Kommentáld a híreket
- ganjaman89
- Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
- Kedvenc csapatod: real madrid cf
Re: Kommentáld a híreket
Nem értem miért hisztiztek már maga az hogy ennyibe került megdobja Bale reklámértékét.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
jonak tunik a hir, de nem hiszem h szuksegunk lenne 90 milkaertpavel írta:"Az aláírás megtörtént a héten, de a Real Madrid csak akkor jelenti be hivatalosan, ha az új edző hivatalba lépett. Higgyék el nekem, Gareth Bale már a Real Madrid játékosa” – mondta François Gallardo"
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát remélem h nem!pavel írta:"Az aláírás megtörtént a héten, de a Real Madrid csak akkor jelenti be hivatalosan, ha az új edző hivatalba lépett. Higgyék el nekem, Gareth Bale már a Real Madrid játékosa” – mondta François Gallardo"
Nem ismerem a fószert, de remélem igaza van!
90 millió euró? Viccnek is rossz. Abból vehetnénk egy új középpályát.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hááát valahogy nem hiszem, hogy 90 milliót kifizetnénk. Bár elképzelhetőnek tartom, hogy az alatt nem lehetne elhozni, de egyrészt remélem nem fizetnek annyit érte, másrészt szerintem nem is fizetnének.szombat, 08:05
“Az aláírás megtörtént a héten, de a Real Madrid csak akkor jelenti be hivatalosan, ha az új edző hivatalba lépett. Higgyék el nekem, Gareth Bale már a Real Madrid játékosa” – mondta François Gallardo, Fifa ügynök a Radio Intereconomía Cataluñanak, ahol azt is hozzátette, hogy a transzfer 90 millió eurót mozgatott meg.
Hát mint látod, nem is maradt (persze ez fikció csak, ha tényleg aláírt, akkor nem maradt.)Ha már Bale itt aláírogatott volna, az nem tudna így titokban maradni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2013. június 8., szombat 8:30-kor.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez akkora kamuhír, hogy be kéne dobni most árvízvédelmi gátnak a Duna mellé.
Perezék most nem csinálnak semmit. Ha már Bale itt aláírogatott volna, az nem tudna így titokban maradni.
Perezék most nem csinálnak semmit. Ha már Bale itt aláírogatott volna, az nem tudna így titokban maradni.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
"Az aláírás megtörtént a héten, de a Real Madrid csak akkor jelenti be hivatalosan, ha az új edző hivatalba lépett. Higgyék el nekem, Gareth Bale már a Real Madrid játékosa” – mondta François Gallardo"
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
De kockázatosnak tartom egy jó kilencessel elkezdeni a szezont..Természetesen Benzi megérdemelné a 90 perc játékot.. de mivan ha megsérül?Ez a "verseny" a Benzema - Hugaín párosnál sem jött be. A Liverpoolban van verseny? A ManU-ban van Persie-nél? Cavaninak, Falcaonak kellett versenyezni? Szép és jó dolog a versenyszelem, de a bizalom még fontosabb (lásd Cavani 9 meccs - 0 gól).
kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azon csodálkozok, hogy medel nem nagyon kerül itt szóba.
sok esze mondjuk nincs, de egy igazi pitbull, nem hiszem, hogy csillagászati ára lenne, és a spanyol ligában játszik, így ez mindenképpen előnyt jelent.
nyilván a slágernevek a kp-ra (vidal,pogba,gundogan,verratti,stb.) előrébb vannak, de ha ezek nem jönnek össze, és kell valaki, akkor a piacot elnézve nem marad sok alternatíva, medel szerintem az egyik.
sok esze mondjuk nincs, de egy igazi pitbull, nem hiszem, hogy csillagászati ára lenne, és a spanyol ligában játszik, így ez mindenképpen előnyt jelent.
nyilván a slágernevek a kp-ra (vidal,pogba,gundogan,verratti,stb.) előrébb vannak, de ha ezek nem jönnek össze, és kell valaki, akkor a piacot elnézve nem marad sok alternatíva, medel szerintem az egyik.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
persze ez mind szép és jó lenne csak most is(3 éve) hoztunk tehetségeket özil, benz, khedira stb stb és mindenki várta a csodát... szóval azt akarom ebből kihozni hiába töltenénk fel a keretet 3-4 spanyol tehetséggel velük se nyernénk első évben bl-t. Vszinű Carlo se fogja rögtön hozni a Tizediket de ha jó összhangba lesz a csapattal akkor mindenképp érdemes hosszútávra gondolkodni vele és itt a háttér is megvan ahoz h alkosson az olasz.Jim írta:nagyon jó a spanyolok utánpótlás generációja megint,
Isco mellett kéne még válogatni ebből az u21-es eb keretből...
minek vegyen a klub külföldről sok játékost, ha tele van az ország tehetségekkel
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Marcelo kimaradt, Bale könnyen lehet, hogy nem jön.Gábe írta:Vélemény?
A Benzema + Suarez részről meg már kifejtettem a véleményem. :-)
Zidane sem mondta, hogy nem kell.Gábe írta:Zidane mondjon akármit, szerintem kell a két csatár.
Ez a "verseny" a Benzema - Hugaín párosnál sem jött be. A Liverpoolban van verseny? A ManU-ban van Persie-nél? Cavaninak, Falcaonak kellett versenyezni? Szép és jó dolog a versenyszelem, de a bizalom még fontosabb (lásd Cavani 9 meccs - 0 gól).Gábe írta:Várom Suárezt Benzema mellé. ... Meg én hiszek a "versenyben".
Higuaín is tele volt. Most általában csapkod, legyez, pofázik.Gábe írta:Az az ember teli van küzdeni akarással.
Na meg -ha jól tudom- azért akar elmenni a Liverpoolból, mert a sajtó kikezdte. Az a sajtó, akit Mourinho magasztalt, hogy ott mennyivel tisztességesebbek, mint pl Spanyolországban. És most Suarez idejön a Marca birodalomba?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nagyon jó a spanyolok utánpótlás generációja megint,
minek vegyen a klub külföldről sok játékost, ha tele van az ország tehetségekkel
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A Xabi-Khedira kettős mellé én elviselnék egy rutinosabb játékost még... Verratti ügyes gyerek, a másik kettőből is lehet valami, de még mindegyiknek kell idő ahhoz hogy igazán komoly játékosok legyenek...Madridban meg minden van, csak idő nincs. A Vidal-Luiz Gustavo kettősből jó lenne valamelyiket elhozni, mellettük meg valamelyik tinititánt. Kerül amibe kerül.Ha a kp. megvan majd utána lehet foglalkozni a továbbiakkal is. Suárez/akárki meg Bale/akárki nálam másodlagos.Xabi Alonso, Khedira, Verratti, Kondogbia, Casemiro,
Attól sem igazán ment fel igazán a vérnyomásom, hogy a csodabrazil végül a katalánokhoz ment. Tök lényegtelen.
- Gábe
Jogos, csak túlbuzgó vagyok..
le kell szarni a neveket, a neve miatt senki se legyen kezdő a Real Madridban. az kezdjen aki kihajtja a belét a mezért és jól teljesít. erre tökéletes példa az idei Lopez-Casillas ügy.Gábe írta:Iscot mindenképp leigazolnám, bár ezek után sajnos valamilyen "névnek" már padoznia kell mindenképp.
A jelenlegi felállásban elég luxus szerintem Isco, Modric, Özil, Jesé, Bale, Ronaldo a 3 posztra, úgy, hogy gyakorlatilag csak kettő szabad. 4-3-3-ban ugye meg még inkább az. De mögéjük is felesleges 5-6 ember.
- Gábe
Zidane mondjon akármit, szerintem kell a két csatár. Várom Suárezt Benzema mellé. Az az ember teli van küzdeni akarással. Meg én hiszek a "versenyben"..
Középpályára akkor jöhetne Verratti, ha elengedné valahogy a PSG..Kondogbia..Casemiro..több ember már nem is kell..
Szélsőnek Jesét mindenképp felhozni és Balet leigazolni, ha kell sok pénzért. Hatalmas lehetőség a srác, mondjon akárki akármit.
Nekem tetszik Nacho mutatott játéka, Coentrao mehet is akár, bár sajnálni fogom, mert a Coentrao-Marcelo páros... Szeretett Arbeloánk is tud balbekket játszani (ezt "láttuk" ősszel a Dortmund ellen is..) Iscot mindenképp leigazolnám, bár ezek után sajnos valamilyen "névnek" már padoznia kell mindenképp..Ha nem kettőnek..A bivaly erős kerettel annyi a baj, hogy valahogy meg kell oldani, hogy mindenki játsszon..
Kapusok: Casillas, López, Jesús
Védők: Arbeloa, Carvajal, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Coentrao, Nacho
Középpályások: Xabi Alonso, Khedira, Verratti, Kondogbia, Casemiro, Isco, Modric, Özil, Jesé, Bale
Támadók: C. Ronaldo, Benzema, Suárez, Morata
Ez egy 25 fős keret..Én elég stabilnak érzem. Vélemény?
Középpályára akkor jöhetne Verratti, ha elengedné valahogy a PSG..Kondogbia..Casemiro..több ember már nem is kell..
Szélsőnek Jesét mindenképp felhozni és Balet leigazolni, ha kell sok pénzért. Hatalmas lehetőség a srác, mondjon akárki akármit.
Nekem tetszik Nacho mutatott játéka, Coentrao mehet is akár, bár sajnálni fogom, mert a Coentrao-Marcelo páros... Szeretett Arbeloánk is tud balbekket játszani (ezt "láttuk" ősszel a Dortmund ellen is..) Iscot mindenképp leigazolnám, bár ezek után sajnos valamilyen "névnek" már padoznia kell mindenképp..Ha nem kettőnek..A bivaly erős kerettel annyi a baj, hogy valahogy meg kell oldani, hogy mindenki játsszon..
Kapusok: Casillas, López, Jesús
Védők: Arbeloa, Carvajal, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Coentrao, Nacho
Középpályások: Xabi Alonso, Khedira, Verratti, Kondogbia, Casemiro, Isco, Modric, Özil, Jesé, Bale
Támadók: C. Ronaldo, Benzema, Suárez, Morata
Ez egy 25 fős keret..Én elég stabilnak érzem. Vélemény?
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, R. Carlos
Mekkora videó..
Game of hope, Essien "szervezésében". A csapattársak álltak kamerák elé: Video
Ronaldo, Marcelo, Mourinho, Özil, Kaká, Modric, Khedira ..
Game of hope, Essien "szervezésében". A csapattársak álltak kamerák elé: Video
Ronaldo, Marcelo, Mourinho, Özil, Kaká, Modric, Khedira ..
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
In City we trustmég a végén Higu nem fog kelleni senkinek sem
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
egyébként most, hogy áll a Bernabéu felújítása? mikor kezdik, már megvan, hogy milyen lesz végül?
havasban nem csalódtam.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91