Nem valami ehhez nagyon hasonló megállapodást emlegettek Gündogannal kapcsolatban tavaly?Realista24 írta:Úgy szól a hír, csak nem volt kedvem teljesen lefordítani. Szóval szóbeli megállapodás és kiderül, hogy hogyan bírja.Pipita írta:Én nagyon örülnék neki, de azért nem zsíroznám le előre a szerződtetését, még nem. Megint megsérült, előtte is hónapokig sérült volt, meg azelőtt is...várnék még rá. Nyártól már kellett volna.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Re: Kommentáld a híreket
nevetseges ez a motherfucker hir cristianorol. persze messi aranylabdajara kicsi az esely... ugyhogy basszunk oda neki.. járassuk le... beszeljenek arrol az emberek h mekkora szar ember... induljanak a pletykak..
nekem ilyen erzesem van ezzel az egesszel kapcsolatban.
nekem ilyen erzesem van ezzel az egesszel kapcsolatban.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Úgy szól a hír, csak nem volt kedvem teljesen lefordítani. Szóval szóbeli megállapodás és kiderül, hogy hogyan bírja.Pipita írta:Én nagyon örülnék neki, de azért nem zsíroznám le előre a szerződtetését, még nem. Megint megsérült, előtte is hónapokig sérült volt, meg azelőtt is...várnék még rá. Nyártól már kellett volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
De Gea + 80 millió = Bale.Realista24 írta:Dm>>PSG 80 misiCsabi írta:reus. végre. bale off to ManU, reus in. t.ö.k.é.l.e.t.e.s.
Bale>>MU 100 misi
Reus>>Real 25 misi
Good night
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én nagyon örülnék neki, de azért nem zsíroznám le előre a szerződtetését, még nem. Megint megsérült, előtte is hónapokig sérült volt, meg azelőtt is...várnék még rá. Nyártól már kellett volna.
Jó, jó ez a Reus, de hova? James kezdeni fog, Isco-nak is kezdeni kéne. Kroos-Modric alap, ahogy CR is, úgylátszik Karim is kezd formába jönni végre.
Ennek tényleg akkor lenne valóságalapja, ha Bale valóban távozna, amit kétlek.
Jó mondjuk azért zsugába, Karim rossz napjain megnéznék egy ilyet:
De Gea( ) - Carvajal, Varane, S. Ramos, Marcelo - James, Kroos, Modric, Isco - Reus, CR7.
Ennek tényleg akkor lenne valóságalapja, ha Bale valóban távozna, amit kétlek.
Jó mondjuk azért zsugába, Karim rossz napjain megnéznék egy ilyet:
De Gea( ) - Carvajal, Varane, S. Ramos, Marcelo - James, Kroos, Modric, Isco - Reus, CR7.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
a motherfucker az mióta fa**fej?Realista24 írta:Hiába no, ilyen minőségre mi nem vagyunk képesek
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ek-2375867
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dm>>PSG 80 misiCsabi írta:reus. végre. bale off to ManU, reus in. t.ö.k.é.l.e.t.e.s.
Bale>>MU 100 misi
Reus>>Real 25 misi
Good night
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Padra? Jesé lesz a kezdőCsabi írta:reus. végre. bale off to ManU, reus in. t.ö.k.é.l.e.t.e.s.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Már értem miért akarják Perezék bővíteni, illetve felújítani a stadiont.wZoLee7 írta:nagyobb öltöző fog oda kelleni, ha mindenki be akar férni
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nagyobb öltöző fog oda kelleni, ha mindenki be akar férni
akkor ezt a jegyet én is kiváltottam már jó pár éve..dzsi91 írta:Lefaszfejezte Messit,biztos ez a belépőpátkán írta:egyet nem értek. hogy a fenébe jutott be ez a tag a Real öltözőjébe?
joabulicsak
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lefaszfejezte Messit,biztos ez a belépőpátkán írta:egyet nem értek. hogy a fenébe jutott be ez a tag a Real öltözőjébe?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
egyet nem értek. hogy a fenébe jutott be ez a tag a Real öltözőjébe?
joabulicsak
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Dulifuli adott belőle ízelítőt mimehet a Barca öltözőben ha a Madrid a téma de ez tök normális amíg az öltözőben marad.Realista24 írta:Nincs ebben semmi amugy. Esélyes hogy igaz is akar. Es? Amig öltözőn belul marad, kit erdekel? Messiek gondolom a néven szólítják...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez utóbbi valószínű nincs igy, de esélyes hogy Mou alatt igy volt. Akkor durva ellentétek voltak az öltözőben.
Pontosítok, el tudom kepzelni, hogy igy volt.
Pontosítok, el tudom kepzelni, hogy igy volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
" Ha a királyiak keretéből bárki Messivel társalog, azonnali hatállyal ő is „f*****j” lesz. "Realista24 írta:Nincs ebben semmi amugy. Esélyes hogy igaz is akar. Es? Amig öltözőn belul marad, kit erdekel? Messiek gondolom a néven szólítják...
Hát azért ezt nehezen tudom elképzelni.. Meg amúgy is kétlem, hogy folyamatosan csak Messit fikáznák az öltözőtökben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs ebben semmi amugy. Esélyes hogy igaz is akar. Es? Amig öltözőn belul marad, kit erdekel? Messiek gondolom a néven szólítják...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Postás,rendőr,vasutas,újságíró. Hülye,hülyébb,leghülyébb,f@szfej. Semmi különös nincs ebben, a világ legundorítóbb hivatása. Viszont egy valamit nem értek , hogy Messiről ilyen cikket miért nem hoznak soha? Ennyire nem szopkodhatja az NSO a Barcát.