Realista24 írta:
Egy meccs.
Kifogás nem kell.
Tudott amikor kellett igazán?Igen.
Egyébként Münchenben is ő volt ott. Ez Kettő.
Többet dolgoznak, szebben fociznak, taktikailag érettebbek és fegyelmezettebbek.
Isco.Kell is, hasznára van a csapatnak,és tényleg öröm nézni amit csinál Kroos és Modric mellett HARMADIK KÖZÉPPÁLYÁSNAK.
James-től én nem vágom magam hanyatt.
Az hogy szebben fociznak nekem még mindig nem elsődleges,nem kell meghalni a gyönyörtől.
Nem erről szól a futball.(Tudom de ez a Real Madrid blablbla)
Elég Isco,ő teszi veszi a két középpályással+Benzema is ott van.
Ezt írtam, csepp a tengerben.
Az hogy eredményes? Az igen..
Eddig azt hittem hogy a futballban az nem egy elhanyagolható dolog.
Többet volt a kapu előtt, mint Karim. Mindenáron gólt akar rúgni. Aztán nézd meg Jamesét és Iscoét mondjuk a Liverpool ellen. Ez a legfőbb baj Bale-lel.
Az a baj hogy gólt akar rúgni,vagy mivan??
Ilyet még nem hallottam soha az életbe,de mostantól én kérek elnézést ha esetleg gólt mer lőni..
Liverpool ellen Hamesz többet melózott.Igen,LIVERPOOL ellen.Nem a Rayo Vallecano ellen.
Egy Rayo Vallecano ellen még mindig nem kell megszakadni 8(+1) embernek a védekezésben,főleg otthon.
De ezt láthattuk is szerintem..
Pont valaki írta hogy Carlo Seedorfot akar csinálni Iscoból,ami kezd nagyon jó irányban haladni is,de ez attól nem azt jelenti hogy Bale-ből is azt akar.
Egy játékosnak ki kell használni az erősségét,és nem mást ráerőltetni.
Carlo látja hogy neki nem a saját 16-oson kell mozognia,hanem a másik kapu előtt lennie,hogy gólt tudjon rúgni,veszélyes legyen,ami megy is.