Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 22:52

TrueColours írta:Nekem Varane játéka tetszett nagyon, pedig csak egy spanyol középcsapat szint volt az ellenfél, mint kiderült. (Ami persze a támadóknak nem csökkenti az érdemeit!)

Teljesen jó volt ez sörmeccsnek. Legyen meg zsinórban a 16 meccs pls! :Đ :Đ

Figyelj,

Betámadtál varannal,hogy nem ismerem el,holott tök másról írtam,gyengébbek kedvéért,arról,hogy egy olyan csapat ellen,akik alig mennek át a félpályán,nem feltétlen mérvadó a teljesítménye.....írtam ezt azért,hogy próbáljam újra azt....amit egyébként évek óta,megosztani azt amit tudok,vagy nem tudok,másokkal......Te betámadtál,nekem jöttél....sőt,sértegettél,pl azzal hogy üldözési mániám van. Nem baj,nem vagyok sértődős.......
Majd ez mivel nem volt elég,megpróbáltál sértegetni pepével.....hogy 10 oldalon át(összesen nem volt ennyi vita),én pepét preferáltam varanal szemben(ennek meg semmi köze a megítéléséhez), igen....mert ő a legjobb védőnk,elnézést ha ez neked nem tetszik. Próbálkozol mindennel.....csak hogy beugass......menj máshová.....más nem tudok mondani,vagy értelmezd amit írok jobban.,
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 4., kedd 22:50

Ki ez a faszi? :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 22:50

Mit kezdtem el? :ozil: Tudtommal nem én írtam más hszére hogy bunkó, meg más viselkedésére hogy szarakodás. Szóval nagyon kíváncsi vagyok! :lol:
Utolsó dobásod volt, aztán kíváncsiskodhatsz. És igen, paraszt vagyok.
plusz sztem túl is játssza magát és a szerepét. úgy megy oda az emberhez kiosztani egy szabálytalanság után... peckesen.. magyarázva.. kemény arcot vágva.. mondjuk állítólag a fradit sem szereti.
Idén az első meccs, el van tűnve, kellett neki a színház. pfej
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 4., kedd 22:49

egyébként totál lejön a viktorról ( na nem arróól, hanem a kassairól :mrgreen: ), h rohadt unszimpatikus számára a real. sőt..

a bayern elleni elődöntőn sem tetszett a ténykedése 2 éve.

plusz sztem túl is játssza magát és a szerepét. úgy megy oda az emberhez kiosztani egy szabálytalanság után... peckesen.. magyarázva.. kemény arcot vágva.. mondjuk állítólag a fradit sem szereti.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

TrueColours
Kedvenc játékosaid: A jó formában lévő játékosaink
Kedvenc csapatod: Találd ki!:D

HozzászólásSzerző: TrueColours » 2014. november 4., kedd 22:47

Realista24 írta:
TrueColours írta:Nekem Varane játéka tetszett nagyon, pedig csak egy spanyol középcsapat szint volt az ellenfél, mint kiderült. (Ami persze a támadóknak nem csökkenti az érdemeit!)

Lassan befejezheted, amit elkezdtél, mert unom.
Mit kezdtem el? :ozil: Tudtommal nem én írtam más hszére hogy bunkó, meg más viselkedésére hogy szarakodás. Szóval nagyon kíváncsi vagyok! :lol:

Csak hogy ne legyen off: valaki meg tudja szerezni Benzema személyes edzéstervét? :D

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 4., kedd 22:46

lehet unalmas, de nálam Benzema...beszarás milyen passzokat osztott, 3-4-ből gól lehetett volna simán, mellette beverte azt a helyzetet, amit hát...volt, hogy már kihagyott. :D

Egyébként mindkét csapat eldöntötte, hogy ki nyeri ezt a meccset, ez kb minket is meglepett. nem tudtunk felpörögni, nem tudtunk igazán koncentrálni. CR meg labdatemető volt, minden elpattant tőle, szerintem max 2-3 jó megoldása lehetett egész meccsen. Isconak voltak jó megoldásai, de a vége felé azt le kellett volna passzolni a 16-oson belül. Hamesz nem volt most túl jó...

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. november 4., kedd 22:44

Kassai nem szereti a Real Madridot. Nem lepett meg a tevékenykedése,de így sem volt nagyon vészes. Vannak nála sokkal gyengébb bírók is az elitben.

Egyébként ennyi volt a különbség ma:
http://www.eredmenyek.com/merkozes/hnRy ... sztikaja;0
:goat:

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2014. november 4., kedd 22:42

Nem játszott rosszul a csapat, de ennyi helyzetet kihagyni... Ronaldo mintha csöppet rágörcsölt volna a rekordra, ma is lőhetett volna párat. Marcelo beadásai nagyon veszélyesek voltak ma, kár, hogy csak egy akadt be. Isco-hoz ragad a labda, de nagyon, élmény nézni a levételeit. Varane elképesztő még mindig, remélem nálunk fog "megöregedni" :P. Benzema is jól tolta... igazából nem volt rossz a csapat, jól ment majd mindenkinek, csak a helyzetkihasználás...

Kassainak viszont perverz élvezetet jelentett, hogy Real játékosnak adjon lapot... az angoloknak szerintem sokkal többet megengedett, több angol sárgát is kioszthatott volna... hál isten ez nem nagyon fog számítani a csoportkörben :)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 4., kedd 22:41

Realista24 írta:Én is Marcira nyomtam, mellette Varane-t és Karimot tudom kiemelni talán jobban.
Kb ennyi, de Ramos meg Kroos se volt rossz. Viszont az említett három illető kimagaslott. CR viszont fejben elég stresszes volt, és ez a játékán is látszott...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 22:40

Lassan befejezheted, amit elkezdtél, mert unom.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

TrueColours
Kedvenc játékosaid: A jó formában lévő játékosaink
Kedvenc csapatod: Találd ki!:D

HozzászólásSzerző: TrueColours » 2014. november 4., kedd 22:39

Nekem Varane játéka tetszett nagyon, pedig csak egy spanyol középcsapat szint volt az ellenfél, mint kiderült. (Ami persze a támadóknak nem csökkenti az érdemeit!)

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 4., kedd 22:39

Benzema, Varane es Marcelo kozul az egyik a MOM, nem tudok donteni.
Felejtheto meccs volt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. november 4., kedd 22:38

Ez van, ezek nemakartak sok gólt kapni. Meg kell szokni, lesz még pár csapat, aki bekkelni jön Madridba, főleg a BL-ben.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 22:38

Én is Marcira nyomtam, mellette Varane-t és Karimot tudom kiemelni talán jobban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 4., kedd 22:37

ezt ott folytatták, ahol az Anfielden abbahagyták... Marcelo, Benzema üde színfolt, Modric meg Kroos elvoltak, Varane epic... Kb. ennyi. Marcelora nyomtam, mert alázott a bal oldalon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. november 4., kedd 22:37

Valamivel jobban élveztem, mint a katalánok elleni 5 simát. Mondjuk a Pelle féle 2-6 volt ennyire szórakoztató.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 22:35

Kroos....beszarás afaszi.....de benzema is komoly volt....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. november 4., kedd 22:34

Uhh, de retek szar volt ez a második félidő. :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 4., kedd 14:55

ziro4vr írta:Ja hát az atmánál az a hullámvölgy, mikor rosszul pörög a szerencsekerék és nem fejeli be valaki Koke beadását/szögletét :lol: Illetve ez a kinyíromacsaládodatisahárompontért stílus sem tartható örökké

BL:ha nem bacunk el valamit nagyon és/vagy nem lesz extrém sérüléshullám, akkor nagyon kevés csapat van, amely egy két meccses párharcban komoly tényező lehet ellenünk. 3-4 ilyen van, de igazság szerint amennyire most összeállni látszik a csapat, inkább 1-2.
Az atma houta amit tud,nincs abban semmi meglepő,kivéve a csoki által említett 4 hetet.Szal konstans volt a matracos bagázs,ha azt vesszük.Hogy aztán a "játék" milyen volt,az már más tészta...

BL:Egy meccsen minden lehet.A döntő meg ilyen.Lutri.De,ha odáig jutunk,ott max mentális problèmák lehetnek,mert mint fizikálisan,mint tudásban messze ez a keret a legjobb a világon...
De ha a fejekben minden rendben nincs mese...akkor hozni kell,márha bejutunk ismét a döntőbe.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 4., kedd 14:29

ziro4vr írta:
BL:ha nem bacunk el valamit nagyon és/vagy nem lesz extrém sérüléshullám, akkor nagyon kevés csapat van, amely egy két meccses párharcban komoly tényező lehet ellenünk. 3-4 ilyen van, de igazság szerint amennyire most összeállni látszik a csapat, inkább 1-2.
Igazából,nagyon hasonló a helyzet a 2010es Barcával,2012es Barcával és a 2014es Bayern-nel...Nagyon ment nekik a szekér egész évben, jó csapatuk volt a BL legnagyobb esélyesei.Milyen csapatok állították meg őket? A brusztolós taktikus csapatok nagyon jó kontrajátékkal, nekünk is ezekre a csapatokra kell idén figyelni, akik képesek feladni a játékukat miattunk és csak az eredményre koncentrálni.Én ezt a Chelseaben látom, ők képviselnek megfelelő minőséget ahhoz hogy 2 nagyon összeszedett meccsen tovább jussanak ellenünk, van még az Atletico akik képesek ugyanerre de játékosállományban jóval gyengébb színvonalat képviselnek.Amiért én rendkívül bizakodó vagyok, és nagyobb esély látok a címvédésre mint a Barca és a Bayern esetében, hogy a mi csapatunk a kombinatív támadó foci mellett képes a brusztulós taktikus kontrázó focit is játszani, nem is akárhogy...erről álmodtam évek óta,hogy a gyilkos kontrajátékunk párosuljon egy kombinatív nem meddő, labdatartós focival is...így gyakorlatilag mind2 stílusra megvan a fegyverünk, a Barca-Bayern féle csapatokra és a Chelsea-Atma féle betömörülős csapatokra is...Persze van még min javítani, mert semmi sem tökéletes, de óriási esélyt látok jelenleg a címvédésünkre, amiben vagy egy nagyon taktikus nagyon brusztolós csapat két tökéletes meccsel állíthat meg, vagy a saját könnyelmáségünk, beképzeltségünk.Meg persze a fociban bármi megtörténhet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: