Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: A jó formában lévő játékosaink
- Kedvenc csapatod: Találd ki!:D
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nekem Varane játéka tetszett nagyon, pedig csak egy spanyol középcsapat szint volt az ellenfél, mint kiderült. (Ami persze a támadóknak nem csökkenti az érdemeit!)
Teljesen jó volt ez sörmeccsnek. Legyen meg zsinórban a 16 meccs pls! :Đ :Đ
Teljesen jó volt ez sörmeccsnek. Legyen meg zsinórban a 16 meccs pls! :Đ :Đ
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Benzema, Varane es Marcelo kozul az egyik a MOM, nem tudok donteni.
Felejtheto meccs volt.
Felejtheto meccs volt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez van, ezek nemakartak sok gólt kapni. Meg kell szokni, lesz még pár csapat, aki bekkelni jön Madridba, főleg a BL-ben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én is Marcira nyomtam, mellette Varane-t és Karimot tudom kiemelni talán jobban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ezt ott folytatták, ahol az Anfielden abbahagyták... Marcelo, Benzema üde színfolt, Modric meg Kroos elvoltak, Varane epic... Kb. ennyi. Marcelora nyomtam, mert alázott a bal oldalon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Valamivel jobban élveztem, mint a katalánok elleni 5 simát. Mondjuk a Pelle féle 2-6 volt ennyire szórakoztató.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kroos....beszarás afaszi.....de benzema is komoly volt....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Uhh, de retek szar volt ez a második félidő.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az atma houta amit tud,nincs abban semmi meglepő,kivéve a csoki által említett 4 hetet.Szal konstans volt a matracos bagázs,ha azt vesszük.Hogy aztán a "játék" milyen volt,az már más tészta...ziro4vr írta:Ja hát az atmánál az a hullámvölgy, mikor rosszul pörög a szerencsekerék és nem fejeli be valaki Koke beadását/szögletét Illetve ez a kinyíromacsaládodatisahárompontért stílus sem tartható örökké
BL:ha nem bacunk el valamit nagyon és/vagy nem lesz extrém sérüléshullám, akkor nagyon kevés csapat van, amely egy két meccses párharcban komoly tényező lehet ellenünk. 3-4 ilyen van, de igazság szerint amennyire most összeállni látszik a csapat, inkább 1-2.
BL:Egy meccsen minden lehet.A döntő meg ilyen.Lutri.De,ha odáig jutunk,ott max mentális problèmák lehetnek,mert mint fizikálisan,mint tudásban messze ez a keret a legjobb a világon...
De ha a fejekben minden rendben nincs mese...akkor hozni kell,márha bejutunk ismét a döntőbe.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igazából,nagyon hasonló a helyzet a 2010es Barcával,2012es Barcával és a 2014es Bayern-nel...Nagyon ment nekik a szekér egész évben, jó csapatuk volt a BL legnagyobb esélyesei.Milyen csapatok állították meg őket? A brusztolós taktikus csapatok nagyon jó kontrajátékkal, nekünk is ezekre a csapatokra kell idén figyelni, akik képesek feladni a játékukat miattunk és csak az eredményre koncentrálni.Én ezt a Chelseaben látom, ők képviselnek megfelelő minőséget ahhoz hogy 2 nagyon összeszedett meccsen tovább jussanak ellenünk, van még az Atletico akik képesek ugyanerre de játékosállományban jóval gyengébb színvonalat képviselnek.Amiért én rendkívül bizakodó vagyok, és nagyobb esély látok a címvédésre mint a Barca és a Bayern esetében, hogy a mi csapatunk a kombinatív támadó foci mellett képes a brusztulós taktikus kontrázó focit is játszani, nem is akárhogy...erről álmodtam évek óta,hogy a gyilkos kontrajátékunk párosuljon egy kombinatív nem meddő, labdatartós focival is...így gyakorlatilag mind2 stílusra megvan a fegyverünk, a Barca-Bayern féle csapatokra és a Chelsea-Atma féle betömörülős csapatokra is...Persze van még min javítani, mert semmi sem tökéletes, de óriási esélyt látok jelenleg a címvédésünkre, amiben vagy egy nagyon taktikus nagyon brusztolós csapat két tökéletes meccsel állíthat meg, vagy a saját könnyelmáségünk, beképzeltségünk.Meg persze a fociban bármi megtörténhet.ziro4vr írta:
BL:ha nem bacunk el valamit nagyon és/vagy nem lesz extrém sérüléshullám, akkor nagyon kevés csapat van, amely egy két meccses párharcban komoly tényező lehet ellenünk. 3-4 ilyen van, de igazság szerint amennyire most összeállni látszik a csapat, inkább 1-2.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ja hát az atmánál az a hullámvölgy, mikor rosszul pörög a szerencsekerék és nem fejeli be valaki Koke beadását/szögletét Illetve ez a kinyíromacsaládodatisahárompontért stílus sem tartható örökké
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem meggyőződésem,hogy idén nekünk az út a döntőig sokkal nehezebb lesz mint maga a döntő... Tavaly nagyon simán szinte csont nélkül masíroztunk Lissabonba, aztán ott nem az Atleti volt a nehéz ügy, hanem saját magunk...az a 12 év a nyomás,hogy most meg kell legyen, érezhető volt mindenkin,hogy most vagy soha és ez rányomta a bélyeget a játékunkra is, aztán a gól után teljesen felszabadultunk.morientes írta:Csak ne a BL döntőben )
Idén ha bejutunk a döntőbe,nem lesz már az a teher amit a decima jelentett,játékosainknak sem az első döntője lesz, nem lesz már az a lámpaláz, ha nem nyerünk na bumm senki se duplázott még, de ha nyerünk... az odavezető út nehezebb lesz szerintem,ha ott leszünk berlinben én egy jóval felszabadúltabb játékosabb madridra számítok, teher nélkül...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
Nos mondjuk ezt így adom,de ha csak nekünk is ilyen kismértékű hullámvölgyünk lesz,hát legyen... Csak ne a BL döntőben )CS0ki írta:Pedig volt. Pl január 7 és március 2 között volt 14 meccsük, abból 4 döntetlen és négyszer kikaptak.mert nem nagyon emlékszem Choloéknál tavaly "hullámvölgyre".
De náluk eleve más a hullámvölgy, mivel játékuk kb nincs, illetve olyan "egyszerű", hogy nem túl látványos a visszaesés.Amikor jól ment nekik, akkor is főleg 1-2góllal nyertek, kevés gólt kapva. Onnan látványosan nehéz visszaesni. Mi meg 5-ösével, parádézva játszunk, ha majd jön 1-2 döntetlen vagy kisebb győzelem, már az is hullávölgy lesz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Pedig volt. Pl január 7 és március 2 között volt 14 meccsük, abból 4 döntetlen és négyszer kikaptak.mert nem nagyon emlékszem Choloéknál tavaly "hullámvölgyre".
De náluk eleve más a hullámvölgy, mivel játékuk kb nincs, illetve olyan "egyszerű", hogy nem túl látványos a visszaesés.Amikor jól ment nekik, akkor is főleg 1-2góllal nyertek, kevés gólt kapva. Onnan látványosan nehéz visszaesni. Mi meg 5-ösével, parádézva játszunk, ha majd jön 1-2 döntetlen vagy kisebb győzelem, már az is hullávölgy lesz.
- morientes
Hát ha az a nyomorult atma végig tudta tolni a szezont két fronton tavaly,úgy hogy nekik a padjuk is bőven rövidebb mint a mienk,akkor nekünk is illene...mert nem nagyon emlékszem Choloéknál tavaly "hullámvölgyre".Szó volt itt korábban a visszaesésről...szerintem amúgy törvényszerű, hogy majd fog jönni újra egy kisebb-nagyobb hullámvölgy a csapat életében (reméljük minél kisebb)...egyszerűen lehetetlen végignyomni ilyen formában egy teljes szezont...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha kellene, tudna játszani, de valószínű csak a kispadon lesz tartalékban.Apropó...Carvajal sérülése mennyire súlyos amúgy? Mikor játszhat legközelebb?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
úgy tudom egy hétre dőlt ki, a Pool ellen nem játszik.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Benzemával mondjuk soha sem a BL-ben volt a probléma...ott rendre jöttek a gólok, gólpasszok folyamatosan...én mindig a bajnokságban láttam kicsit motiválatlanabbnak...az utóbbi meccseken mondjuk szerintem a csapat egyik, ha nem a legjobbja...remélem nála is kitart a forma...Boky írta: szerk: és benzema is ide sorolható, ha tetszik neki, hogy fontos a csapatnak, és nem fikázzák, és nem mondja be az unalmast és tér vissza ahhoz a flegma hozzáállásához.
A pótolhatatlan játékosokkal egyetértek...jó lenne ha őket elkerülnék a sérülések (Carvajal,Modric, Kroos, Cristiano)...
Apropó...Carvajal sérülése mennyire súlyos amúgy? Mikor játszhat legközelebb?
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
egy esetleges hullámvölgy nagyban függ a sérülésektől is. én jelenleg 4 embert látok pótolhatatlannak, akiknek a kiválásával érezhetően csökkenne a játékunk minősége: carvajal, modric, kroos, CR (+ most, hogy coentraoval ki tudja mi van, és marcelo is halványan emlékeztet a 2-3 évvel ezelőtti formájára, őt sem lenne jó elveszteni).
a többiek kisebb-nagyobb változásokkal szerintem pótolhatóak, ha a fenti négyes (ötös) megússza sérülések nélkül a szezont, akkor akár végig is lehet vinni ezt a lendületet. ancelotti meg megoldja a tavaszi formaidőzítést.
szerk: és benzema is ide sorolható, ha tetszik neki, hogy fontos a csapatnak, és nem fikázzák, és nem mondja be az unalmast és tér vissza ahhoz a flegma hozzáállásához.
a többiek kisebb-nagyobb változásokkal szerintem pótolhatóak, ha a fenti négyes (ötös) megússza sérülések nélkül a szezont, akkor akár végig is lehet vinni ezt a lendületet. ancelotti meg megoldja a tavaszi formaidőzítést.
szerk: és benzema is ide sorolható, ha tetszik neki, hogy fontos a csapatnak, és nem fikázzák, és nem mondja be az unalmast és tér vissza ahhoz a flegma hozzáállásához.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nincs semmi baj ha jön a hullámvölgy,de meg kell próbálni a nehezebb meccseket,ahol gyengébbek vagyunk azokat is seggen csúszva behúzni.
Az fogja megnyerni a bajnokságot.
Azokban az időkbe nyerni kell,1:0-ákra,és akkor ebből is jól kifogunk jönni.
Az fogja megnyerni a bajnokságot.
Azokban az időkbe nyerni kell,1:0-ákra,és akkor ebből is jól kifogunk jönni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale