Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
OMG miro.
Raisen sereget gyűjt.
Raisen sereget gyűjt.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ket golpassz es gol=CR gyenge.
Egy gol Bale mellett= jo volt.
Bírja meg valaki követni?
Egy gol Bale mellett= jo volt.
Bírja meg valaki követni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Persze,mert gyenge volt.Csabi írta:gólpassza nem volt, úgy hogy az tuti nem. cének kettő volt mégis csak 6ost kapott.Pont azzal volt a legnagyobb gond. A gol golpassz meg felnyomta az osztályzatot.
James is alibi volt,meg is kapta a szar osztályzatot..Szóval lehetne itt rosszat kapni,csak hát úgy is kell játszani..
Az meg hogy a gól,gólpassz föltolja az osztályzatot,hát igen,mert végülis a futballban ez a két dolog eléggé fontos.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Mondjuk nálam CR tegnap az egyik leggyengébb volt. Megint görcsös volt... A két gólpassza is funny volt, a gólja még csodálatosabb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Itt nem Ce, whoscoreden meg 9,9 vagy 10est kapott Ce. AKKOR MOST MELYIK AZ IGAZ???? Hiszen mindegyik objektív!!!!Csabi írta:gólpassza nem volt, úgy hogy az tuti nem. cének kettő volt mégis csak 6ost kapott.Pont azzal volt a legnagyobb gond. A gol golpassz meg felnyomta az osztályzatot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
mondjuk az egy kicsit erős tulzás, hogy csak bale játéka változatja meg a többiekét is, és miatta nem ellenállhatatlan a játék, de közrejátszik benne
egy az, hogy az ő szerepeltetésével james visszakerült a bal oldalra, ahol totál alibi, és jobban kijönnek a gyengeségei
a másik meg, hogy a védekezésbeli lustaságával borul az egész középpálya egyensúlya, miatta kell tolódni, és miatta nem lesz meg a kettős védelmi vonal megfelelő létszáma, legalábbis idáig úgy néz ki
ehelyett jobban támadja a kaput abban a pozícióban, mint kellene, és többet egyénieskedik
tavaly ez bevállt, mert olyan poszton játszott, ami megkövetelte ezeket, idén viszont sokkal távolabb játszik a kaputól (vagy legalábbis kellene), és más dolgokban kellene erősebbnek lennie
ugyanakkor ha vissza kellett zárnia, azt is megtette, idén meg csak sétállgat labdavesztés után
kicsit megnőtt az arca
most el lehet dönteni mi a fontosabb, hogy még több gólt rúgjunk (ami már így is tetemes mennyiséget tesz ki) vagy inkább stabilizáljuk a középpályát egy ügyesebb, labdabiztosabb emberrel, akinek nem büdös a védekezés sem
egyébként szerintem ebben a szisztémában bale-nek leginkább cr "pozíciója" feküdne a legjobban
ha jól tudom a tottenhamben az utolsó évében is az ék mögött játszott szabadon többnyire
egy az, hogy az ő szerepeltetésével james visszakerült a bal oldalra, ahol totál alibi, és jobban kijönnek a gyengeségei
a másik meg, hogy a védekezésbeli lustaságával borul az egész középpálya egyensúlya, miatta kell tolódni, és miatta nem lesz meg a kettős védelmi vonal megfelelő létszáma, legalábbis idáig úgy néz ki
ehelyett jobban támadja a kaput abban a pozícióban, mint kellene, és többet egyénieskedik
tavaly ez bevállt, mert olyan poszton játszott, ami megkövetelte ezeket, idén viszont sokkal távolabb játszik a kaputól (vagy legalábbis kellene), és más dolgokban kellene erősebbnek lennie
ugyanakkor ha vissza kellett zárnia, azt is megtette, idén meg csak sétállgat labdavesztés után
kicsit megnőtt az arca
most el lehet dönteni mi a fontosabb, hogy még több gólt rúgjunk (ami már így is tetemes mennyiséget tesz ki) vagy inkább stabilizáljuk a középpályát egy ügyesebb, labdabiztosabb emberrel, akinek nem büdös a védekezés sem
egyébként szerintem ebben a szisztémában bale-nek leginkább cr "pozíciója" feküdne a legjobban
ha jól tudom a tottenhamben az utolsó évében is az ék mögött játszott szabadon többnyire
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Szerintem se volt tegnap annyira szar, mint amennyire itt vitatkoztok. Jó mondjuk meccse embere se volt... Abban egyetértek, hogy védekezésben kevés volt főleg úgy a ~60. perctől, de szerintem az a kihagyás miatt volt. Mintha szar lenne az erőnléte. Többször is feltűnt, hogy egy felfutás után nehézkesen indult vissza. Amúgy támadásban szerintem korrekt volt és most még bújócskázni se bújócskázott. Tényleg megnézhetné Ancelotti, hogy ő játszik a baloldalon és James a jobbon, de annak az oldalnak egyértelműen ISCOénak kéne lennie. Marceloval ők aláznak ott a legjobban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
gólpassza nem volt, úgy hogy az tuti nem. cének kettő volt mégis csak 6ost kapott.Pont azzal volt a legnagyobb gond. A gol golpassz meg felnyomta az osztályzatot.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Statisztika. Stat. Bocs, csak mar zavar.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
Csabi,nincs értelme osztályzatokat linkelni mert úgysem ér semmit,szar,irreális osztályzatok vannak.
Tegnap is bedobott valaki,régebben én a transfermarkt-ot,azok sem érnek semmit.
Hiába kapott mindenhol jobb osztályzatot Bale,itt a védekezés a lényeg!
Egy km stattot viszont még mindig elfogadok.
Tegnap is bedobott valaki,régebben én a transfermarkt-ot,azok sem érnek semmit.
Hiába kapott mindenhol jobb osztályzatot Bale,itt a védekezés a lényeg!
Egy km stattot viszont még mindig elfogadok.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pont azzal volt a legnagyobb gond. A gol golpassz meg felnyomta az osztályzatot.Csabi írta:Game ON: https://pbs.twimg.com/media/B1_WHmEIMAAkZlV.jpg
szerintem bél nem volt tegnap olyan szar, játszott már sokkal rosszabbul is idén. a védekezését külön nem figyeltem, lehet hogy nem járt annyit vissza. nem tudom.
Azt meg egy stat sem fogja kimutatni hogy hany támadás akadt meg rajta, vagy hanynal választott rossz megoldást. Ezt vagy latja az ember vagy nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Game ON: https://pbs.twimg.com/media/B1_WHmEIMAAkZlV.jpg
szerintem bél nem volt tegnap olyan szar, játszott már sokkal rosszabbul is idén. a védekezését külön nem figyeltem, lehet hogy nem járt annyit vissza. nem tudom.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nyugtasd magad ezzel
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
[quote="Mike"]szerintem egy ember kivételével mindenki látja hogy baj van vele, és nem olyan szórakoztató a játék ha Bale játszik./quote]
Az,hogy az adott nap milyen meccset játszunk,illetve milyen játékkal ahhoz Modric,Isco és Kroos a felelős leginkább aztán jön Benzema.
Hogy James,vagy Bale játszik,ennyire nem változtatja meg a játékot,mint ahogy itt egy ketten mondják.
Az,hogy az adott nap milyen meccset játszunk,illetve milyen játékkal ahhoz Modric,Isco és Kroos a felelős leginkább aztán jön Benzema.
Hogy James,vagy Bale játszik,ennyire nem változtatja meg a játékot,mint ahogy itt egy ketten mondják.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
szerintem egy ember kivételével mindenki látja hogy baj van vele, és nem olyan szórakoztató a játék ha Bale játszik. Mondjuk lehet h velünk van a baj, h a 3-4 gólos győzelmek mellé még élvezni is akarjuk amit látunk
a sokat szidott James is sokkal jobban érzi a bugit, de ez nem is csoda, ebbe nőtt fel, Bale meg világ életben az full egyszerű favágóligákban játszott. Neki más stílusú foci kedvezne. De majd a MU-ban megkapja
a sokat szidott James is sokkal jobban érzi a bugit, de ez nem is csoda, ebbe nőtt fel, Bale meg világ életben az full egyszerű favágóligákban játszott. Neki más stílusú foci kedvezne. De majd a MU-ban megkapja
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Öhhm ezt remélem tudod, hogy nem így megy. Komoly edzői utasítások vannak minden játékos irányába, szinte percről percre be van táblázva, mit kell csinálnia és mikor. Carlo nem nagyon szokott panaszkodni a sajtó irányába, nem teregeti ki a szennyest, külön odafigyel, hogy a játékosok se mondjanak semmit az öltözőbeli dolgokról. Ennek ellenére megtudtuk, hogy Béla nem védekezik eleget, ebből arra következtetek, hogy bizony vannak mentalitásbeli problémák a faszinál.miro írta:Az a baj hogy gólt akar rúgni,vagy mivan??
Ilyet még nem hallottam soha az életbe,de mostantól én kérek elnézést ha esetleg gólt mer lőni..
Mondom ezt úgy, hogy tegnap pl. a meccs végére már javuló játékot mutatott, persze sok rossz megoldása volt, azért látszik, hogy nincs is meccsben a gyerek. Sokkal több alázat kell tőle, mert olyan, mintha kicsit figyelemzavaros lenne. Tavaly óta kicsit megnőtt az arc, elfelejtette, hogy itt nem elég kifutni a pályára, annál több kell. Pedig a szélen kurva nagy ász lehetne egy jobban kinyíló komolyabb csapat ellen pl a BL-ben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valaki mégis érti, hogy miről van szó. Volt erős ellenfél, gyenge, volt Barcelona. Mindet olyan focival vertünk meg, hogy valaki még mindig takarítja a képernyőt vagy tv-t...de nem baj. Valóban nem tudunk szépen és eredményesen játszani egyszerre. Kell Bale, elengedhetetlen.Az elmúlt hetekben sztem minden volt a csapat csak eredménytelen nem és pont a legnehezebb meccseken, mellé ismétlem MELLÉ pedig olyan játék volt, hogy el lehetett csöppenni a tévé előtt, amire vártunk mou idejövetele óta, amit követel a madridizmus a galaktikusok óta. De belehaltunk a gyönyörbe valóban. Ráadásul padról még mindig be lehetne dobni mr. eredményest ha ugy állnánk.
Te gondolod úgy, hogy elég eredményesnek lenni, nem én. Úgyhogy kettőnk közül te gondolkodsz egyszerűen a fociról. Elég győzni...ja, Mourinhónál.Ja igen,Bale ha játszik csak az lehet,ha nem akkor csillogunk villogunk.
Hála istennek a futball nem ilyen egyszerű,ahogy te gondolod.
Hülyeség, valóban, mert nem érted mi a gond vele. De szerencsére más érti. Megnyugodtam, hogy nem velem van a gond.Az a bajod hogy utálod.Nem más.
Veled róla hülyeség veszekedni,arra már rá jöttem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
Ja igen,Bale ha játszik csak az lehet,ha nem akkor csillogunk villogunk.Realista24 írta:
Mit választanál inkább?
Eredményes és szép focit vagy eredményes és szar focit?
Hála istennek a futball nem ilyen egyszerű,ahogy te gondolod.
Ne is mond,annyi meccset vesztettünk el a Bernabeuban ilyen csapatok ellen.Tavaly ha megszakadtunk volna pár kisebb csapat ellen és nem flegmáztunk volna, akkor triplázunk.
Az a bajod hogy utálod.Nem más.
Veled róla hülyeség veszekedni,arra már rá jöttem.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Zsoc
- Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az hogy szebben fociznak nekem még mindig nem elsődleges,nem kell meghalni a gyönyörtől.
Az elmúlt hetekben sztem minden volt a csapat csak eredménytelen nem és pont a legnehezebb meccseken, mellé ismétlem MELLÉ pedig olyan játék volt, hogy el lehetett csöppenni a tévé előtt, amire vártunk mou idejövetele óta, amit követel a madridizmus a galaktikusok óta. De belehaltunk a gyönyörbe valóban. Ráadásul padról még mindig be lehetne dobni mr. eredményest ha ugy állnánk.
Vagy inkább az, hogy a csapat kárára válik, ha ő csak gólt akar szerezni, nem?Az a baj hogy gólt akar rúgni,vagy mivan??
De ha ezzel aknáztuk ki a tehetségét, hogy a carvajal előtt meg a másik tizenhatosnál sétálgat, labdafelhozatalban meg 20 percenként segít csak, akkor nem szóltam, csak elég gáz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hosszabban akartam írni, de nincs értelme, ezt látom hetek óta, nem érted mi a gond Bale-lel. Egy kérdésem van hozzád, erre válaszolj:
Mit választanál inkább?
Mit választanál inkább?
Tavaly ha megszakadtunk volna pár kisebb csapat ellen és nem flegmáztunk volna, akkor triplázunk.Egy Rayo Vallecano ellen még mindig nem kell megszakadni 8(+1) embernek a védekezésben,főleg otthon.
De ezt láthattuk is szerintem..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema