Kommentáld a híreket
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Jogos, csak túlbuzgó vagyok..
kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
le kell szarni a neveket, a neve miatt senki se legyen kezdő a Real Madridban. az kezdjen aki kihajtja a belét a mezért és jól teljesít. erre tökéletes példa az idei Lopez-Casillas ügy.Gábe írta:Iscot mindenképp leigazolnám, bár ezek után sajnos valamilyen "névnek" már padoznia kell mindenképp.
A jelenlegi felállásban elég luxus szerintem Isco, Modric, Özil, Jesé, Bale, Ronaldo a 3 posztra, úgy, hogy gyakorlatilag csak kettő szabad. 4-3-3-ban ugye meg még inkább az. De mögéjük is felesleges 5-6 ember.
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
Zidane mondjon akármit, szerintem kell a két csatár. Várom Suárezt Benzema mellé. Az az ember teli van küzdeni akarással. Meg én hiszek a "versenyben"..
Középpályára akkor jöhetne Verratti, ha elengedné valahogy a PSG..Kondogbia..Casemiro..több ember már nem is kell..
Szélsőnek Jesét mindenképp felhozni és Balet leigazolni, ha kell sok pénzért. Hatalmas lehetőség a srác, mondjon akárki akármit.
Nekem tetszik Nacho mutatott játéka, Coentrao mehet is akár, bár sajnálni fogom, mert a Coentrao-Marcelo páros... Szeretett Arbeloánk is tud balbekket játszani (ezt "láttuk" ősszel a Dortmund ellen is..) Iscot mindenképp leigazolnám, bár ezek után sajnos valamilyen "névnek" már padoznia kell mindenképp..Ha nem kettőnek..A bivaly erős kerettel annyi a baj, hogy valahogy meg kell oldani, hogy mindenki játsszon..
Kapusok: Casillas, López, Jesús
Védők: Arbeloa, Carvajal, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Coentrao, Nacho
Középpályások: Xabi Alonso, Khedira, Verratti, Kondogbia, Casemiro, Isco, Modric, Özil, Jesé, Bale
Támadók: C. Ronaldo, Benzema, Suárez, Morata
Ez egy 25 fős keret..Én elég stabilnak érzem. Vélemény?
Középpályára akkor jöhetne Verratti, ha elengedné valahogy a PSG..Kondogbia..Casemiro..több ember már nem is kell..
Szélsőnek Jesét mindenképp felhozni és Balet leigazolni, ha kell sok pénzért. Hatalmas lehetőség a srác, mondjon akárki akármit.
Nekem tetszik Nacho mutatott játéka, Coentrao mehet is akár, bár sajnálni fogom, mert a Coentrao-Marcelo páros... Szeretett Arbeloánk is tud balbekket játszani (ezt "láttuk" ősszel a Dortmund ellen is..) Iscot mindenképp leigazolnám, bár ezek után sajnos valamilyen "névnek" már padoznia kell mindenképp..Ha nem kettőnek..A bivaly erős kerettel annyi a baj, hogy valahogy meg kell oldani, hogy mindenki játsszon..
Kapusok: Casillas, López, Jesús
Védők: Arbeloa, Carvajal, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Coentrao, Nacho
Középpályások: Xabi Alonso, Khedira, Verratti, Kondogbia, Casemiro, Isco, Modric, Özil, Jesé, Bale
Támadók: C. Ronaldo, Benzema, Suárez, Morata
Ez egy 25 fős keret..Én elég stabilnak érzem. Vélemény?
kapusok: Casillas, López, Jesús
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, R. Carlos
Mekkora videó..
Game of hope, Essien "szervezésében". A csapattársak álltak kamerák elé: Video
Ronaldo, Marcelo, Mourinho, Özil, Kaká, Modric, Khedira ..
Game of hope, Essien "szervezésében". A csapattársak álltak kamerák elé: Video
Ronaldo, Marcelo, Mourinho, Özil, Kaká, Modric, Khedira ..
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
In City we trustmég a végén Higu nem fog kelleni senkinek sem
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
egyébként most, hogy áll a Bernabéu felújítása? mikor kezdik, már megvan, hogy milyen lesz végül?
havasban nem csalódtam.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
még a végén Higu nem fog kelleni senkinek sem
(így a Juve kilőve, ha igaz a hír,
állítólag az Arsenalnak jó esélye van Rooneyra, így oda sem fog menni...)
(így a Juve kilőve, ha igaz a hír,
állítólag az Arsenalnak jó esélye van Rooneyra, így oda sem fog menni...)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Állítólag hónapok óta így nyomta.Sérülten nyomatták egész évben, vagy ez a műtét honnan jött?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sérülten nyomatták egész évben, vagy ez a műtét honnan jött?
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
lagyek mutet.kipriotis írta:milyen műtéte volt?
nem nagyon vagyok képben.
szerintem meg jot tesz neki ez a piheno es meg produkalhat vmi jot(marha nem a Xabi-Khedira kettos marad a kp-n). azert embertelen amit ennyi idosen lenyomott talan 2-3 even keresztul.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
milyen műtéte volt?realee írta:Xabinak műtéte volt... Szerintem neki lassan vége a karrierjének.
nem nagyon vagyok képben.
-
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Raúl
Xabinak műtéte volt... Szerintem neki lassan vége a karrierjének.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
11-ért ide is jöhetett volna De most már történhetne valami eladás, az úgysem befolyásolja az edző itt létét, kivétel ha az edző számolna az adott játékossal de Higany esete kivétel szerintem.BBeno írta:lapinformációk szerinte a Juventus megegyezett a Cityvel Tevez ügyben. 11 millióért megy át. ha Pellegrni csatárt akar venni akkro remélem Higut választja.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
lapinformációk szerinte a Juventus megegyezett a Cityvel Tevez ügyben. 11 millióért megy át. ha Pellegrni csatárt akar venni akkro remélem Higut választja.
- RealMadridFanatic
Én is falnak tudnék menni tőle...Kár hogy ezért a szóért nem jár warn, vagy ban. :-)
Ez a Morata gyerek amúgy egy semmi. Semmiben nem kiemelkedő, darabos a mozgása, technikailag átlag, még jó befejezőnek sem mondanám.
Sokkal inkább Ő az, akinek nincs itt helye, mint a sokszor lesajnált Nacho.
Annyi azért lehet benne, hogy egy spanyol első osztályú csapatban eljátszogasson. Nem is tartanám itt 3. számú embernek sem, akkor inkább Callejon, Őt meg vonjuk be egy bizniszbe. Főleg, ha a Malagát inkább Ő érdekli.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Kár hogy ezért a szóért nem jár warn, vagy ban. :-)MorataMartin írta:https://www.youtube.com/watch?v=3IrZTLf9oCc belőle is azt hittem h jobb playa lesz
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
https://www.youtube.com/watch?v=3IrZTLf9oCc belőle is azt hittem h jobb playa lesz
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
szerencsere nem Heynckes jon, nem kell nekunk nemet edzo.... aztan nezhetnenk a kirobbanthatalan Khedirat.MorataMartin írta:Én nem örülök, hogy Ancelotti jön:S A német edzőnek örültem volna a legjobban, de most azt szeretném, ha Zidane v. Toril lenne az az edző. TUdom, hogy ezért sokan furán fognak nézni, de én ezt a keretet látnám szívesen: Kapusok: Casillas, Diego Lopez, Jesus. Védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Ramos, Albiol, egy 4. sz. középhátvéd, de nem Pepe, Marcelo, Nacho. Középpályások: Xabi Alonso, Khedira (úgy se jön jobb), Özil, Modric, Isco, Jesé, Callejón, Di Maria. Támadók: Morata, Ronaldo, Benzema és egy olyan támadó aki bírja a padozást.
Remelehetoleg jon jobb tuneziainal, meg ez a Kondogbia-Casemiro vonulat is jobb ennel a botlabunal.
Eleg tre a kereted Callejon?,Morata?,DM?,Khedira?,Nacho?,Albiol? de nem Pepe? meg szerencse, h nem te allitod ossze a keretet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK