Van kapcsolat:))Sierra írta:A Kapcsolatra mennyire hasonlít az Interstellar? Mert azt imádom, egyik kedvencem, és jövő hétvégén megyek Interstellart nézni a moziba.
Amúgy igen. Hasonlít kicsit rá, csak több mindennel foglalkozik...
HozzászólásSzerző: Kyller » 2014. november 9., vasárnap 21:32
Van kapcsolat:))Sierra írta:A Kapcsolatra mennyire hasonlít az Interstellar? Mert azt imádom, egyik kedvencem, és jövő hétvégén megyek Interstellart nézni a moziba.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. november 9., vasárnap 20:35
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 9., vasárnap 13:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 9., vasárnap 13:26
Én csak a jó filmeket szeretem. És Nolan pont ebben profi, ő mindig jó filmeket csinál.Faust írta: Remy az élő példa, és belőle annyi van ezen a bolygón hogy megszámolni nem lehet.
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. november 9., vasárnap 13:20
A féregjáratos mókolás az kb 5 perc a 3 órából. Ezért lenne korszakalkotó a film? Mert azon kívül (amit abszolút elismerek) mindent láttunk már - valamit épp Nolantől.Így spoiler nélkül: egy olyan film, ami ennyire belemegy a féregjáratos témába, ilyen precíz fizikával, olyan pontosan ábrázolva, ahogyan még nem láthattuk azt, az korszakalkotó. Ez független attól, hogy tetszett-e a film vagy sem.
Aki a fiát le se fosta az egész filmben, csak a lányával törődött mert tőle nem tudott elbúcsúzni rendesen? Breaks my heart.Hát, röhöghetsz, de ez pont passzolt a filmbe, fő mozgatórugója volt Mekkánöhéjnek.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 9., vasárnap 13:00
Hát, röhöghetsz, de ez pont passzolt a filmbe, fő mozgatórugója volt Mekkánöhéjnek.Bár abban nem mondtak olyat hogy az univerzumban a gravitáció mellett a legnagyobb erő a szeretet. Ebben az lehet.
Ezek után meg biztos nem haterségből verted rá a filmre a hatfelet.Speciel vele az az érzésem hogy a saját szara körül pörögne a kamera IMAX-ben három órán keresztül, arra is mindenki ráverné.
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. november 9., vasárnap 12:45
Nem, nem az, már megcsinálták 68-ban ezt a filmet. Akkor az volt.Korszakalkotó-e? Ezt még nem lehet megmondani.
Ez is baromság. Amíg csurig tölti a mozikat, bármire kap pénzt - nem hiszem el hogy ezt pont neked kell magyaráznom. Erre még Bay is képes, nemhogy Nolan, aki legalább tehetséges is.Bár én szerettem ezt a filmjét is, de el kell ismerni, hogy sokszor nem kockáztathat ennyit, mert nem fogja megkapni a pénz.
Nem rossz, bár nekem Gyllenhaal adná nagyon. A Nightcrawlerre is rendesen rápörögtem.Jared Leto, mint Joker?
HozzászólásSzerző: cart » 2014. november 9., vasárnap 0:45
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. november 9., vasárnap 0:30
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. november 8., szombat 23:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 8., szombat 23:03
Aki talál majd hozzá magyar feliratot, ne titkolja. Rajta vagyok a filmen egy ideje.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. november 8., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. november 8., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 8., szombat 11:35
Hát igen. Akármennyire is bírom Goslingot, Jokerként nem hiszem, hogy jó lett volna. Pláne, hogy milyen hangja van.hunmadridista írta:Szerintem is...jó állna neki a Joker szerep...nem hiszem, hogy szégyent vallana vele...Ryan Gosling-nál jobb választás szerintem.Remy írta:Jared Leto, mint Joker? (Suicide Squad) Én azt mondom, hogy jó választás lenne.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. november 8., szombat 11:30
Szerintem is...jó állna neki a Joker szerep...nem hiszem, hogy szégyent vallana vele...Ryan Gosling-nál jobb választás szerintem.Remy írta:Jared Leto, mint Joker? (Suicide Squad) Én azt mondom, hogy jó választás lenne.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 8., szombat 10:35
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 8., szombat 3:48
ilyen szépen lehülyézni pár embert/embertípust. zseniálisZsombor írta:Úgy vélem, hogy aki műszaki beállítottságú, és érdekli alapból az Interstellar témája, az simán 9-10/10-et ad erre filmre. Persze ízlések és pofonok.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyetértek, sokat akart markolni ezzel a filmmel Nolan, és én úgy gondolom ez sikerült is. Szerintem egyáltalán nem olyan film, amit a megalomániája elrontott volna(btw az Eredetet itt felhozni, mint olyan alkotása ami túl sokat ígér és mégsem váltja be a hozzáfűzött reményeket több mint érdekes) és kivételesen nem éreztem erőltetett dolognak ezt a szeretet-szálat. No igen, az elvakult szeretete a lánya iránt kissé idegesítő lehet, de nem hinném, hogy ez olyan sokat rontana az Interstellar megítélésén. És nem, nem azért mert szeretem Nolan munkásságát és ezért ezt akarom kihozni belőle.
Véleményem szerint egy végtelenül jól kidolgozott film, már az sem véletlen, hogy Kip Thorne isten tudja hány egyenletet vezetett le a féreg- és fekete lyukakról, hogy helyes képet kapjunk róluk(apropó, ez a fizikus bácsi kb. 2 dokumentációnyi anyagot szerzett a filmnek köszönhetően). Semmilyen egetrengető csavar nem volt benne, mégis engem teljesen elvarázsolt az összetettsége, precizitása.
Lehet ezt a filmet fárasztónak érezni, ha nem érdekli az embert a téma, a tudomány és a sci-fi határainak összemosása a fekete- és féreglyukak kapcsán , de aki ezt tudja magáról, annak szerintem teljesen felesleges elmennie megnézni ezt moziban. Nekem minden egyes forintot megért a jegy ára, a nagyon nagy elvárásaimat sikerült túlszárnyalnia.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 8., szombat 3:07
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 8., szombat 1:56
Nem csak itt. Meg haveroktól is hallottam, akik mentek premierre. De lehet rá szánom magam mégis. Akármit is mondanak Nolanra azért szerintem nem lehet azt mondani, hogy rossz filmeket csinál.nmate írta:Soknak nem tetszik? Hol látsz te itt sokat?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem