Tudtam hogy bírsz te engem....Realista24 írta:Ma eddig csak mironak irtam
Jól van én abbahagyom,jók vagyunk az a lényeg.
Van variációs lehetőség,és ez még jobb.
El is húzok egy jó vasárnapi ebédre.Jóétvágyat Mindenkinek!
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 9., vasárnap 11:46
Tudtam hogy bírsz te engem....Realista24 írta:Ma eddig csak mironak irtam
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 9., vasárnap 11:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 9., vasárnap 11:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 9., vasárnap 11:37
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 9., vasárnap 11:33
Héj-héj.Kerlon írta:Teljesen a ló két oldalán ültök, Isti se véletlen szólt rátok.
+1,itt aki szép focit hozott az még mindig Isco,és nem James.numberone1 írta:Jamessel is csak eredmenyes foci van. Nala sem dominal a szepseg, o is csak ivelget, mint DM tette.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 9., vasárnap 11:23
Jamessel is csak eredmenyes foci van. Nala sem dominal a szepseg, o is csak ivelget, mint DM tette.Realista24 írta:
Mit választanál inkább?
Eredményes és szép focit vagy eredményes és szar focit?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 9., vasárnap 11:21
Nem azért, de kezded itt elveszteni a fonalat a nagy Bale utálatodban... Egész eddig arról papoltál, hogy statisztika stb. vs. pályán mutatott teljesítmény. Most akkor döntsd el melyik oldalra állsz, mert tegnap CR borzalmas volt a jó statisztikája mellett is. Adott egy gólpasszt, amit rá akart lőni, de eltörte, adott egy gólpasszt, amit belecselezett és csínybe visszatette( most kitudja, hogy látta-e Kroost vagy csak hátra bökte, mert volt már olyan, hogy ott senki nem volt) meg a kb. 10 lövéséből egyet bevédtek neki.Realista24 írta:Ket golpassz es gol=CR gyenge.
Egy gol Bale mellett= jo volt.
Bírja meg valaki követni?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 9., vasárnap 11:19
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. november 9., vasárnap 11:17
a gyönyörű gólpasszáért Az ilyenek eléggé lehúzzák az osztályzatot. Mint az öngól meg a pirosmiro írta:James is alibi volt,meg is kapta a szar osztályzatot..
___Samy___ írta:mondjuk az egy kicsit erős tulzás, hogy csak bale játéka változatja meg a többiekét is, és miatta nem ellenállhatatlan a játék, de közrejátszik benne
egy az, hogy az ő szerepeltetésével james visszakerült a bal oldalra, ahol totál alibi, és jobban kijönnek a gyengeségei
a másik meg, hogy a védekezésbeli lustaságával borul az egész középpálya egyensúlya, miatta kell tolódni, és miatta nem lesz meg a kettős védelmi vonal megfelelő létszáma, legalábbis idáig úgy néz ki
ehelyett jobban támadja a kaput abban a pozícióban, mint kellene, és többet egyénieskedik
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 9., vasárnap 11:16
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. november 9., vasárnap 11:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 9., vasárnap 11:11
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 9., vasárnap 11:08
Persze,mert gyenge volt.Csabi írta:gólpassza nem volt, úgy hogy az tuti nem. cének kettő volt mégis csak 6ost kapott.Pont azzal volt a legnagyobb gond. A gol golpassz meg felnyomta az osztályzatot.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 9., vasárnap 11:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 9., vasárnap 11:04
Itt nem Ce, whoscoreden meg 9,9 vagy 10est kapott Ce. AKKOR MOST MELYIK AZ IGAZ???? Hiszen mindegyik objektív!!!!Csabi írta:gólpassza nem volt, úgy hogy az tuti nem. cének kettő volt mégis csak 6ost kapott.Pont azzal volt a legnagyobb gond. A gol golpassz meg felnyomta az osztályzatot.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. november 9., vasárnap 11:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 9., vasárnap 11:03
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 9., vasárnap 11:01
gólpassza nem volt, úgy hogy az tuti nem. cének kettő volt mégis csak 6ost kapott.Pont azzal volt a legnagyobb gond. A gol golpassz meg felnyomta az osztályzatot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 9., vasárnap 11:01
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 9., vasárnap 10:59
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem