Kommentáld a híreket
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Kommentáld a híreket
még a végén Higu nem fog kelleni senkinek sem
(így a Juve kilőve, ha igaz a hír,
állítólag az Arsenalnak jó esélye van Rooneyra, így oda sem fog menni...)
(így a Juve kilőve, ha igaz a hír,
állítólag az Arsenalnak jó esélye van Rooneyra, így oda sem fog menni...)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Állítólag hónapok óta így nyomta.Sérülten nyomatták egész évben, vagy ez a műtét honnan jött?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sérülten nyomatták egész évben, vagy ez a műtét honnan jött?
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
lagyek mutet.kipriotis írta:milyen műtéte volt?
nem nagyon vagyok képben.
szerintem meg jot tesz neki ez a piheno es meg produkalhat vmi jot(marha nem a Xabi-Khedira kettos marad a kp-n). azert embertelen amit ennyi idosen lenyomott talan 2-3 even keresztul.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
milyen műtéte volt?realee írta:Xabinak műtéte volt... Szerintem neki lassan vége a karrierjének.
nem nagyon vagyok képben.
-
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Raúl
Xabinak műtéte volt... Szerintem neki lassan vége a karrierjének.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
11-ért ide is jöhetett volna De most már történhetne valami eladás, az úgysem befolyásolja az edző itt létét, kivétel ha az edző számolna az adott játékossal de Higany esete kivétel szerintem.BBeno írta:lapinformációk szerinte a Juventus megegyezett a Cityvel Tevez ügyben. 11 millióért megy át. ha Pellegrni csatárt akar venni akkro remélem Higut választja.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
lapinformációk szerinte a Juventus megegyezett a Cityvel Tevez ügyben. 11 millióért megy át. ha Pellegrni csatárt akar venni akkro remélem Higut választja.
- RealMadridFanatic
Én is falnak tudnék menni tőle...Kár hogy ezért a szóért nem jár warn, vagy ban. :-)
Ez a Morata gyerek amúgy egy semmi. Semmiben nem kiemelkedő, darabos a mozgása, technikailag átlag, még jó befejezőnek sem mondanám.
Sokkal inkább Ő az, akinek nincs itt helye, mint a sokszor lesajnált Nacho.
Annyi azért lehet benne, hogy egy spanyol első osztályú csapatban eljátszogasson. Nem is tartanám itt 3. számú embernek sem, akkor inkább Callejon, Őt meg vonjuk be egy bizniszbe. Főleg, ha a Malagát inkább Ő érdekli.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Kár hogy ezért a szóért nem jár warn, vagy ban. :-)MorataMartin írta:https://www.youtube.com/watch?v=3IrZTLf9oCc belőle is azt hittem h jobb playa lesz
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
https://www.youtube.com/watch?v=3IrZTLf9oCc belőle is azt hittem h jobb playa lesz
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
szerencsere nem Heynckes jon, nem kell nekunk nemet edzo.... aztan nezhetnenk a kirobbanthatalan Khedirat.MorataMartin írta:Én nem örülök, hogy Ancelotti jön:S A német edzőnek örültem volna a legjobban, de most azt szeretném, ha Zidane v. Toril lenne az az edző. TUdom, hogy ezért sokan furán fognak nézni, de én ezt a keretet látnám szívesen: Kapusok: Casillas, Diego Lopez, Jesus. Védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Ramos, Albiol, egy 4. sz. középhátvéd, de nem Pepe, Marcelo, Nacho. Középpályások: Xabi Alonso, Khedira (úgy se jön jobb), Özil, Modric, Isco, Jesé, Callejón, Di Maria. Támadók: Morata, Ronaldo, Benzema és egy olyan támadó aki bírja a padozást.
Remelehetoleg jon jobb tuneziainal, meg ez a Kondogbia-Casemiro vonulat is jobb ennel a botlabunal.
Eleg tre a kereted Callejon?,Morata?,DM?,Khedira?,Nacho?,Albiol? de nem Pepe? meg szerencse, h nem te allitod ossze a keretet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem mész haza...!??ez az a meccs, a csabai vólent roli mesterhármast rúgott a realnak ? :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez az a meccs, a csabai vólent roli mesterhármast rúgott a realnak ?Moratát annak idején Felcsúton a Puskás Suzuki Kupán láttam játszani és már akkor tudtam, hogy meg kell jegyeznem ezt a játékost. (Akkor Morata lett a tornagólkirálya.)
- Galacticos
ha előtte is ezt írod nem csodálkozok. csak ezt írtad hogy ezt szívesen látnád.MorataMartin írta:Igazad van kkp még jöhetne, de nagyon tartok tőle, hogy nem fog.
nekem nincs bajom vele de 68 éves.MorataMartin írta:"Heinkinek" azért örültem, volna mert egyszer már nyert BL-t a Reallal és most nagyon tetszett az a foci, amit a Bayernnel játszatott.
csak ennyi.
de az volt.MorataMartin írta:Zidane egyértelmű, hogy azért örülnék, mert ő volt a kedvenc játékosom és valóban lehet, hogy kockázatos a kinevezése, de a Barcánál nem volt az Titoé v. Pepé?
és nem is volt ütős kétszer elsütni ugyanazt a poén. peppel bejött, titoval nem.
és titonak + pepnek volt tapasztalata mert a b csapatot edzették zidane kit edzett?
megértem hogy a kedvenced volt. de akkor azt hogy viselnéd hogyha itt megbukna és a szurkolók kikezdenék?
vagy azt hogy akik azóta lettek madridisták hogy ő elment, azok ócsárolnák?
milyen csapatok vesznek részt a suzuki kupán? honvéd?MorataMartin írta:Huppsz igaz Moratát annak idején Felcsúton a Puskás Suzuki Kupán láttam játszani és már akkor tudtam, hogy meg kell jegyeznem ezt a játékost. (Akkor Morata lett a tornagólkirálya.) Aztán bár eleinte nem játszott jól a Real felnőtt meccsein, de idén sztem áttörés volt nála. Gólokat rúgott és pl. nagyon jól tolta a Barca ellen. A Castillában, ha játszott gólt rúgott. Ha kapott volna annyi lehetőséget, mint Higuaín v. Benzema akk élt is volna vele. Ő sokkal tehetségesebb, mint Soldado v. Negredo annak idején. Egyszerűen csak meg kéne adni végre a tehetségeinknek a lehetőséget. Mert br a barca utánpótlásáról beszél mindenki mégis előttük van a Castilla.
barca ellen jól tolta? volt egy értelmes beadása amiből gól lett azon kívül hatalmas nagy 0. csak nem volt kiemelve mert jöttek a védők hogy "de ő csak a castilla játékosa.." volt egy tiszta ziccere és belerúgta valdesbe.
szerintem nem olyan tehetséges mint negredo vagy soldado. max annyi van benne mint bennük, nagyon max de hogy több azt erősen kétlem. szerintem se technikailag se semmiben nem kiemelkedő. viszonylag jól érzi a kaput de ennyi ezen kívül nulla ehhez a szinthez.
az meg hogy a castilla a barca b előtt végzett és ezt érvként felhozni vagy utalni ezzel arar hogy a mi utánpótlásunk jobb ez szerintem hatalmas butaság. a b, c meg alapból az utánpótlás csapatoknak nem az a z elsődleges céljuk hogy minél jobban szerepeljenek hanem hogy megtalálják azokat a játékosokat akik a nagycsapatra hasznára lehetnek. az tök mindegy hogy ott 8. vagy 9. vagy. (nem tudom hanyadikok lettek, nem estek ki, fel meg úgysem juthatnak innentől kezdve nem érdekel) a cél hogy bent maradjanak a másodosztályban. de a másodosztály és az első osztály között van a legnagyobb lépcső, gondolj bele hogy már az első osztály kiscsapatai is mennyire harmatgyengék, akkor mondjuk a másodosztály kiscsapatai?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kapott lehetőséget már a nagycsapatba,s bár ezen pár meccs alapján nem illik felállítani a diagnózist,de azt el lehet mondani,hogy nem volt benne az a nagy átütőerő,amire csettint az ember egy-egy megmozdulásnál,hogy na ebből a kölyökből lesz valami!De csak cáfoljon rám,aztán menjen kölcsön ahogy cart is mondja.Soldadoval meg nem érdemes összehasonlítani,mert húzóember a valenciaba,míg Morata csak igéret...Huppsz igaz :-) Moratát annak idején Felcsúton a Puskás Suzuki Kupán láttam játszani és már akkor tudtam, hogy meg kell jegyeznem ezt a játékost. (Akkor Morata lett a tornagólkirálya.) Aztán bár eleinte nem játszott jól a Real felnőtt meccsein, de idén sztem áttörés volt nála. Gólokat rúgott és pl. nagyon jól tolta a Barca ellen. A Castillában, ha játszott gólt rúgott. Ha kapott volna annyi lehetőséget, mint Higuaín v. Benzema akk élt is volna vele. Ő sokkal tehetségesebb, mint Soldado v. Negredo annak idején. Egyszerűen csak meg kéne adni végre a tehetségeinknek a lehetőséget. Mert br a barca utánpótlásáról beszél mindenki mégis előttük van a Castilla.
A barca b,meg a castilla között,az a különbség,hogy a nagycsapat náluk 1/1-be azt játsza mint az utánpótlás minden szintje,addig madridban ez máshogy van kicsit.Az ott 40 éves rendszer,de mi máshogy csináljuk...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Cristian Benavente, jó focista válhat belőle. Elvihetnék az előszezonra.MorataMartin írta:Egyébként még erre a fiúra lesz érdemes figyelni, mert tehetséges: http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... ian_B..htm .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. június 7., péntek 17:32-kor.
Merci Zizou!
-
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... r/Theo.htm ez pedig Zidane 11 éves csatár fia. ha egyszer megérném azt h 3 Zidane is van a Real keretében. Enzo irányítana, Luca védene és Teo rúgn a gólokat, míg a büszke edzőapuka átveszi a BL-serleget billibe ér a kezem
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Őt már Remy is emlegette meg a FIFA-ban is bent van csak az a baj vele, hogy már 19 éves, és nem a Castilla-ban játszik. A Castillaban lévő játékosokból se biztos, hogy meghatározó játékos lesz, hát még akkor, aki oda se fér be. Vagy ha tényleg akkora tehetség, és nagy jövője van, akkor meg lúzerság ez, gyakorlatilag a fejlődését vágják el ezzel, és akkor rég ott kellene szerepelnie.MorataMartin írta:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... ian_B..htm
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
Egyébként még erre a fiúra lesz érdemes figyelni, mert tehetséges: http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... ian_B..htm . Illetve itt van Zidane Luca fiai is akiről alig beszélnek, pedig elvileg nem rossz kapus: http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... r/Luca.htm