Gareth Bale - 18
- Fuentealbilla
Re: Gareth Bale - 11
Itt azért kezdenek egyesek Bale-el kapcsolatban átesni a ló túloldalára...
Beckham meg... uram bocsá, hogy jobbszélső kp-s létére nem tudott elég meggyőzőt alkotni a rá kényszerített védekező KP-s poszton.... Rajta legalább annó is mindig látszódott a hajtás, h megy előre a labdákért.. nem úgy mint egyes "galaktikusok" mondom ezt úgy is, h imádtam pl. Ronaldot de annó nem véletlenül kapott heteken vagy még több időn át füttykoncertet a Bernabeuban
Beckham meg... uram bocsá, hogy jobbszélső kp-s létére nem tudott elég meggyőzőt alkotni a rá kényszerített védekező KP-s poszton.... Rajta legalább annó is mindig látszódott a hajtás, h megy előre a labdákért.. nem úgy mint egyes "galaktikusok" mondom ezt úgy is, h imádtam pl. Ronaldot de annó nem véletlenül kapott heteken vagy még több időn át füttykoncertet a Bernabeuban
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://www.youtube.com/watch?v=uU_FYZ3Euyc
Valaki írta hogy nem látta a tegnapit,és kérdezte hogy-hogy játszott,mit csinált.
Valaki írta hogy nem látta a tegnapit,és kérdezte hogy-hogy játszott,mit csinált.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
engem nem érdekel, hogy milyen haja van.
Pl: Beckham-nek mindig nagyon pattent volt a sérója, Madridban mégsem tudott értelmes teljesítményt lehozni 4 év alatt...
Pl: Beckham-nek mindig nagyon pattent volt a sérója, Madridban mégsem tudott értelmes teljesítményt lehozni 4 év alatt...
Ramosnak kb 5 nap kellett hozzá, hogy belássa, hogy hibázott. majd karácsonyra postázok Balenek egy hajvágó gépet, hátha leesik neki.phys írta:Annyit foglalkoztok a hajával.. mintha nem lenne teljesen mindegy. Ramos szőke feje fényévekkel volt rosszabb pl. Egyébként szerintem Modriccsal fogadott, hogy ha BL-t nyernek, Modric levágatja, Bale pedig megnöveszti a következő BL győzelemig, szóval akkor inkább annak drukkoljatok, hogy az legyen meg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- phys
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric
Annyit foglalkoztok a hajával.. mintha nem lenne teljesen mindegy. Ramos szőke feje fényévekkel volt rosszabb pl. Egyébként szerintem Modriccsal fogadott, hogy ha BL-t nyernek, Modric levágatja, Bale pedig megnöveszti a következő BL győzelemig, szóval akkor inkább annak drukkoljatok, hogy az legyen meg.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
5 meccs nélküle, 5 győzelem és 19 rúgott gól és csak két kapott gól. 3 bajnoki és 1-1 bl és kupa meccsről van szó.
A szurkolók pedig imádják a James-Isco párost.
A szurkolók pedig imádják a James-Isco párost.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
De mit tudsz kezdeni ezekkel a rózsaszín csukásokkal? Ha a szponzor előírja nekik, hogy most ezt kell hordani, akkor te kitennél mindenkit a csapatból? Értem mire gondolsz, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy hogyan oldanád meg ezt? Vagy vhogy el tudnál tekinteni a dologtól?R.M.C.F írta:Nálam buzigyerekek nem játszanának....se rózsaszin csukások.....se tarajosak.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
És még ha azt nézzük, hogy Özil kezdő volt többnyire...Realista24 írta:nem pedig egy Özil mondjuk
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mret a balhátvéd gyerek extrém lassú volt, kb Arbeloa szintjét ütötte meg a faszi.Ahhoz képest hogy itt egyesek szerint lassult,a balhátvéd gyereknek ezen kívül semmi esélye nem volt a szerelésre,pedig volt egy másfél-2 méter előnye.)
Egyébként jól szállt be és külön öröm, hogy a padról egy James/Bale/Isco tud bejönni támadásba, nem pedig egy Özil mondjuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
palesz77 írta: Nem csapta még le, azon röhögtem ahogy lassításba mutatták ahogy esés közbe lobog a haja..
Amúgy semmi extra így külsős szemlélőként, volt 2-3 jó megindulása, de mezőnyben nem nagyon vettem észre - nem is figyeltem külön. Szóval kb mint a sérülés előtt..
szerk.: Ja meg volt egy igen jó szabadrúgása, meg egy lesgólja.
Jól szállt be,voltak megindulásai,próbált kapura lőni végre,volt egy kapufája,kiharcolta a szabadrúgását.
( Ahhoz képest hogy itt egyesek szerint lassult,a balhátvéd gyereknek ezen kívül semmi esélye nem volt a szerelésre,pedig volt egy másfél-2 méter előnye.)
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Nem volt rossz amúgy
Visszatérésnek egész jó volt ez. Jobban mozgott, bíztatónak tűnt
Visszatérésnek egész jó volt ez. Jobban mozgott, bíztatónak tűnt
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ha nem zavarja a fociban felőlem szedje le a seg****áról....mit bánom én.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
padon tartanám egyelőre, aztán majd alakulgat remélhetőleg. van más elkényelmesedésre hajlamos fazon még, lehet őket versenyeztetni
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
mi a helyzet akik gyantazzak magukat?R.M.C.F írta:Nem bírom az ilyet.....én nem hagynám,nálam nem lenne ez titok....nem játszana...nyilván sokáig nem lennék ott edző...de ez van.
Nálam buzigyerekek nem játszanának....se rózsaszin csukások.....se tarajosak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem csapta még le, azon röhögtem ahogy lassításba mutatták ahogy esés közbe lobog a haja..ziro4vr írta:nem láttam a meccset..valami említésre méltó a fiú kapcsán? haját lecsapta már?
Amúgy semmi extra így külsős szemlélőként, volt 2-3 jó megindulása, de mezőnyben nem nagyon vettem észre - nem is figyeltem külön. Szóval kb mint a sérülés előtt..
szerk.: Ja meg volt egy igen jó szabadrúgása, meg egy lesgólja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014. november 4., kedd 23:06-kor.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem bírom az ilyet.....én nem hagynám,nálam nem lenne ez titok....nem játszana...nyilván sokáig nem lennék ott edző...de ez van.
érezd a szarkazmust.
- ziro4vr
fordul a világ..korábban Neymarnak volt idióta sérója és foglalkozott kevesebbet a focival, most meg Bale vette át ezt a szerepetR.M.C.F írta:ziro4vr írta:nem láttam a meccset..valami említésre méltó a fiú kapcsán? haját lecsapta már?
Á dehogy....szégyen még mindig,ez nem focista fej. Nevetséges,agyonverném.
Nem illik.
-
ziro4vr írta:nem láttam a meccset..valami említésre méltó a fiú kapcsán? haját lecsapta már?
Á dehogy....szégyen még mindig,ez nem focista fej. Nevetséges,agyonverném.
- ziro4vr
nem láttam a meccset..valami említésre méltó a fiú kapcsán? haját lecsapta már?
Nem illik.