hehe írta: én csak annyit mondok, nézz utána jobban lucasnak
Nálad +5-ről indul, mert Brazil.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 12., szerda 21:28
hehe írta: én csak annyit mondok, nézz utána jobban lucasnak
HozzászólásSzerző: Jim » 2014. november 12., szerda 21:28
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 12., szerda 21:27
én csak annyit mondok, nézz utána jobban lucasnakikarus93 írta:Azt tudom javasolni numberone1 kollegának, hogy nézzen meg pár Dortmund meccset és figyelje Reus játékát.
Aztán nézzen meg egy pár PSG,Chelsea meccset és nézze meg Lucas és Willian játékát. Aztán beszélgetünk megint erről.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 12., szerda 21:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 12., szerda 21:20
Igen,lucas most tényleg jobb mint szokott,de sokáig tök hasztalan volt,és sztárolták itt úgy hogy egy akkor még nem top psg-ben is csere volt......
Lucas mostanaban igen a PSG erossege, Willian meg biztosabb pont mint Schurle v Oscar.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 12., szerda 21:16
Dekazniikarus93 írta:Ezt kifejtenéd bővebben, mit jelent nálad ez?numberone1 írta:. A ket brazil jo jatekot hoz le a csapatukban
Tudnak kettőt dekázni, vagy meccseket döntenek el?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 12., szerda 21:09
Ezt kifejtenéd bővebben, mit jelent nálad ez?numberone1 írta:. A ket brazil jo jatekot hoz le a csapatukban
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 12., szerda 21:05
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 12., szerda 21:01
Latom meg egyszer neki kell futni, mert nem jott at amit irtam(lehet, kinaiul irtam). Nem mondtam, h jobbak. Sot Reus jobb teljesitmenyt nyujt a BVB-ben, mint az emlitettek. A ket brazil jo jatekot hoz le a csapatukban, Reus meg nem tudjuk mit tudna magabol kihozni egy idegen csapatban. Lehet, h hozna a Dortmundi formajat, csak azt tegyuk hozza, h ott ra epul a csapat... nincs olyan aki vele egyenerteku lenne. A Chelseaben es a PSG-ben ez mar nem lenne igy. Schurle is faja kis jatekos volt a Leverkusenben, ott o volt a kozpont, a londoniaknal csak egy a sok kozul. De attol meg lehet, h Schurle is jobb mint Willian.ikarus93 írta:Aki szerint Willian vagy Lucas jobb mint Reus, azzal felesleges vitáznom.
Az tud mindent a fociról.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 12., szerda 20:57
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 12., szerda 20:54
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 12., szerda 20:54
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 12., szerda 20:49
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 12., szerda 20:47
Ahol a legtobb nemet csak szenved. Reus a Heynckes fele Bayernben lubickolt volna, a mostani Bayern sem lenne annyira idegen neki, de nem az a stilus ami igazan fekszene neki.R.M.C.F írta:A BM otthon a csúcs,sokan ezt látják,és a német eléggé lokálpatrióta(lehet), otthon elismert sztár,komoly bérrel,presztízzsel.......a legtöbbnek ez elég,illetve nem annyira kockázatos mint elmenni idegenbe.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 12., szerda 20:47
Színtelen,szagtalan....Willian jol tolja,
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 12., szerda 20:46
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 12., szerda 20:44
Willian jol tolja, itt csak rotalas lenne. Schurrle valszeg tavozna ha a masik nemet menne, Oscar nem tema. A kerdes, h Mou megmerne huzni, h Hazardot bevinne kozepre es akkor baloldalt Reus lehetne.ikarus93 írta:PSG-be mi van elől? Lavezzi-Ibra-Lucas. Aki azt mondja, a Lavezzi-Lucas kettősből valamelyik jobb mint Reus kiröhögöm.
Chelsea? Hazard-Costa-Schürrle/Willian. Itt is bőven előrelépés lenne a Chelsea-nek egy Reus a Schürrle/Willian kettős helyett.
BM? Ribery-nek ez az utolsó éve, innen már csak lejtmenet van nála, egyértelműen az ő helyére menne.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 12., szerda 20:42
R.M.C.F írta:A BM otthon a csúcs,sokan ezt látják,és a német eléggé lokálpatrióta(lehet), otthon elismert sztár,komoly bérrel,presztízzsel.......a legtöbbnek ez elég,illetve nem annyira kockázatos mint elmenni idegenbe.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 12., szerda 20:40
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 12., szerda 20:38
Ha tényleg a maximumot ki akarja hozni a karrierjéből, akkor egyértelműen a BM a legjobb választás. Ott nemzetközileg is elismert klasszis játékos lehetne belőle. + ott igazán nagy sikereket érhet el a jövőben.R.M.C.F írta:Szerintem is sok komoly csapatba beférne,s mivel a bl ben nem fognak indulni,így reus nyáron ugrani fog,ez szinte biztos. Egy kérdés csak,BM vagy külföld?
Melyiknek mi az előnye és hátránya.....a fene sem tudja.
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem