de nagyon kevés esélye van, ha érkezik is, akkor horroráron. Én is szívesen lecserélném Di Maríát, de nem ez lenne a prioritás. Úgy is mondhatnám, hogy a középpálya után a többi poszt javítása (Carvajal érkezése után) már "grátisz" lenne, a pénz függvényében persze.

Meggyőződésem, hogy ha középen stabilak lennénk, és más stílust honosítanánk meg, akkor a már itt lévő emberek is jobb teljesítményt tudnának nyújtani.

Carvajal------Varane-------Ramos---------Marcelo
--------Verratti-------Pogba---------Modric--------
--------DM/Özil-----Benzema----------Cé----------

Persze hozzá kell tenni, hogy pont az általam választott két névre nagyon kevés a sansz, szinte semmi.

Szóval ha reálisabban akarom megközelíteni, akkor talán Gündogan (bár őt sem érzem esélyesnek...) és Isco.

lucifer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 7., péntek 9:59

Egy kérdés ha már úgy is szóba jött Veratti, ha ti a következő nevekből választhatnátok mondjuk 2-őt kit hoznátok és miért? Bár Jesé saját nevelés de azért tettem bele mert úgy értem 2 választott embert akiket a kezdőbe vagy közvetlen a kezdőbe(formafüggően más emberrel néha váltva) játszatnátok, és nem csak csereként.

Isco,Ganso,Veratti,Cabaye,Fofana,Gündogan,Jesé,Bale,Pogba,Reus

Az én választásom: Bale és Gündogan
Ok: kkp és szélső hiányban vagyunk amit a két játékos érkezésével tudnánk talán orvosolni.
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 7., péntek 9:55

CS0ki írta:Tőlünk meg két millával többet kér fizunak!
Leszarom, csak legyen már itt és kezdjen bele a melóba.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 7., péntek 9:48

Szar szezonja bárkinek lehet. David Luizt is pár éve hozta volna mindenki, erre most őa megaflop.
Luiz akkor egy fiatal tehetséges játékos volt, Silva meg 28 éves lesz...Mi köze egymáshoz a kettőnek? Mint érv meg eleve nem igazán érthető, hogy akkor miért hozzuk Silvát, ha most Lúiz "megaflop". :hmmm:

Silva jól megvan a a Citzyben, nemrég hosszabbított szerződést, eszében sincs váltani. Navas meg jó eséllyel Nasri helyét veszi át a keretben.
Silva itt 10 meccset sem játszana a szezonban, amíg ez az orvosi stáb van itt.
Silva nem sérülékeny játékos, az utolsó szezonjaiban szinte soha nem volt a betegszobában.
A Marca szerint Ancelotti hajlandó a 4 millió euró felét kifizetni saját zsebből, amivel megkönnyítené a dolgunkat,
Tőlünk meg két millával többet kér fizunak! :lol:
Közben Verratti most először nyilatkozott úgy, hogy nem biztos a PSG-ben való maradása, most csak is az Európa u21-es bajnokságra koncentrál, utána hozza meg döntését.
Mondjuk nem hiszem, hogy ez az ő döntése csak...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 7., péntek 9:42

lucifer írta:
Remy írta: Hagyjuk már ezt a Silvát, mert semmivel nem lennénk előrébb vele, mint most DM-mel. Silva is flop szezont hozott...
Akkor kellett volna leigazolni, amikor az argentint vettük. Nem most.
És? Most azért ne igazolnánk le mert nem jött ki neki a lépés? Ennyi erővel tőlünk a keret negyedét ki lehetne vágni hogy bocs de nem volt jó szezonotok. Nem hiszem hogy Silva el lenne veszve egyszerűen csak ő jobban beleillik a spanyol fociba mint az angolba,szerintem csak egy kis légkörváltozás kéne neki.
Ha máshol van valakinek rossz szezonja, akkor az elfogadható, de ha itt van valakinek formahanyatlása akkor takarodjon. Azért elég luxus mindig új embereket igazolni, ráadásul olyat, aki nem is hű de nagyon jó. De persze máshol tolja, így tuti, hogy itt jobb lenne, mint az itteniek.

Sose lesz csapatunk...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lucifer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 7., péntek 9:38

Remy írta: Hagyjuk már ezt a Silvát, mert semmivel nem lennénk előrébb vele, mint most DM-mel. Silva is flop szezont hozott...
És? Most azért ne igazolnánk le mert nem jött ki neki a lépés? Ennyi erővel tőlünk a keret negyedét ki lehetne vágni hogy bocs de nem volt jó szezonotok. Nem hiszem hogy Silva el lenne veszve egyszerűen csak ő jobban beleillik a spanyol fociba mint az angolba,szerintem csak egy kis légkörváltozás kéne neki.
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 7., péntek 9:36

Silva itt 10 meccset sem játszana a szezonban, amíg ez az orvosi stáb van itt.

+ szerintem nem egy nagy szám az ember, és sosem volt az. Voltak jó meccsei, de ennyiben kimerült az emberünk, én évekkel ezelőtt sem hoztam volna.

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2013. június 7., péntek 9:26

Hagyjuk már ezt a Silvát, mert semmivel nem lennénk előrébb vele, mint most DM-mel. Silva is flop szezont hozott...
Szar szezonja bárkinek lehet. David Luizt is pár éve hozta volna mindenki, erre most őa megaflop.
Silva szerintem nagyon beleillene a Madridba.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 7., péntek 9:10

lucifer írta: Ezzel lehet megnyílik az út Silva Madridba igazolása felé. Bár sajnos Perezék fejében már meg se valósul az ötlet,de igen a széleket kéne erősíteni. Talán ha Benítez komolyan gondolja hogy leigazolja Callejónt és DM is lép vagy bevonjuk a csere üzletbe akkor megint veszítünk egy szélsőt. Én még mindig azt mondom egy 25-28 milliós ajánlattál el lehetne hozni. Főleg hogy a napokban vette meg a City Navast,és gondolom még sok mindenkit akarnak venni mert hát ők a City igy nekik kel igazolni,ezért jól jöhet a pénz is nekik.
Hagyjuk már ezt a Silvát, mert semmivel nem lennénk előrébb vele, mint most DM-mel. Silva is flop szezont hozott...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lucifer

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 7., péntek 9:03

A city eszetlen költekezése a hasznukra válhat idén! Megvették Fernandinhót is a Sahtartól,ami nekünk nézve kedvező lehet. Ezzel lehet megnyílik az út Silva Madridba igazolása felé. Bár sajnos Perezék fejében már meg se valósul az ötlet,de igen a széleket kéne erősíteni. Talán ha Benítez komolyan gondolja hogy leigazolja Callejónt és DM is lép vagy bevonjuk a csere üzletbe akkor megint veszítünk egy szélsőt. Én még mindig azt mondom egy 25-28 milliós ajánlattál el lehetne hozni. Főleg hogy a napokban vette meg a City Navast,és gondolom még sok mindenkit akarnak venni mert hát ők a City igy nekik kel igazolni,ezért jól jöhet a pénz is nekik.

Iscoval kapcsolatban pedig korántsem vagyok biztos hogy bevállna. Bár kevés Malaga meccset látam(konkrétan Portó-Malaga,Malaga-Dortmund,Real-Malaga,Malaga-Real,Barca-Malaga meccseket) de nekem ott nem tűnt ki annyira a játéka. Sajnos ha csak a közelmúltat nézem vesztek el már nálunk spanyol tehetségek( Canales,Pedro Leon) nem tudom ő nem-e egy újabb ilyen lenne.

Apropó, a minap átjött egyik haverom és boncolgattuk a témát az átigazolásokról.Szóba jött Verratti és Gündogan. Mivel Haverom oda van az Olaszokért szinte már istenítette Verrattit. Én nem ismerem a játékát,de mivel lehet ő jobb Gündogánál? Vagy eleve más poszt a két játékos?

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 7., péntek 8:19

Mourinho talán második évében volt egy hír, hogy nincs megelégedve a Sanitas munkájával, emlékeztek? Kár, hogy nem bontottak velük szerződést. Meddig érvényes az, nem tudja valaki?

Vissza: