úgy se lesz már ott sokáig, minek csábít emberekettucsoki írta:Állítólag Guardiola Ramos-t csábítaná Münchenbe.
Pepét megkapja 30 misiért
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 10., hétfő 19:02
úgy se lesz már ott sokáig, minek csábít emberekettucsoki írta:Állítólag Guardiola Ramos-t csábítaná Münchenbe.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 10., hétfő 16:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 10., hétfő 16:31
Múlt héten kiírtamtucsoki írta:Állítólag Guardiola Ramos-t csábítaná Münchenbe.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 10., hétfő 16:24
HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. november 10., hétfő 14:15
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 9., vasárnap 22:30
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. november 9., vasárnap 22:28
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. november 7., péntek 20:47
Csak a gumibogyószörp (tm)Na de ez nálunk tök megszokott....évek óta,mindig továbbtart a rehab mint megítélik.....másoknál meg sokszor előbb már pályán van,lásd barca.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. november 7., péntek 20:33
Nekem most augusztus végén volt egy bokaficamom, - mondjuk nekem részlegesen el is szakadt a szalag - és még mindig érzem.. Persze nem lehet összehasonlítani a körülményeket de kényes terület a boka.Toti írta:nehogy aztán az legyen mint coentrao barátunkkal, aki lassan 2 hónapja szenved egy bokaficammal.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 7., péntek 20:29
Vagy csak nem akarjuk hogy a valogatottban leseruljon, ezert inkabb hetvegen is pihentetjuk. (nem ez lenne az elso ilyen eset)Toti írta:carvajal sérülése ennyire komoly, h nemhogy a rayo elleni keretbe, de még a spanyol válogatottba sem került be?
nem úgy volt, h a pool ellen is csak elővigyázatosság miatt maradt ki?
nehogy aztán az legyen mint coentrao barátunkkal, aki lassan 2 hónapja szenved egy bokaficammal.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 7., péntek 19:20
Toti írta:carvajal sérülése ennyire komoly, h nemhogy a rayo elleni keretbe, de még a spanyol válogatottba sem került be?
nem úgy volt, h a pool ellen is csak elővigyázatosság miatt maradt ki?
nehogy aztán az legyen mint coentrao barátunkkal, aki lassan 2 hónapja szenved egy bokaficammal.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 7., péntek 14:42
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 7., péntek 14:00
Ma jelent meg az FM 15,látom már valaki nyomja neki!Realista24 írta:Na jó, ezt ki sem merem írni hírbe, de azért ide bedobom.
Angol lapok szerint a MU akarja Bale-t és ezért hajlandók lennének Di Maríát is adni nekünk
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 7., péntek 13:56
Gondolkodni azt tényleg nem tud,de hát ez a guacho effektus...ericco írta:Nem rád vagyok mérges, hanem a Di Maria féle hülyékre Ma is találkoztam párral
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. november 7., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 7., péntek 13:42
Be ne kapjál már moderálva...Ugyan ezt írtam.A megbecsülést anyagiakban értettem én is.Amellett meg nem is foglaltam állást hogy ez modt jogos kérelem volt vagy sem.Érdekes,annyira fel tudnak háborodni ha az ember kétségessé teszi hogy xy megért e vajon 80-100 milliot,mondván kit érdekel elbírja a klub.Itt meg akkor hogy van ezzel a nyolcal?Hozzáteszem én sem adtam volna meg neki.Szal nincs itt semmi gond,elment oszt jóccakát.Sajnáltam,de most már nem,mivel a Kroos-Modric-Isco kp sor,(nem sorrendbe írtam tudom míg valaki bele nem kót),ez a kp magasan top,úgyhogy DM nem kell.De amúgy ilyen egy profi.Oda megy ahol többet adnak.Ennyi.Ezért még gyűlölni nem kell,a teljesítményét meg el lehet ismerni.A tavalyit.Mert egyébként....Miben nyilvánul meg a megbecsülés? Mert játszott rendszeresen, számolt vele mindenki. Nem nyitottak neki ajtót? Ebédnél mindig egyedül ült, senki sem barátkozott vele? Nem simogatták meg a buksiját minden nap? Vagy csak látta, hogy CR-ék mennyit keresnek, és ő is annyit szeretett volna Aranylabda, marketingérték és egyébb nyalánkságok nélkül? A pénz miatt ment el, Perezék meg is emelték volna a fizuját, csak hát nem nettó 8 millióra (teljesen jogosan). Ez volt itt a lényeg, semmi más. A pénzt választotta, akkor fagyoskodjon Manchesterben. Remélem sokszor lefényképezkedet a BL-trófeával, mert egy darabig nem lesz rá lehetősége, hogy megnyerje.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 7., péntek 13:31
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. november 7., péntek 13:29
Miben nyilvánul meg a megbecsülés? Mert játszott rendszeresen, számolt vele mindenki. Nem nyitottak neki ajtót? Ebédnél mindig egyedül ült, senki sem barátkozott vele? Nem simogatták meg a buksiját minden nap? Vagy csak látta, hogy CR-ék mennyit keresnek, és ő is annyit szeretett volna Aranylabda, marketingérték és egyébb nyalánkságok nélkül? A pénz miatt ment el, Perezék meg is emelték volna a fizuját, csak hát nem nettó 8 millióra (teljesen jogosan). Ez volt itt a lényeg, semmi más. A pénzt választotta, akkor fagyoskodjon Manchesterben. Remélem sokszor lefényképezkedet a BL-trófeával, mert egy darabig nem lesz rá lehetősége, hogy megnyerje.morientes írta:de ő úgy érezte,(most jogosan vagy sem,erről lehet vitázni),hogy nem becsülik igazán...
Ez pedig kb a lényeg. Nem véletlenül hoztam fel a Robinhos párhuzamot. Ott sem a klub járt rosszul.Nem megyek bele a DM-es témába jobban és többször. Egy pénzéhes faszi, néhány átlagon felüli képességgel, nagy hiányosságokkal és kevés aggyal, akit úgy rángatnak, ahogy akarnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 7., péntek 13:24
Nem megyek bele a DM-es témába jobban és többször. Egy pénzéhes faszi, néhány átlagon felüli képességgel, nagy hiányosságokkal és kevés aggyal, akit úgy rángatnak, ahogy akarnak.morientes írta:Mondjuk ne legyünk igazságtalanok,de azért beverekedte magát akkor is a csapatba,mikor szinte már senki sem számított rá,sőt,a real egyik legjobbja volt a tavalyi idényben,de ő úgy érezte,(most jogosan vagy sem,erről lehet vitázni),hogy nem becsülik igazán...ezért aztán elment.Sok sikert neki manchesterben.Szakmai részekkel nem foglalkozott DM, neki mindegy volt, hogy PSG, Chelsea vagy City vagy MU, amelyik meg tud állapodni a Reallal. A dupla fizu mindenhol garantált volt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 7., péntek 13:22
Mondjuk ne legyünk igazságtalanok,de azért beverekedte magát akkor is a csapatba,mikor szinte már senki sem számított rá,sőt,a real egyik legjobbja volt a tavalyi idényben,de ő úgy érezte,(most jogosan vagy sem,erről lehet vitázni),hogy nem becsülik igazán...ezért aztán elment.Sok sikert neki manchesterben.Szakmai részekkel nem foglalkozott DM, neki mindegy volt, hogy PSG, Chelsea vagy City vagy MU, amelyik meg tud állapodni a Reallal. A dupla fizu mindenhol garantált volt.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem