gépelj gyorsabban.De ha már Facebookon váltok 2 üzit valakivel, akkor azt veszem észre, hogy elment 10 perc
Értékeld a legutóbbi meccset
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Könnyen.Ez egy kumma jó kérdés, ezen én is elgondolkodtam már... Mert meccsek alatt pörög a Megy a meccs topik, percenként jön vagy 10 hsz, 1-2x megpróbáltam, de követni is nagyon nehezen lehet. Én azt nem értem, hogy aki oda irkál, meg vitázik meccs alatt, az honnan tudja megállapítani, hogy ki hogy játszott?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
na ezt nagyon adomMatt009 írta:mert lehet, hogy a kh 3-szor ér labdába, de azzal többet tesz, mint a 2 gól lövő csatár...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Big lájk! Nagy tetszés! ( )Matt009 írta:Ez egy kumma jó kérdés, ezen én is elgondolkodtam már... Mert meccsek alatt pörög a Megy a meccs topik, percenként jön vagy 10 hsz, 1-2x megpróbáltam, de követni is nagyon nehezen lehet. Én azt nem értem, hogy aki oda irkál, meg vitázik meccs alatt, az honnan tudja megállapítani, hogy ki hogy játszott?
Tényleg dőljetek hátra, élvezzétek a meccseket, imádkozzatok, hogy ne sérüljön meg senki, és ne elégedetlenkedjetek
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ez egy kumma jó kérdés, ezen én is elgondolkodtam már... Mert meccsek alatt pörög a Megy a meccs topik, percenként jön vagy 10 hsz, 1-2x megpróbáltam, de követni is nagyon nehezen lehet. Én azt nem értem, hogy aki oda irkál, meg vitázik meccs alatt, az honnan tudja megállapítani, hogy ki hogy játszott? És utána ezek az emberek oktatnak ki másokat, hogy a másik mit nézett meccs helyett... Nekem szerintem Az évi 60 meccsen van 10 hsz-em a Megy a meccs topikban, annak is a fele meccs előtt... Amikor én meccset nézek akkor 90 percen át megy a stream, max kikukkantok más eredményekre, amikor csere vagy sérülés van, de annyi. De ha már Facebookon váltok 2 üzit valakivel, akkor azt veszem észre, hogy elment 10 perc, amire nem is emlékszem... Szóval lehet, hogy én régimódi vagyok, de én szeretek leülni meccset nézni, és leszarom, hogy ki mennyit fut, ki milyen %-kal passzol, én azt nézem, hogy ki, mit hoz le egy meccsen. Aki egy kicsit is tudja, hogy adott posztú játékosnál mire kell figyelni, az tudja ki játszott jól, és ki nem, és nem kellenek ide bugyuta statok. Csak ahhoz 90 percen át nézni kell a meccset, mert lehet, hogy a kh 3-szor ér labdába, de azzal többet tesz, mint a 2 gól lövő csatár...Aztán a másik...néz még pár ember kivételével valaki meccset?Úgyértem....focit?Úgy mint régen,hogy az ember leült,aztán eldöntötte,hogy no most 90 percig szórakozni fog...nem pedig úgy,hogy előttem a számítógép,kezemben az okos telo,aztán bújom azt a rohadt statisztikát,ki mennyit fut,meg passzol,meg lő,meg szünetben hányszor veri ki...stb.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát igen,a parajfőzeléktől is jó lehet lakni,meg a marhabélszíntől is...a különbség neve:Igény.Persze mindenki abból főz,amilye van,de szerencsére a realnak van miből...Az hogy szebben fociznak nekem még mindig nem elsődleges,nem kell meghalni a gyönyörtől.
Nem erről szól a futball.(Tudom de ez a Real Madrid blablbla)
Aztán a másik...néz még pár ember kivételével valaki meccset?Úgyértem....focit?Úgy mint régen,hogy az ember leült,aztán eldöntötte,hogy no most 90 percig szórakozni fog...nem pedig úgy,hogy előttem a számítógép,kezemben az okos telo,aztán bújom azt a rohadt statisztikát,ki mennyit fut,meg passzol,meg lő,meg szünetben hányszor veri ki...stb.
Persze érthető ha ez a trend,mivel az utóbbi 10 esztendőben a játék háttérbe szorult,most vannak általában azok a kigyúrt,extrémhajú fickók,akik nagyon mwgmutatják a kamerának hogy micsoda gladiátorok is ők,aztán darálnak,darálnak,és darálnak....
De most...most van tényleg egy olyan csapat,a MI csapatunk,aki félelmetesen tudja ötvözni a modern támadófocit,a játékinteligenciát,az eredményességgel.Uraim,addig nézzük míg tart a csoda,mert egyszer minden csoda véget ér...felejtkezzünk el egy ideig a statisztikáktól,és csodáljuk ezt a játékot...mert minden mulandó.
Bale meg...nem az a kérdés,hogy tegnep jól játszott e vagy sem,hanem hogy egyáltalán kellett,kell e ebbe a csapatba Bale,vagy sem.Ezen persze lehet vitázni,de mind ár/érték arányban,mind szakmai szempontból,szerintem fölösleges volt.Bale válasz volt Neymar-ra...
Na de ha már itt van,az minimum elvárható,hogy ha már nem olyan labdazsonglőr mint Isco,akkor dolgozzon,dolgozuon bmeg,vegye fel a ritmust,ne játsza meg az agyát 1 év után hogy ő mekkora sztár,mert az dühít.Nem Ronaldo ő,meg kb sose lesz.Szurkolok neki.Szurkolok,hogy belesimuljon a csapatba,vagy ha nem,akkor megmaradjon az eredményessége,mert ha már itt van,akkor a mi fiunk.De vegye le magáról a sztárattitűdöket,és tegye oda magát,mert 90 mille ide vagy oda,de padon fogja magát találni,ha nem...azt nem fogadom el teljesen hogy fáradt volt.Mert már a meccs elején is úgy sétálgatott mint Messi...ha fáradt;akkor szóljon,majd a mester akkor játszat mást...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
+ szerencsétlen nem is csatárcsabi* írta:és ebből mennyit volt sérült? ez kicsit olyan mint mikor raúl nem játszott pár hónapot sérülés miatt és jöttek a cikkek, hogy mióta nem lőtt góltRemy írta:"El Shaarawy-gól 662 nap után" Őt akarták sokan Benzema helyére?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
és ebből mennyit volt sérült? ez kicsit olyan mint mikor raúl nem játszott pár hónapot sérülés miatt és jöttek a cikkek, hogy mióta nem lőtt góltRemy írta:"El Shaarawy-gól 662 nap után" Őt akarták sokan Benzema helyére?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kroos:
Modric:90'
1 Goal
1 Assist
68 Touches [2]
4 Key Passes [1]
3/3 Long Balls
52 Passes [2]
94.2% Pass Acc [2]
Ramos:90'
60 Touches [3]
2/0 Shots
3 Dribbles [2]
3/4 Long Balls
49 Passes [3]
81.6% Pass Acc [8]
Pepe:90'
1 Goal
75 Touches [1]
3 Tackles [4]
3 Interceptions [1]
5 Clearances [1]
62 Passes [1]
87.1% [3]
Nacho:90 Mins
41 Touches [8]
0 Tackles
2 Interceptions [2]
2 Clearances [3]
36 Passes [6]
86.1% Pass Acc [5]
90 Mins
36 Touches [10]
5 Tackles [1]
1 Interception [3]
2 Clearances [2]
23 Passes [11]
87% Acc [4]
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
tegnap sztem épp nem volt annyira jó nézni, mint az elmúlt hetekben.Remy írta:Persze, ezt már észrevettem én is. Én is mindig azt akarom, hogy még jobbak legyünk, még több gólt rúgjunk, stb. Azonban most kivételesen meg vagyok elégedve a csapattal. Egyszerűen nem érdekel, hogy ki kezd és ki nem. Végre jó nézni a csapatot.Mike írta:Ez a folyamatos "sírás" azért van mert ez a Real Madrid, és ez most lehet nagyképű, vagy akármi, de ahogy Perez mondaná, ez van a klub DNS-ében, mindig a jobbra törekedni.
Ez valakinek szimpi, valakinek nem
olyan, mintha lötyögtek volna. persze rugott a csapat így is 5öt, de a játék képe teljesen más volt.
viszont válogatott szünet után menni majd az eibarhoz szombat este.. hát nagy kínlódás lesz sztem. olyan elche szindróma mikor 95.perces büntetőgóllal nyertünk. plusz ugye kérdés ki, h tér vissza a válogatottból... de ez az eibar.. ezek vért fognak inni. elcsépelt, de tényleg. ezeknek most 12 napjuk csak a felkészülésről fog szólni.
aztán a végén jön majd hajráf és bebasz egyet 25ről. :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tegnap pont, hogy nem volt jó nézni a csapatot. Legalábbis én nem élveztem. Egyedül Kroos, akit ki tudok emelni és akinek jó volt nézni a játékát.Végre jó nézni a csapatot.
Erről van szó. Amit nem is értek, hogy miért nincs így...Előnyök, hátrányok vannak mindkét esetben, de ha Bale ráfanyalodna a védekezésre, Isco meg kiszorítaná Jamest, akkor talán még erősebbek lennénk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Persze, ezt már észrevettem én is. Én is mindig azt akarom, hogy még jobbak legyünk, még több gólt rúgjunk, stb. Azonban most kivételesen meg vagyok elégedve a csapattal. Egyszerűen nem érdekel, hogy ki kezd és ki nem. Végre jó nézni a csapatot.Mike írta:Ez a folyamatos "sírás" azért van mert ez a Real Madrid, és ez most lehet nagyképű, vagy akármi, de ahogy Perez mondaná, ez van a klub DNS-ében, mindig a jobbra törekedni.
"El Shaarawy-gól 662 nap után" Őt akarták sokan Benzema helyére?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Ez a folyamatos "sírás" azért van mert ez a Real Madrid, és ez most lehet nagyképű, vagy akármi, de ahogy Perez mondaná, ez van a klub DNS-ében, mindig a jobbra törekedni.
sőt, még fel se épült, de már megmondta Carlo. hogy amint bevethető, Isco vagy James pad... Úgy hogy sorra aláztunk mindenkit, szép játékkal, amiben ők ketten is nagyban kivették a részüket.pheco írta:Annyi a bajunk, hogy Bale azonnal kezdő, ahogy felépül és valószínűleg az is marad. Hiába jobb nélküle, illetve Iscoval és Jamessel a csapat.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem azzal sincs gondom hogy kezdő lett. Nekem azzal van gondom, hogy szarik a taktikara. Most majd johet az hogy en honnan tudom mi a taktika. De a hírek es a nyilatkozatok alapján egyértelmű. Szinte csak C van felmentve a védekezés alól.pheco írta:Annyi a bajunk, hogy Bale azonnal kezdő, ahogy felépül és valószínűleg az is marad. Hiába jobb nélküle, illetve Iscoval és Jamessel a csapat.Remy írta:Rendre rekordokat döntünk, jól és eredményesen játszunk. Egy Bale vagy Isco kezdővel is. De itt még most is elégedetlenség van. Ez lesz akkor is, ha idén mondjuk triplázunk? Történelmet írunk, de még mindig szar lesz ez meg az... érdekes.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Inkább annak örüljön mindenki, hogy Benzema a legjobb szezonkezdetét produkálta a Real Madrid színeiben. Ki fogadna arra, hogy több gólja lesz mint Messinek? összes vagy csak bajnokság, még nem tudom
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Annyi a bajunk, hogy Bale azonnal kezdő, ahogy felépül és valószínűleg az is marad. Hiába jobb nélküle, illetve Iscoval és Jamessel a csapat.Remy írta:Rendre rekordokat döntünk, jól és eredményesen játszunk. Egy Bale vagy Isco kezdővel is. De itt még most is elégedetlenség van. Ez lesz akkor is, ha idén mondjuk triplázunk? Történelmet írunk, de még mindig szar lesz ez meg az... érdekes.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rendre rekordokat döntünk, jól és eredményesen játszunk. Egy Bale vagy Isco kezdővel is. De itt még most is elégedetlenség van. Ez lesz akkor is, ha idén mondjuk triplázunk? Történelmet írunk, de még mindig szar lesz ez meg az... érdekes.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Mondjuk az első gólnál szerintem nem CR volt a kulcs, hanem Toni. Megszerezte, letette, mutatta magát, aztán odarakta ahonnét Chicharito kihagyta volna.
Amúgy igen, Bale-lel az a baj, hogy nem a jobb oldal a posztja, de ha Isco megtanult 3. emberként játszani a kp-n, akkor ne legyen nehézség Balenek se beilleszkedni oda. Igazából piszok nagy szerencse, hogy idén nem az a probléma, hogy kivel vagyunk kevésbé szarok, hanem kivel tudjuk a legjobbá csiszolni a játékot. Ki gondolta volna ezt a második vereségünk után?
Amúgy igen, Bale-lel az a baj, hogy nem a jobb oldal a posztja, de ha Isco megtanult 3. emberként játszani a kp-n, akkor ne legyen nehézség Balenek se beilleszkedni oda. Igazából piszok nagy szerencse, hogy idén nem az a probléma, hogy kivel vagyunk kevésbé szarok, hanem kivel tudjuk a legjobbá csiszolni a játékot. Ki gondolta volna ezt a második vereségünk után?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Kicsit szelsőséges ez a vita. Mind a két félnek van igaza, de vannak túlzások is szerintem
Bale nem volt tegnap jó, de nem is lógott ki a csapatból. Én egy hatost adnék neki
Az utóbbi meccseihez képest szerintem javult. Nekem úgy tűnik mintha vékonyabb lenne, mint egy hónappal ezelőtt. Nem olyan lassú és darabosabb, mint volt
Ez amit ma nyújtott hosszú távon kevés lesz, de igazából rajta múlik a sorsa. Ha észhez tér, elkezd melózni és védekezni akkor nagy erősség lesz. Ha nem akkor hiába jönnek a gólok, gpasszok kevés lesz
Aki tegnap gyenge volt az James és Navas
Főleg Navas, aki nagy csalódás volt számomra
Amúgy tegnap Isco se volt jó. Nem hiszem, hogy a hiánya és Bale miatt lett volna ez gyengébb meccs az utóbbiakhoz képest
Bale nem volt tegnap jó, de nem is lógott ki a csapatból. Én egy hatost adnék neki
Az utóbbi meccseihez képest szerintem javult. Nekem úgy tűnik mintha vékonyabb lenne, mint egy hónappal ezelőtt. Nem olyan lassú és darabosabb, mint volt
Ez amit ma nyújtott hosszú távon kevés lesz, de igazából rajta múlik a sorsa. Ha észhez tér, elkezd melózni és védekezni akkor nagy erősség lesz. Ha nem akkor hiába jönnek a gólok, gpasszok kevés lesz
Aki tegnap gyenge volt az James és Navas
Főleg Navas, aki nagy csalódás volt számomra
Amúgy tegnap Isco se volt jó. Nem hiszem, hogy a hiánya és Bale miatt lett volna ez gyengébb meccs az utóbbiakhoz képest
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Komolyan mondom nagyon funny ez a vita. Erre csak az ismert mémet lehet idetolni: Win, Lose or Tie, Madridistas allways cry!
Nyertünk 5-1-re, feltöröljük a padlót mindenkivel, akivel szembekerülünk, akár Bale-lel, akár Iscoval, erre itt olyan vita megy, mint az ínséges időkben Higu-Benzema vita fénykorában.
Nekem is meg van a véleményem, az Isco pártiak felé húz a szívem, mert szerintem is látványosabbak és stabilabbak vagyunk Iscoval, James is jobb jobb oldalon, mint a baloson. Bale nélkül gyakorlatilag mindenki a neki ideális poszton játszik, míg Bale-nek nem fekszik a jkp, és Jamesnek meg a bkp, szóval nettóban gyengébbek vagyunk Bale-lel, viszont Bale-lel sokkal gyorsabbak a kontráink, több a gyilkos ösztön a csapatban. Előnyök, hátrányok vannak mindkét esetben, de ha Bale ráfanyalodna a védekezésre, Isco meg kiszorítaná Jamest, akkor talán még erősebbek lennénk. Sok a variációs lehetőség, szóval nyugalom. Én nem a támadósor miatt aggódok, mert a Bale-James párossal is agyon tudunk verni bárkit. Én a Kroos-Modric párost féltem, mert mindketten létszükség a focihoz, amit játsszuk. Ők a kulcsemberek, meg CR. A többiek hiányát megoldjuk.
Apropó Kroos. Megrúgta az első gólját Madridban, azt kell, hogy mondjam, hogy olyan gól volt, amely őt tökéletesen jellemzi: pontos, precíz, eszes, elegáns, klasszis gól. Adott mellette egy gólpasszt, és kiváló játékot mutatott. Abszolút MOM.
CR-hez meg annyit, hogy most olyan játékért van szidva, amilyet az elmúlt 4 évben mutatott, és amiért én azt mondtam, hogy a góljai ellenére nem érdemel aranylabdát. Csak ponterős játéka volt éveken keresztül, azon kívül meg rossz volt nézni. Most az utóbbi 2 hónapban láttuk, hogy mit tud akkor, ha tényleg jól játszik. Na az, az a CR volt, aki aranylabdát érdemel, én ezt vártam, ezért voltam, vagyok vele szigorú. Végre CR bemutatja, hogy miről is beszéltem. Csak hát ma is volt 2 gólpassza, egy gólja, meg Bale gólja előtt ő adta a kulcspasszt Kroosnak. Ezen kívül abszolút nem játszott jól, de 4 gólt is ő hozott össze. Bárcsak mindig ilyen szarul játszana. Ennek ellenére Kroos a MOM, mert az egész meccset figyelembe véve ő játszott a legjobban, nem CR.
Nyertünk 5-1-re, feltöröljük a padlót mindenkivel, akivel szembekerülünk, akár Bale-lel, akár Iscoval, erre itt olyan vita megy, mint az ínséges időkben Higu-Benzema vita fénykorában.
Nekem is meg van a véleményem, az Isco pártiak felé húz a szívem, mert szerintem is látványosabbak és stabilabbak vagyunk Iscoval, James is jobb jobb oldalon, mint a baloson. Bale nélkül gyakorlatilag mindenki a neki ideális poszton játszik, míg Bale-nek nem fekszik a jkp, és Jamesnek meg a bkp, szóval nettóban gyengébbek vagyunk Bale-lel, viszont Bale-lel sokkal gyorsabbak a kontráink, több a gyilkos ösztön a csapatban. Előnyök, hátrányok vannak mindkét esetben, de ha Bale ráfanyalodna a védekezésre, Isco meg kiszorítaná Jamest, akkor talán még erősebbek lennénk. Sok a variációs lehetőség, szóval nyugalom. Én nem a támadósor miatt aggódok, mert a Bale-James párossal is agyon tudunk verni bárkit. Én a Kroos-Modric párost féltem, mert mindketten létszükség a focihoz, amit játsszuk. Ők a kulcsemberek, meg CR. A többiek hiányát megoldjuk.
Apropó Kroos. Megrúgta az első gólját Madridban, azt kell, hogy mondjam, hogy olyan gól volt, amely őt tökéletesen jellemzi: pontos, precíz, eszes, elegáns, klasszis gól. Adott mellette egy gólpasszt, és kiváló játékot mutatott. Abszolút MOM.
CR-hez meg annyit, hogy most olyan játékért van szidva, amilyet az elmúlt 4 évben mutatott, és amiért én azt mondtam, hogy a góljai ellenére nem érdemel aranylabdát. Csak ponterős játéka volt éveken keresztül, azon kívül meg rossz volt nézni. Most az utóbbi 2 hónapban láttuk, hogy mit tud akkor, ha tényleg jól játszik. Na az, az a CR volt, aki aranylabdát érdemel, én ezt vártam, ezért voltam, vagyok vele szigorú. Végre CR bemutatja, hogy miről is beszéltem. Csak hát ma is volt 2 gólpassza, egy gólja, meg Bale gólja előtt ő adta a kulcspasszt Kroosnak. Ezen kívül abszolút nem játszott jól, de 4 gólt is ő hozott össze. Bárcsak mindig ilyen szarul játszana. Ennek ellenére Kroos a MOM, mert az egész meccset figyelembe véve ő játszott a legjobban, nem CR.