Az értékelhetetlen talán túlzás, de, hogy gyenge volt, az biztos. A védőjét szerintem 2-3 alkalommal ha megverte, többször nem. Sokat ment hátra, melózott? Na ez viszont egyáltalán nem igaz. Direkt figyeltem, hátrasétált, a labdás embert nem támadta, egyszer-egyszer közelebb lépett és ennyi. Nagyon keveset dolgozott. Többet várok tőle. Ha gólt nem is lő, legalább szakadjon meg a pályán. De hogy látványosan sétál, az engem nagyon bosszant.miro írta: Lőtt egy gólt,volt egy jó lövése,egy szabadrúgása.
Az első félidőbe 3-4x leért a vonalhoz és jöttek a bepasszok,CR-nek volt egy nagy passza a védők mögé a második félidőben,asszem cr rá is rúgta.
Sokat ment hátra,melózott.
De ha neked ez a mai tőle értékelhetetlen volt,akkor biztos igazad van.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
szép volt mind, ezekér jár a gratuláció, de a jatékhoz nem tesznek hozzámiro írta:Lőtt egy gólt,volt egy jó lövése,egy szabadrúgása.
na, pont ez az a játék mire az angolok élvezkednek ott a nagy szigeten, nekünk nem ez a játékunkmiro írta:Az első félidőbe 3-4x leért a vonalhoz és jöttek a bepasszok
lehet szeretni, de attól még egy idegen sejt ebben a testben
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A vita nem zavar, de normális mederben kérem lefolytatni. Ez már majdnem átcsapott személyeskedésbe.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lőtt egy gólt,volt egy jó lövése,egy szabadrúgása.Zsombor írta:De könyörgöm: miért volt jó Bale? Indokold meg kérlek. Gólt lőtt, jár a pacsi, de a mezőnybeli munkája szerintem megint értékelhetetlen volt.miro írta:Brutálisak vagyunk..megint egy 5-ös.
Kroos,Modric,Bale jók voltak,Benzema most szerintem nem volt annyira extra,de oda ért,és ez a jó!
Sajnálom hogy Bale-nek nem akadt be az a lövése.
Az első félidőbe 3-4x leért a vonalhoz és jöttek a bepasszok,CR-nek volt egy nagy passza a védők mögé a második félidőben,asszem cr rá is rúgta.
Sokat ment hátra,melózott.
De ha neked ez a mai tőle értékelhetetlen volt,akkor biztos igazad van.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Majd jön egy x és vele a világ vége hangulatdzsi91 írta:....
De könyörgöm: miért volt jó Bale? Indokold meg kérlek. Gólt lőtt, jár a pacsi, de a mezőnybeli munkája szerintem megint értékelhetetlen volt.miro írta:Brutálisak vagyunk..megint egy 5-ös.
Kroos,Modric,Bale jók voltak,Benzema most szerintem nem volt annyira extra,de oda ért,és ez a jó!
iker bevágott unott fejei tetszettek legjobban a meccsen.
kb mindent el is mond az egészről.
azért durva, h már majdnem 20 góllal többet lőttünk, mint a barca.
illetve összesen lőttünk annyit, mint a valencia atletico kettős együtt. mondjuk ők hnap meccselnek.
kb mindent el is mond az egészről.
azért durva, h már majdnem 20 góllal többet lőttünk, mint a barca.
illetve összesen lőttünk annyit, mint a valencia atletico kettős együtt. mondjuk ők hnap meccselnek.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2014. november 8., szombat 22:17-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Brutálisak vagyunk..megint egy 5-ös.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Maradjál már Isti, vitázunk.istimester írta:ELÉG VOLT
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A whoscored két dolog alapján értékel támadó estében, gól és gólpassz. Nem veszi figyelembe az eladott labdát, a megakasztott támadást, a rossz megoldásokat. Ezeket vagy láttad a meccs alatt, vagy vak vagy. Mást nem tudok mondani.Géci: r24 jött a statokkal, hogy nézzem meg azokat, hogy mi a különbség benz-bale között, én erre válaszoltam, egy olyan oldal értékelésével ami kizárólag statok alapján értékel. és bale aztán minden csak nem kedvenc/szeretett focistám, persze benzema sem;ettől függetlenül r24 midnig átfogalmazza az írásaimat a sajátjára, csak a tartalma nem lesz ugyanaz
A whoscoredról kb két éve mondom, hogy egy semmitmondó szar oldal ilyen szempontból, legyen szó bárkiről.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
ELÉG VOLT
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
sztem az nektek van Zsomborral, ti jelentek meg egyből ha írok valamit, én sosem reagálok a ti írásaitokra, csak ha már hozzámcímeztek vmit, de igen nekem van biztos...Realista24 írta:Üldözési mánia?
Géci: r24 jött a statokkal, hogy nézzem meg azokat, hogy mi a különbség benz-bale között, én erre válaszoltam, egy olyan oldal értékelésével ami kizárólag statok alapján értékel. és bale aztán minden csak nem kedvenc/szeretett focistám, persze benzema sem;ettől függetlenül r24 midnig átfogalmazza az írásaimat a sajátjára, csak a tartalma nem lesz ugyanaz
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
Kroos. CR hiába adott két gólpasszt és rúgta meg a szokásos gólját, de szerintem rémes volt. Első gól abszolút Toni érdeme, a gólja zseniális volt, a hátsó kameraállásból jól látszik, hogy miért... és milyen messziről verte be így.... Ellentétben itt pár Luka lehúzással... ő is szépen melózott. Nekem Bale is tetszett, de elfáradt a második feles közepére, fel kell hozni. James is dolgozott, helyenként jól játszott, kár, hogy kiugratta a Rayost... A védelem korrekt volt, de Nacho eddigi legrosszabb meccsét hozta talán. Navasnak kár a felesleges kifutásáért, azonkívül még egy bizonytalansága volt, de ott is jól korrigált.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az a félelmetes,hogy nem játszottunk különösen jól és elraktunk 5-öt...Elképesztő potenciál van a csapatban, ez a csapat erősebb mint a 2013as Bayern és a csodabarcát is bucira verné(na ebből most nagy vita lesz ...).
Kicsit szokatlan még,hogy úgy kell Real meccset ,hogy egy minimális izgalom nincs az egészben, de szerintem lassan hozzászokok... Mostanában a legnagyobb problémánk,hogy 4nél vagy a fölött állunk meg... De tényleg,hiányzik már egy izzadós meccs, egy jó kis 3-2 mint a City ellen volt annó, vagy kiállhatnánk az első félidőben csak 10 emberrel
Na de tényleg én ilyenkor senkit nem tudok elő venni, sorra jönnek a gálák, simán verünk mindenkit...Nem tudok haragudni egy James eladott labda miatt, vagy egy bármilyen hiba miatt.
A sors iróniája viszont ,hogy ekézzük Ikert folyamatosan erre Navas bemutat egy olyan aláfutást amit még a kapitány is megirigyelne
Sima volt, elégedett vagyok nagyon élvezem a meccseket, mindenki tanár
Kicsit szokatlan még,hogy úgy kell Real meccset ,hogy egy minimális izgalom nincs az egészben, de szerintem lassan hozzászokok... Mostanában a legnagyobb problémánk,hogy 4nél vagy a fölött állunk meg... De tényleg,hiányzik már egy izzadós meccs, egy jó kis 3-2 mint a City ellen volt annó, vagy kiállhatnánk az első félidőben csak 10 emberrel
Na de tényleg én ilyenkor senkit nem tudok elő venni, sorra jönnek a gálák, simán verünk mindenkit...Nem tudok haragudni egy James eladott labda miatt, vagy egy bármilyen hiba miatt.
A sors iróniája viszont ,hogy ekézzük Ikert folyamatosan erre Navas bemutat egy olyan aláfutást amit még a kapitány is megirigyelne
Sima volt, elégedett vagyok nagyon élvezem a meccseket, mindenki tanár
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A lényeg az, hogy veled minden rendben, és a többi a hülye mert nem mennek utánnad azok után, hogy jössz az ilyen blik szintű oldal statjaival...heccsat írta:még jó, hogy csak a támadó 3asról volt szó, de ferdítsd csak a dolgokat megint a saját javadra, mindig ezt csinálod, aztán mások már a te ferdítésedre reagálnakRealista24 írta:legjobb
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kroos a motm, Bale arcából és hajából faragjon le valaki és akkor jó lesz, Benzema meg egy állat
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sajnálom, ha azt hiszed, hogy minden rólad szól. Én a saját véleményem ütköztettem a whoscore, tévedhetetlen statisztikájával.heccsat írta:még jó, hogy csak a támadó 3asról volt szó, de ferdítsd csak a dolgokat megint a saját javadra, mindig ezt csinálod, aztán mások már a te ferdítésedre reagálnakRealista24 írta:legjobb
Üldözési mánia?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos,Cr7
Cr nem volt az igazi,de 2 gólpassz 1 gól. bale átlagos benzema jó volt.Kroos nagyon jó volt modric kicsit gyengébb.
James volt nagyon gyenge ma szerintem.
James volt nagyon gyenge ma szerintem.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
még jó, hogy csak a támadó 3asról volt szó, de ferdítsd csak a dolgokat megint a saját javadra, mindig ezt csinálod, aztán mások már a te ferdítésedre reagálnakRealista24 írta:legjobb
----------------De Gea-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
Első gól, méghozzá egy zseniális gól. Ne add alább Toni!
Meccs embere nálam.
Meccs embere nálam.
"If you don't like your destiny, don't accept it."