Calderón: “Pérez nem akarta leigazolni Cristianót” Szerző: Realista24 Dátum: 2014.11.11, 15:31 Forrás: skysport.com “Amikor Pérezt elnökké választották, meg akarta szakítani a tárgyalásokat Cristianóról. Azt mondta, hogy túl drága” – kezdte mondandóját Calderón. “Tisztában volt vele, hogy jó játékos, de nem hitte, hogy megéri az árát. Ez volt a probléma az elején közte és Cristiano között.” “Nehéz pillanatok voltak, amikor megkezdtem a tárgyalásokat a Manchesterrel. Beszéltem David Gillel az adás-vételről, de nemet mondott.” “Azt mondta, hogy nem akarják eladni őt, nem akarják, hogy elmenjen, ami teljesen érthető volt. De a játékos távozni akart. Két évig tárgyaltunk.” “Cristiano felhívott akkor és azt mondta; “Nagyon sajnálom, de idén nem tudok csatlakozni hozzátok, ígéretet tettem Sir Alex Fergusonnak, aki olyan, mintha az apám lenne. De nem kell aggódni, jövőre menni fogok.” “Megbeszélte a Manchester Uniteddel, hogy 80 millió euróért távozhat.” “Ferguson nem szereti a Real Madridot. Azt mondta; “Cristiano távozhat, de nem a Real Madridhoz”. Felajánlották a Barcelonának, és más kluboknak is. A Barcelonánál azt mondták, rendben van, készek vagyunk fizetni érte, amennyit kértek. Azonban a legfontosabb dolog az volt, amit Cristiano mondott; “Vagy a Real Madrid vagy semmi”.” “Nagyon büszke vagyok rá, hogy ide igazolt, és arra amit tesz” – zárta gondolatai a Real Madrid exelnöke. Forrás: Madridom.hu
Ezt az embert,van aki egy kicsit is komolyan veszi? Amióta nem ő az elnök,minden,hangsúlyozom:MINDEN nyilatkozatából CSAK perez ellenesség,és nem "madridizmus" szól......hihetetlen,hogy a média nem szedi cafatokra,persze nem,mert a média a vitákra,ellenkedésekre ugrik,az a fő húzóforrás........
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.