Toni Kroos
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Toni Kroos - 8
Gento is jó fej volt
A német, akit igazoltunkBesides Cristiano and Bale, who stands out for you?
- Benzema has lots of quality. So do Ramos, Pepe, the goalkeeper...the German we signed plays very well, he produces lots of good passing.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egy pink Hámesz meznél nincs is jobbpalesz77 írta: Láttam már itt, hogy valaki rendelt egy olyat, meg is lepődtem, hogy őszinte legyek.. Bár lehet bennem van a hiba, de én tuti nem rendelnék rózsaszínt, ráadásul ez a mostani fehér mezetek egész faján néz ki, nem is értem hogy lehet ezen vacillálni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az elég ultimate.Csabi írta:rózsaszín Xavi?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ibrahimovic 9 lett végül. Sárkányos, persze.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
egy realos 10es messi mezt én is akarok már régótanmate írta:Ne tudd meg hozzám milyen érkezik még, R24-nek lehet jövök egy sörrel az ötletértziro4vr írta:aztán hehe után szabadon, karácsonyra meglepem magam egy sárkányos gündoganossal
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nektek amúgy tényleg tetszik ez a pink mez? Láttam már itt, hogy valaki rendelt egy olyat, meg is lepődtem, hogy őszinte legyek.. Bár lehet bennem van a hiba, de én tuti nem rendelnék rózsaszínt, ráadásul ez a mostani fehér mezetek egész faján néz ki, nem is értem hogy lehet ezen vacillálni.ziro4vr írta:nekem már csak az a kérdés, hogy a pink legyen vagy a fehér
Halljuk!nmate írta:Ne tudd meg hozzám milyen érkezik még, R24-nek lehet jövök egy sörrel az ötletért
Ez meg elég komoly kis videó. Tartok tőle, hogy az év igazolása volt, már csak az ár-érték arány miatt is. Nagyon jól jártatok vele, szerencsétek, hogy Luchonak nem kellett még ingyen se.. :Đ___Samy___ írta:Toni Kroos - The Dispatcher ● 2014/15 Real Madrid
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ne tudd meg hozzám milyen érkezik még, R24-nek lehet jövök egy sörrel az ötletértziro4vr írta:aztán hehe után szabadon, karácsonyra meglepem magam egy sárkányos gündoganossal
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nekem már csak az a kérdés, hogy a pink legyen vagy a fehérSierra írta:En is elhataroztam hogy januarban veszek egy Kroos mezt. eloszor Modricosat akartam, de azt najd talan jovore
aztán hehe után szabadon, karácsonyra meglepem magam egy sárkányos gündoganossal
Nem illik.
En is elhataroztam hogy januarban veszek egy Kroos mezt. eloszor Modricosat akartam, de azt najd talan jovore
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Már vagy 50x megnéztem a gólját. Zseniális ahogy becsavarodik. Nem csak belelőtt egyet, hogy aztán vagy beakad vagy nem, hanem eltette, ahogy azt tanítják.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nekem főleg az tetszik, hogy már azelőtt tudja, hogy hova fogja tovább tenni a labdát, hogy azt megkapná. Továbbá az is nagy plusz, hogy rá aztán akárhogy rúghatják a lasztit, az nem fog elpattanni tőle 5-6 méterekre, hanem ott marad a lábán és már teszi is tovább. Tegnapi meccsen is kapott egy elég necces lasztit, egy laza átvétellel 2 ellenfélről fordult le és rakta tovább. Öröm nézni, iszonyatosan jó játékos (de én ezt már mondtam a VB előtt is )
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Matt jól beszél, amíg a Kroos Modric duónk megvan, addig nagy baj nem érhet minket. Most jönnek a legjobb évei, megvan mindene ahhoz, hogy a Real Madrid vezére legyen jó pár évig. Szenzációs a pali.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy ja. A gólörömnél is azt lehetett látni rajta, hogy jaj baszki, most meg kéne ünnepelni, de inkább folytassuk a meccset :Đa labdarúgás raikkonene.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én ilyen nyugodt embert esküszöm nem láttam még pályán.
és az a durva, h mennyire pontos. nincs egy (de tényleg egy..) felesleges mozdulata sem. érződik rajta, h mindent teljesen tudatosan csinál. kizökkenthetetlen.
a labdarúgás raikkonene.
és az a durva, h mennyire pontos. nincs egy (de tényleg egy..) felesleges mozdulata sem. érződik rajta, h mindent teljesen tudatosan csinál. kizökkenthetetlen.
a labdarúgás raikkonene.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Csodagól a csodaembertől. Zseniális. Minden pénzt megér. Érte 100 milla sem lett volna sok. Szerintem nálunk még jobban játszik, mint tette azt a BM-ben. Mi nem tobzódunk középen, mint Pep csapata, nagyobb terültet játszhat be, hosszabb passzokat adhat. Pep a védekezés agyig feltolásával leszűkítette a teret, ahol Kroos alkothatott, mi nem tesszük ezt, meg is látszik a játékán.
Engem inkább Lampard fénykorára emlékeztet, Lampard is ilyen volt, hogy nagy területe volt a kp közepén, a játékosok elmozogtak tőle, nem felé, hogy kisegítsék. Ezért nagy kincs az ilyen játékos, mert őt nem kell kisegíteni. Ő megoldja, felpasszolja, és több opció nyílik a támadásépítésre, könnyebben szétnyílik az ellenfél védekezése. Modric detto. Amíg ez a páros a csúcson van, addig itt csúcsfoci lesz kérem szépen.
Engem inkább Lampard fénykorára emlékeztet, Lampard is ilyen volt, hogy nagy területe volt a kp közepén, a játékosok elmozogtak tőle, nem felé, hogy kisegítsék. Ezért nagy kincs az ilyen játékos, mert őt nem kell kisegíteni. Ő megoldja, felpasszolja, és több opció nyílik a támadásépítésre, könnyebben szétnyílik az ellenfél védekezése. Modric detto. Amíg ez a páros a csúcson van, addig itt csúcsfoci lesz kérem szépen.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A gólja egyébként engem RC-nak a franciák elleni kiflijére emlékeztetett, csak ez laposan tekeredett, gyönyörű volt.
Nagyon komoly szint az emberünk, komolyan kezdem megkedvelni, pedig német.
Nagyon komoly szint az emberünk, komolyan kezdem megkedvelni, pedig német.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Menj már milyen tekerés volt abba a labdába,az utolsó pattanásig tök olyan volt mintha mellé menne.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hihetetlen, hogy el tudtuk hozni a Bayernből. Egy alapembert, aki a válogatottban is fontos láncszem. ritka, mint a fehér holló. De ezt valószínűleg Pep-nek köszönhetjük.
Tudtam, hogy hatalmas fogás lesz. Brutál az emberünk.
Tudtam, hogy hatalmas fogás lesz. Brutál az emberünk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
hatalmas fogás volt, így november elején ki merem jelenteni. teszi-veszi, nem lassú, mozgékony, elegáns, jól lát, labdabiztos és még lőni is tud... ezt így nem tudom hányan rakták volna le a kapufa tövére a világon.